Savklingen.dkReviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sted at handle! 😊 Jeg har handlet der flere gange. -Den ene gang var der en uheldig oplevelse fra Postnords side, men Savlkingen.dk taklede det ved at sende hele bestillingen igen og undsk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service hos Savklingen - her vil jeg genbestille når behovet er til stede. oplevede en nem og hurtig respons samt ombytning af multicutter klinger ved fejlkøb (min egen fejl). Mads respond... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds med mit køb hos Savklingen. Mads gav en virkelig god vejledning omkring produkterne. Hurtig levering. Produkterne gode. Der er styr på det hele. Handler helt sikker der igen.

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

Savklingen.dk sælger kvalitets værktøj til markedets bedste priser.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super sted at handle!

Super sted at handle! 😊
Jeg har handlet der flere gange.
-Den ene gang var der en uheldig oplevelse fra Postnords side, men Savlkingen.dk taklede det ved at sende hele bestillingen igen og undskyldte mange gange, og ved næste ordre var der lagt en lille “undskyld-ulejligheden-gave” med i bestillingen.

Super god service, kun gode anbefalinger her fra!

12 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nåede ikke af afhente min pakke

Nåede ikke af afhente min pakke. Den blev derfor sendt retur - men Mads fra savklingen kontaktede mig på sms, og vi fik fandt ud af at få sendt den til mig, trods min egen utjekkethed.
Super kundeservice

10 mei 2026

God og hurtig service

16 april 2026

Hej Helge.
Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedste service, hurtig levering og produkter, vi selv kan stå inde for – så din feedback betyder rigtig meget.

Tak fordi du handlede hos Savklingen.dk og for at du tog dig tid til at skrive – det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering Kvalitet og god pris…

Hurtig levering Kvalitet og god pris Det bliver ikke meget bedre Vh René

15 april 2026

Hej René.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god kvalitet til prisen

9 april 2026

Hej Stig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af god kvalitet…

Hurtig levering af god kvalitet savklinger.

15 januari 2026

Hej Jan.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode klinger og god service

Super gode klinger til en meget god pris. Altid god service når man bestiller varer.
Hurtig og nem levering.
Kan kun anbefale at købe ved savklingen.dk

9 april 2026

Hej Tomas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet og hurtig service

21 april 2026

Hej Bo.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt jeg har købt hos dem her været til…

Alt jeg har købt hos dem her været til en god pris samt gode klinger.

Både til rundsav bordrundsav

12 februari 2026

Hej Søren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nu har jeg købt diverse klinger af…

Nu har jeg købt diverse klinger af flere omgange
Og jeg er meget tilfreds
Nu er jeg ikke typen der normalt går ind og skriver anmeldelser på trustpilot
Det er faktisk første gang 😊
Men de fortjener det
Den eneste grund til de kun får 4 stjerner
Er at de er unge mennesker så der skal være lidt at kæmpe for😃
Måske næste gang er det 5 stjerner 🤷‍♂️
Jeg vil hermed sige tak for god service
Mvh
Per Henriksen

23 april 2026

Hej Per.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds med mit køb hos Savklingen.dk

21 april 2026

Hej Morten.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt firma er virkelig…

Virkelig godt firma er virkelig tilfreds med hvad jeg købte fra dem og hurtig levering. Så alt i alt virkelig godt firma

17 april 2026

Hej Victor.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig meget tilfreds med mit…

Jeg er virkelig meget tilfreds med mit køb hos Savklingen. Alt gik som det skulle, leveringen var hurtig, og produktet var præcis som forventet. Det er tydeligt, at de har styr på det, og jeg handler der helt sikkert igen!

24 maart 2026

Hej Victor.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imponerende på pris, nemhed og kvalitet

Skulle hjælpe en ven med research af savklinger til indkøb, da de stod og skulle bruge en massse nye.. Efter et par timer faldt jeg over savklingen.dk, og jeg må bare sige at jeg var meget imponeret over både pris, nemhed og kvalitet. Kan varmt anbefales herfra, min ven er i hvert fald blevet fast kunde hos dem.

15 maart 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fine priser på nye klinger

Fine priser på nye klinger, dog ærgerligt at man kun kan vælge mellem få pakkeshops i sit postnummer, så jeg skal køre en del væk og hente dem i stedet for der mine andre pakker også kommer.
Edit. De udvalgte pakkeshops er tilfældige i postnummeret, så min lokale gls shop var ikke fremvist

22 januari 2026

Hej Peter.
Tak for din anmeldelse. Vi har valgt kun at bruge Gls til vores leveringer. Derfor kan det ske, at nogle pakkeshops ikke er på listen over muligheder.
Vi har både afskaffet postnord og dao, da de simpelhen smider for mange pakker væk - det har vi vurderet var endnu mere træls for vores kunder.
Det er jo også en mulighed at få leveret direkte til privat adresse :)

Mads Drabæk // Savklingen.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin service og hurtig levering, middel produkt.

Fin service og hurtig levering. Men er ikke imponeret over kvaliteten af klingen, købte en 216mm til min kap/geringssav, “synger” en del mere end de CMT klinger jeg normalt bruger og flosser desværre materialet en del, så den vil blive brugt “grov” skære arbejde, regaler osv. Når det skal være finish som ved gerigter osv, så er det forsat CMT klinger.

30 augustus 2025

God service!!

Mads fra savklingen.dk var hurtig fra start til slut. Først var han hurtig til at svare på mine mange spørgsmål, og sidst var han hurtig til at sende mig min ordre. Jeg har ikke købt ved savklingen.dk før, men kommer med garanti til at gøre det igen!

26 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale savklingen. Bestilte en klinge som skulle passe med medfølgende adapter. Det gjorde den desværre ikke. Savklingen refunderede beløbet uden jeg skulle sende klingen retur.

12 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.