SAVICKI 1976 Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nakit super. Uzeli smo vjencani prsteni jako smo zadovoljni. Jako brza dostava iz Poljske u Hrvatsku. Komunikaciji sa Savicki putem e-mail je bila pa smo odmah dobivali odgovore na svako svoje pitanje... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Пръстенът е много красив! Платихме застраховка, надяваме се да не се налага да я използваме. Комуникацията относно поръчката беше страхотна, толкова учтиви и отзивчиви, на всеки мой въпрос се ми се да... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kupuję już kolejny raz i jestem bardzo zadowolony. Piękne opakowania, szczególnie prezentowe - pachnące. Szerszy asortyment rzadkich kamieni. Sprawna komunikacja. Intuicyjna strona internetowa. Biżu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Miałam przyjemność kontaktu z przemiłą Panią Agatą (online). Sprawiła na mnie bardzo dobre wrażenie osoby uśmiechniętej i jednocześnie zaangażowanej. Cierpliwie odpowiadała na każde pytanie i nie naci... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Juwelier
  2. ook in
  3. Sieradenfabrikant
  4. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

SAVICKI - Elegance Crafted with Precision SAVICKI is European jewelry brand with a rich tradition of creating exquisite, high-quality pieces that celebrate life’s most cherished moments. Specializing in engagement rings, wedding bands, and a wide range of fine jewelry, SAVICKI combines timeless elegance with modern design to offer customers something truly special. At SAVICKI, we believe in the power of personalization. Every piece of jewelry we create is designed with attention to detail and crafted to perfection using only the finest materials, including gold, diamonds, and other precious stones. Our commitment to quality is reflected not only in our products but also in our dedication to customer satisfaction. We offer bespoke services, allowing you to personalize your jewelry to reflect your unique style and story. Our online platform makes it easy for you to explore and purchase our collections from the comfort of your home. With a focus on providing exceptional service, our team is here to assist you every step of the way, ensuring that your experience with SAVICKI is as memorable as the pieces you choose. Join countless satisfied customers who have trusted SAVICKI to commemorate their most important moments with beautiful, timeless jewelry. Explore our collections and experience the perfect blend of craftsmanship, innovation, and passion for jewelry.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamawiałam obrączki online u Pani…

Zamawiałam obrączki online u Pani Julity. Świetny kontakt, a trakcie wysyłała mi zdjęcia wszystkiego jak będzie to wyglądało. Naprawdę rzetelna i znająca się na swoich fachu konsultantka. Wszystko przyszło dokładnie takie jakie chcieliśmy. Polecam z całego ❤️

23 juni 2025

Bardzo dobra obsługa klienta

Bardzo dobra obsługa klienta. Pani ze sklepu bardzo dobrze wytłumaczyla wszystkie najważniejsze formację odnośnie pierścionka i pomogla z rozmiarem. Polecam z całego serca. Pierścionek na żywo przepiękny<3

25 juni 2025

Bardzo polecam

Bardzo polecam
Dwa zakupy u Savicki i wszystkie najlepsze, pierwszy obrączki, nic dodać nic ująć świetna robota i obsługa w salonie w Krakowie, drugi zakup bransoletka na stronie, i ponownie świetna robota i szybka dostawa, wszystkie produkty zakupione u was zgodne z opisem i świetnie wykonane. Polecam wszystkim

15 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I’m disappointed with Savicki

I’m disappointed with Savicki. Communication after the purchase was poor, and my emails were ignored. Even though I purchased a higher-value item as a gift, they failed to resolve the issue or respond properly. I cannot recommend this store. A luxury jewelry shop should handle customer care much more professionally.

9 juli 2025

Amazing quality and support

I have found amazing ring. I got amazing costumer support about official stamp and delivery time. Delivered 15-20 days in Croatia as expected.
Quality of golden ring is high quality such as diamond. Without any issue with ring.
Highly recommend Savicki.

