Schneider Outdoor Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Ik ben niet makkelijk met schoenen, maar ik gaf een wensenlijstje op, mijn voeten werden opgemeten en ik kreeg de keuze uit schoenen die allemaal perfect zitten. Ik ben helemaal blij met mijn keuze en... Toon meer

Ik had even wat hulp nodig voor een aantal aankopen. Telefonisch contact zo als ik gewend ben uitstekend . Een drietal uitstekende aankopen gedaan op basis advies . Voor mijn derde reis naar Antart... Toon meer

Eerst blijkt 1 T shirt niet beschikbaar, hiervoor stuurt men een mail. 2 dagen later krijg ik het gehele bedrag terugbetaald zonder enige verwittiging. Het 2e zal er dus ook niet geweest zijn. Eerst... Toon meer

Telefonisch contact gehad met de winkel. Ik had een specifieke vraag om steunzolen via mijn orthopeed te verzorgen. Zolang ik de schoenen niet buiten gebruik mag ik ze ook later dan de vastgestelde... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Schneider Outdoor is 'the place to be' voor adventure seekers en daredevils. Volg ons nu en blijf op de hoogte van de laatste outdoor gadgets!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super goed geholpen.

Ik ben niet makkelijk met schoenen, maar ik gaf een wensenlijstje op, mijn voeten werden opgemeten en ik kreeg de keuze uit schoenen die allemaal perfect zitten. Ik ben helemaal blij met mijn keuze en de hulp.

27 februari 2026

Bedriegers 😡😡😡😡😡

Zoals ik in andere reviews gezien heb, heb ik net hetzelfde aan de hand. Jas besteld en verkeerde kleur geleverd. Tientallen mails gestuurd en niks terug gekregen!!! Het zijn bedriegers 😡😡😡😡

3 november 2025

Via internet een jas gekocht

Via internet een jas gekocht. Snelle levering. Na ontvangst niet blij mbt de kleur. Telefonisch contact en zeer vriendelijk geholpen. Jas retour en meteen geld retour ontvangen. Klantvriendelijk en prima service.

10 oktober 2024

Onvriendelijk

Een prachtige winkel echter qua vriendelijkheid onder de maat. Herenschoenen vanaf maat 42, tja ik heb 41🙈. Normaal nooit moeite mee dat verbaasde de man die me hielp. Dan ook nog zeggen dat er nooit iemand naar de kleur kijkt. Ik draag geen oubollige schoenen. Blijf bij jezelf en zeg gewoon vriendelijk dat je me niet kunt helpen ipv een oordeel te velgen op de keuze van een klant. Voor mij een negatieve ervaring waarop ik hier niet meer kom.

25 september 2024

Topservice

Product had een klein maar irritant defect wat al snel opspeelde bij gebruik op reis, contact gehad met de klantenservice en direct in actie gekomen. Vanuit de fabrikant een oplossing, onderdeel supersnel geleverd. Nette, open en duidelijke communicatie, super! Was al tevreden met de snelle verzending bij de eerste levering maar nu een 5+.

16 augustus 2023

Wat een op en top service gekregen bij Schneider Outdoor Rosmalen van…

Wat een op en top service gekregen van Schneider Outdoor Rosmalen. Een lang verhaal kort maken, schoenen gekocht en de rechter bleef maar pijn geven in de voetzool. Alle mogelijkheden er aan gewaagd en helaas niet het gewenste resultaat. Telkens weer op een prettige manier geholpen en geluisterd naar elkaar wat geresulteerd heeft in nieuwe schoenen als service van Schneider Outdoor Rosmalen, hartelijk dank hiervoor.
Jules van Harssel

18 juli 2023

Dure merkschoenen zonder originele verpakking verstuurd

Ik vond hier schoenen in een kleur die niet meer goed leverbaar is en besloot, ondanks de wat amateuristische uitstraling van de website, ze hier te kopen. Verzending ging snel. Maar de ontvangst was een deceptie. Het gaat om schoenen van een duur merk die geleverd horen te worden in een mooie schoenendoos met vanuit de fabriek meegeleverde extraatjes erbij, zoals veters in een alternatieve kleur en shoe cream van het merk zelf. Schneider Outdoor stuurt de schoenen echter zonder originele verpakking, en zonder beschermend papier erin, in een simpele papieren zak. Bij navraag kreeg ik als reactie dat alle schoenen zijn uitgestald in de winkel en dat het "geen doen is de dozen te bewaren". Dus je betaalt de nieuwprijs voor wat feitelijk een showmodel is. Een hele slechte zaak wat mij betreft. Was de ontvangst van de schoenen al teleurstellend, het totale gebrek aan begrip en service toen ik hierover mijn beklag deed was dat des te meer. Ik kan deze winkel niet aanbevelen.

27 oktober 2022

Tiley outback wax cotton hat (TWC7)

Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen toen ik de winkel belde voor advies over maat, kleur en levertijd van een hoed (Tilley outback cotton wax hat TWC7). De hoed is inderdaad de volgende dag al geleverd. De beschreven kleur en de geadviseerde maat zijn goed.

19 oktober 2022

Top service , ondanks een lastige fabrikant

Enige tijd terug Lowa schoenen gekocht hier .
Netjes en vriendelijk geholpen met de keuze.
Nu , na ruim een half jaar lieten de zolen bij de hak los , hun vonden het raar .
Zoveel loop ik niet , maar netjes opgestuurd naar Lowa
Ik kreeg gisteren 18 augustus , een telefoontje van hun , Lowa vond dit niet onder garantie vallen , beetje vreemde zaak vind ik , als het een paar schoenen van enkele tientjes waren , tsja , jammer , maar weg ermee dan maar.
Het ging bij Lowa 75 euro kosten om de schoenen te repareren , tsja , doe maar , kan er niks anders van maken.
Bij Schneijder boden ze netjes aan om de kosten samen te delen , nou , uiteraard waardeer ik dat zeer.
Zo houd je je klanten vind ik.
Een dikke pluim voor hun nette en vriendelijke service .

19 augustus 2022

Zeer ontevreden tot nu toe

Zeer ontevreden tot nu toe. Een recall van een.product werd helemaal niet inorde gebracht. En antwoorden niet of amper wanneer er een vraag over gesteld wordt. Heb dan maar zelf de producent gecontracteerd, en die zeiden me dat ze niets hadden ontvangen van deze winkel.
Wil deze review eventueel aanpassen als er toch.nog een.oplossing komt, vanuit dit bedrijf

21 juni 2022

Super Service.

Dit (Schneider outdoor) is nog een zaak waar Service met een hoofdletter mag worden geschreven.
Ze leveren vakwerk, super, super goede service.
Meindl schoenen (5 maanden oud) laten verzolen, kosten 0 euro, super bedankt.

Mvg Jan

11 april 2022