SchakelpartsReviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Ik ben zeer tevreden over schakelparts en snelle service heb zelf laats bij 1 vN mij bestellingen verkeerde bouwjaar ingevuld was ketting ging hem passen verkeerde je print een retourbon uit en kri... Toon meer

Reageren totaal niet. Telefoon staat op voicemail maar bellen nooit terug. Optelling van artikelen klopt niet, verzendkosten bij afrekenen hoger dan vermeld op site. Kortom niet professioneel.

1. Bromfietshandelaar

Nr.1 in stickersets en tuning onderdelen voor schakelbrommers!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn zoon heeft 3 maanden geleden een…

Mijn zoon heeft 3 maanden geleden een CDI besteld. Deze werd niet tijdig geleverd, bij navraag was de bestelling uitgesteld naar weken later. Ook toen niet geleverd en dit werd wederom niet door hen gecommuniceerd. Mijn zoon heeft er steeds achteraan moeten mailen. Na 3 heb ik ze gesommeerd een terugbetaling te doen, daar werd wel op gereageerd. We wachten nu op de terugbetaling. Telefonisch en via whats app zijn ze niet bereikbaar. Ik zou hier niet nogmaals bestellen.

6 juni 2026

Stickerset derbi

Ik wist niet zo goed welke stickers ik moest kopen, maar ik werd heel goed geholpen en ben er hartstikke blij met de stickers. Goede kwaliteit en betaalbaar. Levertijd is wel lang, maar dit gaven ze ook aan op de website.

13 januari 2025

stickerset

stickers passen niet bij de bijbehorende kappen set en kwamen binnen opgerold in een doos. slecht voorelkaar

25 november 2024

Reageren totaal niet

14 november 2024

Stickers slordig toegekregen

Stickers slordig toegekregen. Over elkaar geplakt. Plooien in de stickers door ze in de doos te proppen waardoor sommige niet bruikbaar. Jammer want waren thans mooi. Nonchalante houding in communicatie doe retour en je krijgt geld terug. Fijn maar leer liever een les uit fouten

8 mei 2024

goede sevice

goede sevice, reageerd snel op vragen, heel netjes en als je bij een custom stickerset vraagt of ze een afbeelding kunnen sturen van de aanpassingen doen ze dat

4 april 2023

Matig

Leuke stickersets
Lange bezortijden
Voor de helft van de bestelling geen track & trace code

11 oktober 2022