South African Travellers Reviews 142

TrustScore 5 uit 5

4,8

1. Reizen en vakantie

South African Travellers est un réceptif local francophone et néerlandophone basé au Cap , spécialiste de la création de voyages sur-mesure en Afrique australe depuis 2007.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika…

We hebben een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt. Evaneos heeft het heel goed georganiseerd. Hele mooie verblijven op mooie locaties, waarbij we ook nog eens een upgrade hebben gekregen op een aantal plekken. Leuke activiteiten en goed georganiseerd, Vlotte communicatie bij vragen die direct opgepakt worden.

13 mei 2026

Een overgetelijke reis!

Onze reis naar Zuid-Afrika met South African Travellers was echt onvergetelijk! We willen het hele team van harte bedanken voor het organiseren van deze fantastische reis. Alles was tot in de puntjes geregeld, van prachtige accommodaties tot de perfecte planning en de leuke, duidelijke roadbook die ons elke dag op weg hielp.

Vanaf het allereerste contact was er meteen een klik met Zoë, die onze reis volledig op maat uitwerkte. De communicatie verliep vlot en met veel aandacht voor onze wensen.

Deze reis is zonder twijfel de mooiste die we ooit als familie hebben gemaakt. We hebben herinneringen gemaakt die we voor altijd zullen koesteren.

We zouden zonder twijfel opnieuw met jullie reizen en kunnen South African Travellers aan iedereen aanbevelen die Zuid-Afrika op een bijzondere manier wil ontdekken.

Een reis om nooit meer te vergeten. Dankjewel aan Zoë en het hele team!

Groetjes Lune, Alexander, Jelle, Tine, Dirk & Chantal

25 maart 2026

Dankbaar voor geweldige trip

We willen Zoë ontzettend bedanken voor het organiseren van onze droomreis naar Zuid-Afrika. Het was werkelijk meer dan we hadden durven hopen – een groot avontuur waar we enorm dankbaar voor zijn.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en met zoveel zorg uitgezocht. Van begin tot eind voelden we ons ontzettend verwend. Het was een onvergetelijke reis en een geweldig avontuur.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

1 maart 2026

Perfect gevarieerde trip

Wij hebben een prachtige reis naar Zuid-Afrika beleefd, uitstekend georganiseerd door Filip.

Alles was zeer vlot geregeld, met een mooie balans tussen natuur, gastronomie, en ontspanning.
De safari was voor ons een absoluut hoogtepunt: authentiek, puur en allesbehalve commercieel, precies zoals je het hoopt te beleven. Daarnaast hebben we ook enorm genoten van de wijnstreek, met haar prachtige landschappen en bijzondere sfeer.

De reis bood bovendien een grote diversiteit aan ervaringen, van indrukwekkende natuurreservaten tot unieke glampingmomenten midden in de natuur.
Een echte aanrader voor wie Zuid-Afrika op een authentieke en gevarieerde manier wil ontdekken.

Bedankt Filip

10 februari 2026

**Zeer geslaagde korte trip aan de Westkaap

**Zeer geslaagde korte trip aan de WestKaap – februari 2026**

Voor onze korte trip naar de Western Cape boekten we opnieuw bij SA Travellers – en opnieuw was het een schot in de roos. In 2021 organiseerde Filip voor ons al een prachtige rondreis door Namibië. Omdat die reis toen zo goed meegevallen was, hoefden we niet lang na te denken om hem opnieuw te contacteren.

Ondanks de korte voorbereidingstijd werd deze trip perfect uitgewerkt: duidelijk, overzichtelijk en zonder verrassingen. Alles klopte, van de accommodaties tot de huurwagen via AVIS.

We startten met drie nachten in het charmante vissersdorpje Paternoster aan de Westkust. De voorgestelde accommodatie was zeer comfortabel, met nette kamers rondom een klein zwembad. Het personeel was bijzonder vriendelijk en het ontbijt heerlijk. In het dorp zijn voldoende restaurants aanwezig (reserveren is wel aangeraden). Paternoster is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige West Coast National Park, een natuurreservaat rond een lagune nabij Langebaan.

De laatste vier nachten verbleven we in Stellenbosch, in een kleinschalige accommodatie met slechts 11 kamers en een adembenemend zicht op de vallei. Ook hier weer zeer behulpzaam personeel en een uitstekend ontbijt. De ligging was perfect voor uitstapjes in de regio.

Culinair werden we ook enorm verwend. Een absolute aanrader is dineren bij Delaire Graff en Tokara. Daarnaast is de picknick bij Boschendal Wine Estate een fantastische ervaring: een rijkgevulde picknickmand, heerlijke wijn en een namiddag puur genieten in een prachtige setting. Ook uitstappen naar Franschhoek zijn van hieruit ideaal.

Dit was ondertussen onze derde keer in Zuid-Afrika, maar zeker niet de laatste. Het blijft een ongelooflijk mooi land met een warme, vriendelijke bevolking.

Een dikke aanrader – zowel de bestemming als de organisatie door SA Travellers. 🌿✨

3 februari 2026

South African Travellers

South African Travellers is een lokaal bedrijf dat veel kennis heeft over Zuidelijk Afrika. Dit is ons zeker duidelijk geworden tijdens onze reis door Zuid-Afrika. Wij lagen in schitterende kleinschalige boutique hotels met zeer vriendelijk personeel en lekker eten. We hebben enorm genoten van onze tijd in Zuid-Afrika en de ondersteuning van Filip Wuyts was ook top.

