Sardinia4all, Bianca heeft gewoon erg goed geluisterd en vertaald in een reis waar we ontzettend naar uitkijken Vriendelijk en onvermoeibaar op al onze wensen gereageerd. (Uiteraard gaan we nog op... Toon meer
Zoekend naar rondreizen in Sardinië bij deze website uitgekomen. Heel vriendelijke en snelle respons. Mooi reisvoorstel gekregen en was makkelijk om nog veranderingen aan te brengen. Ook zeer fijn... Toon meer
Wij zijn door Sardinia 4 All uitstekend geholpen met het plannen van onze rondreis door Sardinië. Na het doorspreken van onze wensen is een eerste voorstel gemaakt, deze is op ons verzoek op enkele pu... Toon meer
Mit unserer langjährigen Erfahrung als Ferien- und Reise-Spezialist auf Sardinien kennen wir die Insel wie kein anderer und bieten Ihnen einzigartige Rundreise-Kombinationen, tolle Ferienhäuser und Familienanlagen, eine kompetente Fährberatung, dazu einzigartige Ausflüge und spannende Exkursionen - alles aus einer Hand. Wir haben unseren Firmensitz in den Niederlanden und garantieren unsere Reiseleistungen mit einem deutschen Sicherungsschein gem. §651r des BGB.
Van Beethovenlaan 69B, 2253 BE, Voorschoten, Nederland
We hebben onlangs een reis bij deze organisatie geboekt. We kunnen nog niet oordelen over hoe de reis bevallen is, aangezien wij pas over een paar maanden vertrekken. We kunnen wel zeggen dat het contact (via de mail) plezierig verliep en de organisatie goed heeft meegedacht over onze wensen en veel geduld met ons had. We hebben tussentijds namelijk best wat gewisseld met accommodaties.

Antwoord van Sardinia4all
(Uiteraard gaan we nog op reis, maar het vertrouwen is er dat het erg goed geregeld is)

Antwoord van Sardinia4all
We zijn goed geholpen met het tot stand komen van de reis. We kregen snel antwoord op onze vragen en werden vriendelijk te woord gestaan.

Antwoord van Sardinia4all
Ik heb al een paar jaar ervaring met Sardinia4all en kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben.
Goede informatie en een correcte afhandeling. Ik kan echt géén kritiekpunten vinden. Dus: vijf sterren!

Antwoord van Sardinia4all
onze reis is last minute geregeld en de gekozen locaties waren prima om het hele eiland te verkennen.

Antwoord van Sardinia4all
Zeer correct en snelle behandeling en denkt goed mee

Antwoord van Sardinia4all
Kwamen snel met meerdere opties voor reis. Ook nog wat aanpassingen kunnen doen met elkaar en resulteert naar een mooie reis. Kijk er naar uit!

Antwoord van Sardinia4all
Voorstel gevraagd en zeer snel een perfecte offerte gekregen. De daaropvolgende communicatie verliep super vlot en vriendelijk.

Antwoord van Sardinia4all
Ook zeer fijn, de extra excursies die ze mee inplannen. We zien ernaar uit!

Antwoord van Sardinia4all
Voor de tweede keer een reis laten samenstellen en wederom weer perfect gedaan. Communicatie is heel goed en wordt naar je wensen geluisterd.

Antwoord van Sardinia4all
Wij willen de eerste keer naar Sardinië gaan. Via vrienden zijn wij bij Sardinia4all terecht gekomen. Het boekingsproces is zeer positief verlopen en zijn erg goed en snel geholpen. Zeer aardig personeel.

Antwoord van Sardinia4all
Bianca heeft goed geluisterd en begrepen wat onze wensen waren. Het lijntje was kort en ze reageerde snel op onze mailtjes. Dus geboekt :)

Antwoord van Sardinia4all
Wij hebben een fantastische tijd gehad in Sardinië! Het eiland is verrassend gevarieerd qua natuur; de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en we hebben vele mooie plekken bezocht.
De ideeën hiervoor kwamen grotendeels van de dames van Sardinia4all, een reisorganisatie die wij een ieder kunnen aanbevelen. Alles was prima georganiseerd en de begeleiding was uitstekend.
Onze 4 verblijfplaatsen (ook iedere plek weer anders, van agriturismo, 4- sterrenhotel, wine-resort tot landgoed) waren allemaal paradijsjes op zich, met fijne kamers, goede bedden, mooie zwembaden, goed ontbijt en vriendelijke mensen.
Als opbouwende kritiek lijkt het ons fijn waneer het bij het boeken duidelijk is of er 's avond ook gegeten kan worden bij de accomodatie. In het donker terug moeten vanuit de stad over de landweggetjes kan soms wat lastig en spannend zijn...

Antwoord van Sardinia4all
We hebben en hele mooie rondreis met huurauto gemaakt op Sardinie. 4 prachtige locaties. Alles was goed geregeld. Mooiste hotel was Mariposas in Villasimius. Kleinschallig, en zeer vriendelijke mensen. Voelde daardoor minder afstandelijk zoals Corte Bianca.
Enige nadeel was bij mariposas waren heel veel kinderen.

Antwoord van Sardinia4all
Wat hebben we een fantastische week op Sardinië gehad! Eerste kennismaking met Sardinia4all en eerste keer naar Sardinië. Een heerlijke week, uitstekende overnachtingen in prachtig, schitterend noord Sardinië. Wat zijn we verwend! Van het begin tot het eind een geweldige tijd gehad. Volgend jaar gaan we weer, dan naar het zuiden. Wel een prima tip van Sardinia4all om op tijd excursies te regelen ;-)))
We hebben genoten!!

Antwoord van Sardinia4all
De reis moet nog beginnen maar het boeken ging erg vlot, er werd goed meegedacht. Persoonlijk, vriendelijk contact

Antwoord van Sardinia4all
Snelle bevestiging van de gewenste accommodatie. Duidelijke informatie omtrent eiland en omgeving accommodatie.