Jeg stod med en sprit ny 2023 RockShox Super Deluxe Ultimate bagdæmper, som skulle på min nye ramme. Kontaktede SBT da min nye dæmper ikke havde den rigtige tune i compression, og jeg skulle også brug... Toon meer
Lækker service muligheder :D Hurtigt tilbage melding da det endelig lykkes dem at få skilt min cane creek bagdæmper ad med lidt forsinkelse😁 Det er et super lækkert system i har, ifht ti... Toon meer
Sendte en yderst defekt FOX bagdæmper til service/rep. Jeg vidste udemærket at det ville koste ekstra da det ikke kun var et alm. service. Ekstra omkostningerne kom på en mail med billeder er fin fork... Toon meer
God og kompetent vejledning til valg af affjedring i forbindelse med køb af ny cykel. Tager sig tid til at vejlede hvilken type/ mærke affjedring der passer bedst i forhold til brug og fremtidig ser... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Er du på udkig efter Affjedrings-Service, Produkter eller Vejledning. Vi har Skandinaviens største udvalg og ekspertise indenfor alle segmenter.
Syrenvej 1B, 7080, Børkop, Denemarken
- +4588626818
- info@scandinavianbiketech.com
- scandinavianbiketech.com
Vraagt klanten om een review
Hurtig service
Hurtig og kompetent service.
Hurtig og kompetent service.
Flinke folk og god rådgivning.
Kan kun anbefale at bruge SBT.
Hjælpsomme og rare mennesker
Hjælpsomme og rare mennesker. Har lige fået nyserviceret gaffel tilbage og den er som ny. Kan varmt anbefales!
Gaffel services 🚀
Som altid. Gnidnings løs forløb. Tidsbestilling og forsendelse. Besked når gaflen er på vej retur. Samlet forløb under en uge👍
Professionel service dedikeret til høj kvalitet
God service og vejledning, samt tydelig fokus på kvalitet og ekspertise.
OK priser og levering efter aftale.
Meget imødekommende ved personlig…
Meget imødekommende ved personlig fremmøde. go forklaring med opsætning af dæmper. Samt super professionel service af dæmper. Tak for det.
Hilsen Thomas
Hurtig og effektive
Snabb leverans och snabb respons vid…
Snabb leverans och snabb respons vid kontakt och dämparen känns som ny.
god hurtig betjening og godt arbejde
Upåklagelig service
Upåklagelig service. Da min dæmper krævede mere end normal service, ringede Tobias direkte til mig, og eksekverede den løsning vi fandt sammen. Hurtigt og smertefrit. Jeg kommer til at sende alle mine dæmpere til dem fremover.
Kort ventetid, god service
Kort ventetid. God service. Fik tid næste dag til service på dropper. Lavede den med det samme
Fordelen ved autoriseret værksted
Indsendte gaffel, dæmper og dropper til service. Dropperen havde drillet (ikke ukendt fejl på modellen), og det viste sig at fejlen på den interne mekanisme ikke kan laves, da det ikke findes som reservedel. Naturligvis var den præcis 5 måneder udenfor garanti. Men da SBT er autoriseret værksted, tog de kontakt til leverandøren og fik arrangeret en helt ny til erstatning. Super og professionel service der sparede mig mange penge. Gaffel og dæmper er en fornøjelse at køre med efter service. Husk at tillade tid til at sende dine ting frem og tilbage, og til at reservedele til lige netop din model måske ikke er lagervare.
Lees meer over geverifieerde reviews.