27 mei 2025
Logo South African Travellers

Antwoord van South African Travellers

Dankuwel Patrick voor de mooie woorden en het vertrouwen in ons bedrijf! Hopelijk tot op 1 van onze andere bestemmingen een keer. Groetjes, Het SAT team

Een heerlijke maar vooral onvergetelijke reiservaring

Nog altijd regelmatig aan het nagenieten van een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika.

Het land is gezegend met een waanzinnig mooie natuur en daar zijn we optimaal getuige kunnen van zijn tijdens ons bezoek in maart dankzij een heel mooi uitgewerkt reistraject door SATravellers.

Filip en Nathalie wisten zonder uitzondering telkens uitstekende verblijfplaatsen op schitterende locaties uit te kiezen, die bovendien een prima service combineren met een keuken van een onverwacht hoog culinair niveau.

Huurwagen, overnachtingen, interne vluchten,… alle afspraken werden perfect geregeld en nagekomen. Een prima organisatie vormde zo de basis van een heel geslaagde reis.

Het lekkere eten, de natuurpracht en de wilde dieren maken het plaatje helemaal compleet.

31 maart 2024

Fantastische reiservaring

Met ons viertjes in september genoten van een zalige vakantie, veel gezien, veel moois ontdekt. We bewaren mooie herinneringen aan ons verblijf in Zuid Afrika. Alles was tot in de puntjes geregeld, veel dank daarvoor aan Filip en zijn team, de aanbeveling waard! Wij hopen zeker nog eens terug te gaan met de expertise van SA travellers 👌

9 september 2023

Wonderlijk mooi waarbij nietigheid gevoeld kan worden!

Wat een onvergetelijke reis.
We wisten niet wat we konden verwachten. Hoopte de Big5 en veel meer te mogen zien op bijzondere locaties. En dit hebben we mogen ervaren. Filip, dank voor het organiseren van deze reis dat ons meer heeft geboden dan wij hadden verwacht.
Je hebt naar ons geluisterd, je was er als we je nodig hadden en je hebt een waanzinnige reis in elkaar gezet met mooie accommodaties.
Dank!

16 februari 2020

Anja en Rein: 7 weken Namibië, waar ga je naar toe?

Hoe organiseer je een rondreis van 7 weken door Namibië. Hoe begaanbaar is het land, hoe groot zijn de afstanden, wat is er buiten de gebaande wegen te zien? Via internet kwamen wij in contact met Filip en Nathalie. Een contact, dat vanaf het begin soepel en snel verliep. Na onze wensen te hebben aangegeven, hebben zij een prachtige rondreis voor ons uitgestippeld.
Via een goed kloppend roadbook zijn wij, met een 4x4 met daktent, het hele land doorgereden.
De weg voerde via prachtige landschappen naar de hoogtepunten van dit fascinerende land. De campsites en lodges waren met zorg, op mooie locaties, uitgezocht. De hele organisatie klopte. Onze reis was onvergetelijk en zorgeloos, bedankt!

13 februari 2020

Zeer mooie reis

Zeer leuke reis gehad, prachtige landschappen, leuke lodges, zowel de basic tented camps als de lodges, overal vriendelijke ontvangst en lekker eten. Voor herhaling vatbaar!

15 december 2019

Heerlijke zorgeloze reis

Heerlijke zorgeloze reis!
Nathalie & Filip hebben een prachtig avontuur voor ons uitgestippeld! een heerlijke reis met verschillende pareltjes en alle hoogtepunten van Namibië de wilden zien en meer! Adembenemende kampingsites en lodges en herinneringen die we nooit zullen vergeten ...

24 november 2019

9 dagen zuid-afrika

Wij besloten 2 maanden op voorhand dat we naar Afrika wilden gaan. We contacteerden Filip via Evaneos & SAT voor een reis naar zuid-Afrika. 9 dagen Kaapstad gecombineerd met safari’s. Onze reis was fantastisch georganiseerd. Van binnenvluchten, tot het huur van een auto op 2 locaties en de lodges. Rekening houdend met ons budget, onze wensen en steeds bereikbaar en heel vriendelijk. Wij kunnen deze ervaring zeker aanraden aan anderen!

22 november 2019

Schitterende reis met veel variatie dankzij de perfecte organisatie!

Onze eerste reis naar Zuid-Afrika is er één om nooit meer te vergeten. Natalie en Filip zorgden voor een onvergetelijk avontuur in het prachtige Zuid-Afrika met tussenstop in Zimbabwe (Victoria Falls). Ons programma was super gevarieerd. Safari met fantastische gids in Greater Kruger, helikoptervlucht boven Falls, Panoramaroute in Blyde Canyon, wijn proeven in Franschoek, klimmen en cultuur opsnuiven in Kaapstad, pinguins spotten op de Cape Peninsula,... Stuk voor stuk was alles prima geregeld (transport, hotels, tourtickets , roadbook, ...) en was de planning flexibel genoeg om af en toe wat aan te passen (het weer, heb je niet altijd in de hand). Dankzij SAT hebben we zelf weinig aan deze reis moeten voorbereiden, maar was ze toch volledig hoe wij het voor ogen hadden: op maat en aangepast aan behoefte van zowel onze tieners als de ouders 😉 ! Natalie en Filip, heel erg bedankt voor deze top ervaring! We zouden direct opnieuw met jullie boeken!!! Katia, Tim, Jonas en Laura

1 mei 2019
Reviews in alle talen tonen. (142 reviews)