16 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ogromne pozdrowienia dla SAVICKI a…

Ogromne pozdrowienia dla SAVICKI a najbardziej Pani Klaudia M za pomoc wyborze pierścionka zaręczynowego mega piękny bardzo pozytywne i pełne życzliwe podejście do klienta naprawdę pierścionek który zakupiłem w sklepie SAVICKI jest boski piękny narzeczona jest zachwycona ogromne podziękowania dla Pani Klaudia M za pomoc wyborze i zadbania o najmniejszy szczegół aby pierścionek był piękny i taki jest Napewno razem z Narzeczoną wrócimy po wybór obrączek do SAVICKI najlepszy sklep polecam z czystym sumieniem i z gorącego serca pozdrawiam cały zespół SAVICKI a szczególnie panią Klaudia M 😊😊😊😊😊

27 juni 2025

Opinia SAVICKI

W tym roku zwróciłam się do Salonu SAVICKI z prośbą o pomoc w sprawie pierścionka zaręczynowego. Już od momentu wysłania biżuterii byłam z nimi w stałym kontakcie – na każde moje pytanie odpowiadali błyskawicznie i z pełnym zaangażowaniem.

To niezwykle rzetelna i pomocna firma, która nie stwarza żadnych problemów i naprawdę skupia się na potrzebach klienta. Jestem ogromnie zadowolona, że mogę być ich klientką – z pewnością wrócę do nich przy wyborze obrączek ślubnych.

Nie wyobrażam sobie lepszej jakości wykonania, precyzji i dbałości o szczegóły. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak starannie i estetycznie wykonaną biżuterią. Jestem absolutnie zachwycona ich pracą i z pełnym przekonaniem będę polecać ich każdemu! Mam najpiękniejszy pierścionek na świecie

17 juni 2025

Engagement ring 💍

I don’t usually write reviews, but SAVICKI truly deserves one. I ordered an engagement ring – there was a slight delay (probably because it was an order for a personalized project), but I was personally contacted by a board member, Mr. Radosław Gołębski, which really impressed me. That level of care is rare these days.

To be honest, I was a bit concerned at first because of some negative reviews I had seen online. But in my case, those concerns turned out to be unfounded – or perhaps the company has genuinely improved since then. They gave me the best deal on the ring I wanted (which they didn't have in their regular range but made especially for me). That's exactly why I decided to go with them.

The ring itself is stunning – even more beautiful in person, with precise craftsmanship, a clear 750 stamp, and sparkling diamonds. Packaging was elegant and gift-ready, with certificates and a modern, sturdy box.

Ms. Roxana, who is the sales agent for Croatia, is very kind and responds quickly to emails. She can also send you a free measuring device so you can measure your girlfriend's existing ring.

Despite the delay, the whole experience felt professional and trustworthy. If you're looking for something special and want to feel valued as a customer – SAVICKI delivers.

1 juli 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pięknie zapakowane

Pięknie zapakowane. Idealnie na prezent. Trochę czas realizacji długi ale warto było czekać! Pozdrawiam!

2 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko tak, abyś czuł się wyjątkowo!

Mam same pozytywne doświadczenia z firmą SAVICKI. Korzystałem z ich usług nie raz i w pełni uczciwie polecam ich usługi. Ogromny plus za indywidualne podejście do każdego klienta. Bardzo profesjonalna, kompetentna I miła obsługa. Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra jakość produktów. Ewentualny zwrot również nie stanowi problemu. Procedura zwrotu przebiegła gładko i bez zarzutów. Polecam firmę SAVICKI każdemu, komu zależy na profesjonalnej i miłej obsłudze, fantastycznej jakości biżuterii, a także szybkim czasie realizacji. 10/10 :)

27 mei 2025

Obsługa

Obsługa, bardzo miła i pomocna. Zamówienie zrealizowane w szybkim terminie. Pierścionek ładny, chociaż w rzeczywistości wygląda nieco inaczej niż go sobie wyobrażałem. Partnerka zadowolona.

