2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,9

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

ONBETROUWBAAR ADVIES EN SLECHTE…

ONBETROUWBAAR ADVIES EN SLECHTE SERVICE, neem uw telefoongesprekken met dit bedrijf op!!! Dit bedrijf adviseerde ons een liner van 8,40m voor ons zwembad van 8.50m, de 10cm korter maakte volgens de vrouw ad telefoon niet uit omdat de liner nog uitrekt. Eenmaal in het buitenland de liner ingehangen en kwamen zowel in lengte als in hoogte tekort, de liner scheurde en schoot aan alle kanten uit het metalen frame. Gebeld en gemaild inclusief foto’s maar totaal geen medewerking om een oplossing hiervoor te vinden, ze schilderden ons af als dom en als leugenaar! Want niemand van het personeel kon zich dit verkoopgesprek herinneren en zouden dit nooit adviseren!. Terwijl wij juist meerdere keren expliciet gevraagd hadden of ze zeker wist dat deze liner zou gaan passen want, eenmaal in het buitenland wil je geen problemen met je liner. Waardeloos bedrijf!!

1 juli 2026

Goede service! Hadden met spoed saunakachel nodig. Echter deze bleef bij DHL hangen in het proces, hierop prima meegedacht door saunaenzwembaden en meteen een 2e kachel verzonden die de volgende dag bij ons aankwam. Telefonisch goed bereikbaar en denken mee!

25 oktober 2025

Veel beter dan de reviews hier doen vermoeden

Wat minder goede reviews gelezen hier, ga ze wel even een hart onder de riem steken. Mijn Blue Connect spa watermetertje is stuk en ze doen er echt alles aan om me te helpen. De sensor moet nat blijven, maar ik heb het waterreservoir daarvoor weggegooid na aankoop. Ze hebben geregeld met de leverancier dat ik een nieuwe opgestuurd krijg. Is toch netjes!

26 september 2025

product nooit aangekomen

Een maand gewacht op mijn pakket. Stond constant op: verkeerd gesorteerd. Eerst nooit aangeboden door dhl en teruggestuurd. Later nogmaals verzonden. Meer dan 6 verschuivingen afleverdag waarbij ik constant thuis zat. Ze legden verantwoordelijkheid voor zoeken pakket bij mij en annuleren kon als zij het pakket retour hadden. Een pakket wat ik nooit heb gehad. Belden me meermaals achter elkaar terwijl ik in een zoom zat. Kreeg daarop een zeer botte mail. Zeggen gewoon: We steken er geen tijd en energie meer in, als elke order zo moeilijk moet verlopen houdt het op, sterkte ermee". En daar mag je het dan mee doen. 3 maanden later geld retour gehad.

1 augustus 2025

Eigen visie op het consumentrecht

Na het controleren van de beschikbaarheid (status = "op voorraad") op saunaenzwembaden.nl een bestelling geplaatst, maar dan blijkt pas na een paar dagen dat het product toch niet op voorraad was. En ook niet leverbaar door hen.
De volledige terugbetaling van het betaalde bedrag ging moeizaam. Ze hebben een eigen visie op het consumentrecht. Geen aanrader als e-commerce partij, misschien is de winkel ervaring beter.

5 januari 2025

Prima bedrijf en service gericht!

Prijs voor product was interessant maar de reviews hier niet dus gebeld en uitstekend goed geholpen maar toch besloten om even te komen kijken. Keurige winkel met showroom en uiterst vriendelijk personeel! Paste allemaal niet in mijn auto en voor hun op de route dus thuisgebracht! Top service en medewerkers en indien nodig ga ik zeker een volgende keer terug

14 mei 2025

Bedriegers zijn het

Bedriegers zijn het! 10 dagen geleden bestelling geplaatst ,was zogezegd op voorraad !? Neemt geen telefoon op reageren niet op mails etc.... 🤬

18 juni 2021

Oplichters

6 dagen geleden een bestelling gedaan, artikel zou op voorraad moeten zijn.
Status op de website veranderd niet, mails worden niet beantwoord en de telefoon wordt niet opgenomen. Totale radio stilte, reden genoeg om bestelling te annuleren en geld terug te claimen. Nooit meer iets hier bestellen.

5 juni 2021

Onbetrouwbaar

Na betaling van het product geen bevestiging ontvangen. Maar ook het product niet ontvangen. Ook na een mail weken later geen reactie. Lijkt wel op zwendelarij

29 april 2021

Is dit jouw bedrijf?