Snel verzonden, goed ingepakt, snelle beantwoording e-mail. Wat beter kan is dat bij een product defect, de klant (binnen de 30 dagen retour termijn) zelf contact moet opnemen met de (buitenlandse) l... Toon meer
Ik ben heel erg tevreden met de schaakset,de kwaliteit, de snelle levering. Ga ik zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen!!!
2 dozen besteld, maar door een fout was er maar 1 geleverd . Mail gestuurd en onmiddellijk reactie gekregen.De dag nadien was de 2e doos er al. Top service. Correct en snel. Heel tevreden.
Voor een van mijn bestelde schaakstukken waar wat aan mankeerde per direct via de post een nieuwe gekregen, goede service! Vormgeving van de door mij gekochte schaakstukken [German Knight Ebonised m... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heel erg tevreden!!!!
Ik ben heel erg tevreden met de schaakset,de kwaliteit,
de snelle levering.
Ga ik zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen!!!
Mijn review
Top geen klacht goed ingepakt ben zeer tevreden.
Super service
Top service. Correct en snel.
Heel tevreden.
Snel verzonden, goed ingepakt, snel contact
Snel verzonden, goed ingepakt, snelle beantwoording e-mail. Wat beter kan is dat bij een product defect, de klant (binnen de 30 dagen retour termijn) zelf contact moet opnemen met de (buitenlandse) leverancier.
Overigens is dit ook opgelost door de schaak koning.
snelle levering en zeer goed verpakt.
Schaakset besteld
Schaakset besteld. Goed op de hoogte gehouden en snel geleverd.
mis een pion
mis een pion , niet mogelijk op bij te bestellen .Nw set dus ergens anders gekocht
Mooi product en snelle levering
Ruime keuze en snelle levering. Goed verpakt en fijn dat de batterijen ingrepen zijn bij de schaakklok.
Vlugge service
Ik kreeg na mijn betaling duidelijke mails omtrent hoe de status was van mijn bestelling.Diezelfde dag nog was m'n pakje al verzonden wat super snel was,heb het pakje de dag na mijn bestelling ontvangen, geweldig.
Aanbevolen voor schaakspellen
Makkelijk besteld, snel geleverd en prima product (Schaakset Tournament 5 Hout 48 x 48 cm)
Prettige communicatie vanuit het bedrijf, aanbevolen.
Goede Nederlandstalige informatie en snelle levering
De website van de Schaakkoning bevat Nederlandstalige informatie over schaakcomputers en andere producten, terwijl de meeste andere Nederlandse schaakwebwinkels alleen Engelstalige informatie bevatten. Zeer snelle levering van DGT Centaur.
Top service en snelle levering
Top service
Top service! Top kwaliteit!
Klein mankementje en werd onmiddelijk geholpen.
Schaakstukken en opberg kistje
Vormgeving van de door mij gekochte schaakstukken [German Knight Ebonised maat 5] is mooi;
Het walnoten houten kistje om de schaakstukken in op te bergen is zeer mooi, het is een plezier om ernaar te kijken: houtwerk is mooi, maar ook de scharnieren en de sluitknip zijn mooi;
Uitstekend product en levering
Prima product en snelle levering.
Kan geen andere woorden vinden gewoon top.
vlotter levering
vlotter levering, mooi product, vriendelijke service...
Goede, snelle en betrouwbare verzending!
Een super goede service met snelle verzending. Bestelling betrof een maat 5 bord en schaakstukken, waarvan beide bijzonder netjes en veilig verpakt waren.
Daarnaast een kleine persoonlijke boodschap meegekregen, leuk!
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website.
Ik kreeg ook zeer snel antwoord op mijn mail.
En er zat een persoonlijk kaartje bij wat me veel plezier wenste met mijn aankoop.Top!
Correct
Correcte afhandeling van de bestelling.
Vriendelijke communicatie.
Door leveringsproblemen enige vertraging van een product, maar kreeg wel een duidelijke uitleg.
Voor schakers zeker een aanrader.