9 juni 2025

Obsługa na najwyższym poziomie

Ten pierścionek zaręczynowy przerósł moje oczekiwania. Jest nie tylko pięknie wykonany, ale również zachwyca jakością i dbałością o najmniejsze detale. Tanzanit cudownie mieni się w świetle, a oprawa dodaje mu elegancji i subtelnego blasku.
Dodatkowo obsługa sklepu była na najwyższym poziomie – szybka wysyłka, piękne opakowanie i certyfikat autentyczności.
Gorąco polecam każdemu kto planuje kupno pierścionka zaręczynowego.

2 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mam zamiłowanie do biżuterii i…

Mam zamiłowanie do biżuterii i błyskotek, dlatego zawsze wracam do salonu Savicki. Wiem, że tu zawsze mogę liczyć na kompetentną obsługę, dyskretną i miłą, która dokłada wszelkich starań, aby spełniać moje oczekiwania. Lubię być traktowana w sposób szczególny i indywidualny ,salon Savicki, jego pracownicy mi to gwarantują i zapewniają. Dlatego, kiedy uznam, ze brakuje mi czegoś w mojej kolekcji, czegoś znowu pięknego, wytwornego czy eleganckiego pierwsze kroki kieruję właśnie tam. Zachęcam do zakupu wymarzonej biżuterii właśnie w salonie Savicki.

23 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Miesiąc przed ślubem zostałam bez…

Miesiąc przed ślubem zostałam bez obrączki i bez pieniędzy ;)

Zdecydowanie odradzam zakupy w sklepie SAVICKI w Silesii. Zamówiłam obrączkę w kwietniu – konkretny model który spodobał mi się w gablocie sklepu. Niestety, już pierwszy produkt, który otrzymałam, kompletnie nie odpowiadał zamówieniu. Złożono mi obietnicę szybkiej poprawy. Po kolejnych dwóch tygodniach opóźnienia odebrałam "gotową" obrączkę, która znowu nie miała nic wspólnego z tym, co zamawiałam.

Na miesiąc przed ślubem zostałam bez obrączki i bez pieniędzy. Próba dokonania zwrotu i odebrania gotówki bądź przelewu została odrzucona przez obsługę sklepu, która nie ma żadnych realnych kompetencji do podejmowania decyzji. Brak kierownika, brak osoby odpowiedzialnej – sklep działa jak samowolka bez odpowiedzialności. Na zwrot gotówki kazano mi czekać aż ktoś wróci z urlopu -jakiś żart 🙂

Zostałam dwukrotnie oszukana – zarówno na gramaturze złota, jak i na wartościach kamieni. Firma próbuje się bronić, że "obrączki wykonują ludzie i każdy może się pomylić". Serio? Dwa razy przy jednym zamówieniu? Miesiąc przed ślubem? To nie jest pomyłka, to rażący brak profesjonalizmu lub zwyczajna kradzież.

Obrączka kosztowała prawie 4 tysiące złotych. Nie otrzymałam ani produktu zgodnego z zamówieniem, ani zwrotu pieniędzy. W poniedziałek kieruję sprawę na drogę prawną – dość tego cwaniactwa.

Spotkamy się w sądzie.

18 juni 2025
Logo SAVICKI 1976

Antwoord van SAVICKI 1976

Dzień dobry.

Pani Klaudio, dziękujemy za podzielenie się opinią. Każde zamówienie traktujemy indywidualnie, z najwyższą starannością – również Pani zamówienie było realizowane zgodnie z obowiązującymi procedurami.

Z naszej strony zapewniliśmy dwukrotną realizację produktu według przesłanych przez Panią wytycznych. Po otrzymaniu informacji, że mimo to produkt nie spełnia Pani oczekiwań, zaproponowaliśmy pełny zwrot środków – który został zrealizowany niezwłocznie po ostatecznej decyzji o rezygnacji.

Rozumiemy emocje towarzyszące przygotowaniom do ślubu i życzymy, aby ten wyjątkowy dzień przebiegł dokładnie tak, jak Pani sobie wymarzyła.

Zespół SAVICKI

Dit is Trustpilot