Scatters casino is niet als vroeger. Ik heb gestort 60 euro,en stil ik wacht my geld op my accound. Ik zie de speletjes is echt oplichters En de chat weet niets van is adere afdeling.Ook de spe... Toon meer

Tot nu toe heb ik geen slechte ervaring met dit casino. Ik heb 2 verzoeken tot uitbetalen uitstaan die inderdaad nogal lang duren. Ik ben gewend aan directe uitbetalingen maar dat kun je bij een cas... Toon meer

Had 354 euro gewonnen maar ik had bij verifiëren van mijn naam mijn roepnaam gebruikt op mijn ID bewijs staan mijn doopnamen dus werd de uitbetaling niet goedgekeurd. Later kreeg ik ineens dat geld... Toon meer

1. Online casino/bookmaker

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Scatters.com was founded by a group of good friends and iGaming industry veterans. Our aim is to have fun and to provide a safe, trustworthy and above all player-friendly site. We want to make the kind of site that we would want to play at, and we play a lot, so we think we’re well placed to provide something that you’ll love. We are committed to: - A safe, easy and fast platform to deposit, play and withdraw how and when you want to - Maintain a friendly, personal and knowledgeable customer service - Provide a broad slots and casino offer - Promote responsible gaming - Above all, we will be available for you to chat with and we promise to listen to and respond to all suggestions and feedback When you play on Scatters you will never be tricked or duped into poor bonuses or offers. If you’re a casino player then this is the place for you. We look forward to meeting you! Your Scatters.com team.

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Scatters casino is niet als vroeger

Scatters casino is niet als vroeger.
Ik heb gestort 60 euro,en stil ik wacht my geld op my accound.
Ik zie de speletjes is echt oplichters
En de chat weet niets van is adere afdeling.Ook de speletjes is zeer goed pragmatische dat gewen bijna noit iets
Ik ga ook weg het is echt oplichters .
Aub NIET HIER SPEEL krijg spijt

27 april 2025

Tot nu toe heb ik geen slechte ervaring…

Tot nu toe heb ik geen slechte ervaring met dit casino.
Ik heb 2 verzoeken tot uitbetalen uitstaan die inderdaad nogal lang duren. Ik ben gewend aan directe uitbetalingen maar dat kun je bij een casino die achteraf verifieert niet verwachten.
Live support heeft me, tot nu toe, correct en naar tevredenheid behandeld. Ik zal de voortgang van de uitbetalingen hier met jullie delen zodra er nieuws is.

3 oktober 2024

Geld storten geen probleem

Geld storten geen probleem. Geld opnemen wel. Van het kastje naar de muur. Goedkeuring hier, bankafschrift daar. Maar geen Geld. Stort hier niets mensen, je ziet er niks van terug.

25 april 2024

Dear Player,

We apologise if you have experienced any delays with your withdrawal request, please note however that we are required to fully verify the account before processing any withdrawals.

If you would like to follow up on the status of this please reach out to our support team and they will be able to check on this for you to provide an update on this.

Regards,
Scatters Casino

uiteindelijk 150 euro proberen uit te…

uiteindelijk 150 euro proberen uit te betalen verificatie is allang gelukt alleen moetennze het nog controleren 10x contact gehad met klantenservice maar die doen niks en geven ook geen termijn waarop word uitbetaald kortom waardeloos wacht al 5 dagen op me geld

3 april 2024

Helaas heb ik hier meer dan € 10000,-…

Helaas heb ik hier meer dan € 10000,- verloren. Daarn hebben ze mijn account gesloten. Hebben alle transacties in de geschiedenis verwijderd en daarna weer mijn account geactiveerd. Helaas heb ik geen poot om op te staan om überhaupt een zaak tegen ze aan te spannen.😡😡😡😡

21 maart 2024

Hello Rick,

We are sorry to hear about this, at the moment we can only see contacts with our support team about goodwill bonuses. We have not been able to locate any contacts with what you mentioned above.

It would be appreciated if you reached out to our support team via Live Chat or Email at support@scatters.com with more information to allow us to get a better understanding of what has happened & to see how we can help you.

Regards,
Scatters Casino

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters
Je mag wel geld storten maar als je gewonnen heb is je verificatie niet goed.
Deze site moet van google af gehaald worden...ik ben helaas ook slachtoffer geworden.
Ging ervan uit dat het een casino was ,zoals jacks en hollandcasino.nl.
Maar helaas

5 maart 2024

Je denkt

Je denkt , oh fijn 30 euro om mee te gaan spelen, nee 5 dagen wachten . Dat is voor mij geen casino maar een betaalkantoor waar lieden aanwezig zijn om jouw geld te incasseren. Willen ze ook dan dat je , jezelf verifieer , ook dat nog ,kunnen ze ook dit nog gebruiken om kwalijke dingen mee te doen. Nee ik hou mijn hart vast, weet niet wat ik begonnen ben vanavond, heel slecht gevoel bij dit casino, dat het mag opereren als casino. Maar ja overal is de maffia actief. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn.

19 oktober 2023

Shit

Lol, begin er niet aan! Ik had 11000 gewonnen met bonus geld, na ik het 17500 heb gewaggerd. Uiteindelijk hebben ze na 6 dagen besloten het te annuleren! Weg geld, geen verdere uitleg , niks

13 juli 2022

NIET DOEN. OPLICHTERS!

