Dank zij Sauna4you kan mijn infraroodsauna weer gebruikt worden
Mijn prachtige infraroodsauna, Red ceder, (adviesprijs destijds € 2.700,00) kreeg, vlak voor mijn verhuizing 3 jaar geleden, kuren (display wazig) en deed het kort daarna helemaal niet meer. Wegens ruimtegebrek in mijn nieuwe woning ging hij in de opslag. Omdat de oorspronkelijke leverancier niet meer bestond kwam ik, zoekend naar een oplossing, bij Sauna4you gevestigd in Haaksbergen terecht. Ruim twee jaar geleden kocht ik bij hen een nieuwe set displays. Vriendelijke hulp. Promte levering.
Na een korte blik in de doos, zette ik deze weg. Kortgeleden besloot ik de Sauna te verkopen. Bij het in elkaarzetten voor de koopster, bleken de displays (ik had ze niet goed bekeken meteen na de levering) niet te passen.... Echter, Sauna4you, ging voor mijn sauna uit 2011 op zoek naar beter passende displays. En vond ze!! Het mooiste komt nog: Sauna4you stuurde deze nieuwe displays geheel kostenloos naar mij op!! Geweldige service!
En .. ik hoefde de 2 jaar eerder geleverde displays niet eens naar hen terug te sturen! Na installeren van deze nieuwe displays werkt de Sauna weer helemaal goed. Én...ook nog een super tevreden koopster. Ik kan Sauna4you dan ook van harte aanbevelen!!
Derk Broekhuijse uit Nuenen