One is met with professionalism and a warm attitude in Scanderma. Christian takes his time and you never feel rushed. I experienced flexibility when i was a patient and an ability to to make me feel c... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale hudlæge Christian Steenbeck. Han mødte mig direkte i øjenhøjde, tog sig tid til at forklare både årsag og behandling, skabte et trygt rum, er kompetent, effektiv og rolig.
Jeg havde et rigtig positivt forløb, som gav nogle rigtig stærke resultater. Faktisk er han den eneste blandt flere hudlæger, som faktisk forbedrede min situation. Christian har været venlig, informer... Toon meer
Jeg har virkelig været glad for min aknebehandling her gennem de sidste 6 måneder. Det har været en rigtig god og tryg proces fra start til slut. Jeg har altid fået hurtige svar på mine spørgsmål, og... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg har fået foretaget CO2 laserbehandling
Jeg har fået foretaget en CO2-laserbehandling hos Scanderma af Christian, og jeg er rigtig glad for oplevelsen. Behandlingen blev lavet i hele mit ansigt, da jeg gerne ville reducere fine linjer, få en mere jævn hudstruktur, mindske porer, fjerne pigmentpletter og stramme huden op. Derudover havde jeg et gammelt ar på siden af næsen fra en brækket næse som barn, som jeg også håber at forbedre.
Christian lavede også en behandling på et brandsår på min arm, som jeg fik sidste år efter at have brændt mig på en pizzaovn, samt på mine ar efter en brystoperation.
Christian var utrolig behagelig at være hos. Han tog sig god tid, forklarede tingene grundigt og fik mig til at føle mig tryg under hele forløbet. Jeg tog toget fra Gentofte til Aarhus for at få lavet behandlingen, og det fungerede helt fint at tage toget hjem igen kort efter.
Nu er der gået 7 dage siden behandlingen. Mit ansigt er ikke længere rødt eller hævet, og der er kun få sårskorper tilbage. På armen er der stadig lidt skorpe, mens arrene på brystet næsten er helet. Jeg synes allerede, jeg kan ane små forbedringer, men er godt klar over, at det endelige resultat først kan vurderes efter et par måneder.
Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Christian og klinikken til andre, der overvejer CO2-laser.
Venlig og hyggelig modtagelse
Ingen ventetid ved fremmøde ved en venlig imødekommende læge og hyggelig atmosfære
CO2-Laser behandling af acne ar
Jeg har fået CO2-Laser behandling af acne ar.
Behandlingen har været super behagelig, og Christian giver en professionel behandling.
Både information før, under og efter behandlingen er god og jeg har følt mig både tryg og sikker i hele perioden.
Jeg vil helt klart anbefale Christian og Scanderma, såfremt du ønsker CO2-Laser behandling.
Det var kun her
Det var kun her, at jeg var i stand til at få bedre behandling og løse mit problem. De bedste anbefalinger.
Super god oplevelse hos Scanderma
Super god oplevelse hos Scanderma.
Har længe været i tvivl ang. et modermærke. Bookede en tid og blev forhindret. Men der var ingen brok, men derimod god service og hjælp til at finde en ny tid - meget tilfredstillende og kompetent behandling
God første oplevelse
Jeg havde en god oplevelse hos Scanderma. Fra starten blev jeg mødt med en rolig og professionel tilgang, som hurtigt skabte tillid. Christian tog sig god tid til at lytte til mig og gennemgik alt grundigt – både undersøgelse og behandling.
Han var også rigtig god til at forklare tingene på en måde, jeg kunne forstå, hvilket gav mig en tryghed i forhold til både diagnose og behandlingsforløb. Jeg gik derfra med en klar plan og en følelse af at være i trygge hænder.
Alt i alt en yderst professionel og tillidsvækkende oplevelse.
Havde brug for en hurtig tid
Havde brug for en hurtig tid, og det kunne de klar meget nemt kom ind efter 1.5 time jeg havde ringet. God service.
God og professionel oplevelse
Virkelig god og professionel oplevelse med masser af tid til undersøgelse og svar på spørgsmål. Kan varmt anbefales.
Behagelig oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Scanderma. Christian er dygtig og grundig og meget imødekommende og lyttende. Klinikken har en rar atmosfære, og jeg følte mig i trygge hænder gennem hele forløbet. Kan varmt anbefales.
God oplevelse
God oplevelse og meget venlig, troværdig og virksom hudlæge som kunne hjælpe med mit eksem.
Meget behagelig og professionel oplevelse.
Da der var alt for lang ventetid i det offentlige behandlersystem, henvendte jeg mig til Scanderma, for at få hjælp til mit håndeksem. Jeg oplevede en meget omhyggelig og professionel behandling af speciallæge Christian Steenbeck Sørensen. Det var en meget behagelig og positiv konsultation. Jeg kan varmt anbefale Scanderma.
Kan varmt anbefale!
Det var en yderst professionel og behagelig oplevelse, kan varmt anbefale. :)
Hårpillebehandling
Kan kun anbefale behandlingen! Christian er utroligt informativ og er yderst professionel. Vil til en hver tid vælge Christian til fremtidige behandlinger.