Voor iedereen die dit leest, zet geen geld op scatters want je bent het kwijt. Geld erop zetten heb je zo gedaan, ik ben al 3 maanden bezig om het geld eraf te krijgen. Ze blijven doorvragen naar meer en meer documenten om te 'verifien', ID, Proof of adress, Bank afschrift, alles via het juiste bestand, nu vragen ze bewijs dat de bank ook echt van jou is, na zolang contact met klantenservice geef ik het op, het mag me gestolen worden, ik besteed er verder geen tijd aan.

Kortom, zet je geld er niet op, je bent het kwijt.

5 juli 2022

Helaas wacht ook ik al ruim 1.5 week op…

Helaas wacht ook ik al ruim 1.5 week op een uitbetaling van 500 en een week nu op een uitbetaling van 1000 euro,
Ik hoop dat het in de loop van deze week wordt uitbetaald anders maar eens gaan kijken om andere stappen te gaan ondernemen

23 januari 2022

Hoopvol

Ik heb vandaag voor het eerst bij Scatters casino gespeeld en heb 2200 in de wacht staan voor uitbetaling. Vooralsnog ben ik prima aangesproken door de call agents. Als ik sommige reviews lees over uitbetaling en het verificatie proces, hou ik mijn hart vast. Hoop niet dat ik in een malaise terecht kom.

23 januari 2022

Opgelicht door Scatters

Teleurgesteld in Scatters. Mijn vriend en ik wachten al weken op ons geld maar is nog steeds niet gestort. Ze hebben ook zomaar de transactie stopgezet terwijl wij dit niet hebben gedaan. Daarna zijn ze een zogenaamd onderzoek gestart waarvan we niks meer horen. We zijn 200 euro kwijtgeraakt en zouden deze graag terug willen zien met onze winst erbij.

Update: We zijn nog steeds aan het wachten en hebben geen reactie….

15 december 2021

Zit al weken op €4300 euro te wachten

Zit al weken op €4300 euro te wachten. Elke dag een nieuwe smoes en nu is mijn account ook nog gesloten door hun! NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT OP SPELEN! Je bent je geld en je gewonnen geld zeker kwijt!!!

12 december 2021

Good morning to you Christof,

I am sorry to hear you have been having some issues with your withdrawal, thank you for reaching out and making me aware that you are having difficulty in receiving your funds.

To help get your case resolved, would you please be as kind to contact our support team, and ask them to make your case "F.A.O George" - Once I have your account details I can look into why there has been a hold up, and look to get it solved on your behalf.

I look forward to hearing from you, wishing you a lovely day in the meantime,

DOEI GELD

Ik wacht al een tijd op mijn €280 die ik heb uitbetaald. Id verification en proof of adress nog steeds pending. De customer live support helpt totaal niet, ze praten zelfs gebrekkig engels. Krijg alleen maar slappe smoesjes over uitbetaling, maar blijf maar wachten. Hoop dat het geld toch wordt uitbetaald, want ik heb het idee dat ze scammers zijn.

7 december 2021

Veel excuses hoor je maar je geld mog steeds niet waar je recht op hebt

Inmiddels hebben ze netjes uitbetaald, had ze gezegd dat ik naar de Nederlandse Ambassade in Malta had gebeld voor de juiste personen en had ook gebeld en vertelde dat Scatters via chat en mail en met 2 dagen had ik het geld

Ook al dagen bezig maar elke keer exuses , erg dat hun zo met klanten omgaan. Nu instanties ingelicht en ook in Malta
Zo ga je niet met mensen om
Tig keer gemaild en elke dag op de chat en elke dag ander verhaal, triest

29 november 2021

Good morning Karly,

Thank you for your updated review. I am glad to hear you have received our funds.
I am not 100% sure why you have mentioned the Dutch Embassy on your review, any account you have would be under your name, and we would not be in any position to discuss this with anyone other than you - Even the Embassy have rules for GDPR which must be followed.

We have had a backlog unfortunately due to payment providers pulling out unexpectedly, which lead to a backlog when they started to return players winnings and refunds etc.
I am sorry that we have taken some time, it may have been we have been waiting on funds being returned to us, however I would like you to resat assured that the MGA licence we hold would do much more for your funds than the embassy.

Congratulations on your win, I hope you have an awesome week ahead.

Best,

NIET OP SPELEN!!!!!

NIET OP SPELEN!!!!!
Casino betaalt niet uit
En in de live chat helpen ze je niet.
TRAP ER NIET IN

3 november 2021

Hi Jef,

Many thanks for your review, I appreciate you taking the time to share your feedback.

So that I can help with your issue, could you possibly provide me with more details ? If you can contact support with your issue, and ask for it to be brought to my attention, I would be more than happy to try and assist - My name is George.

I look forward to hearing from you, and to getting this resolved.
Wishing you a great afternoon.

Ga er niet spelen.

Ga er niet spelen.
Verifieren duurt weken.
Doen moeilijk als je je eigen geld terug vraagt, en de winsten zijn zonder inzetvereisten, maar moet je toch inzetten, anders ben je gewoon je geld kwijt.
PURE OPLICHTERS ZIJNHET.
Wacht al weken op mijn geld.

11 augustus 2021