Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat Reviews 32

4,5

Stationsstraat 69, 3851NB Ermelo, NL

Ik hoor weer beter, m.n. de ringleiding tijdens de kerkdienst functioneert weer goed!

goed advies gekregen over wat en hoe te gebruiken.

Een hele goede intake gehad, waar goed geluisterd werd naar de hoor wensen en waar super goede adviezen gegeven werden voor het gehoorapparaat waar ik het meeste baat bij zou hebben. Bij de aanschaf,... Toon meer

1. Audicien
  2. Gezondheidsconsulent
  3. Gehoorapparaten reparatieservice

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

• Stationsstraat 69, 3851NB, Ermelo, Nederland

• 9006007008

4,5

Uitstekend

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

22 maart 2025

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat

Wij waarderen uw review, bedankt!

Na de gehoortest bij zowel de KNO-arts…

Na de gehoortest bij zowel de KNO-arts als Pento was de conclusie dat onze dochter van 7 jaar gehoorapparaatjes moest. Zij was het eerste 'kindje' voor Paul die hij moest instellen en Paul haar eerste audiciën. En wat hebben deze twee het samen goed gedaan! Dank je wel Paul voor de fijne en goede begeleiding in dit traject van onze dochter en ons als ouders. Je bent een topper!!!

24 april 2024

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Fantastische audicien.

12 januari 2024

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat

Wij waarderen uw review, bedankt!

Ik hoor weer beter

7 januari 2024

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat

We zijn erg blij dat u tevreden met uw ervaring bent. We zouden graag uw feedback horen over wat we kunnen doen in Stationsstraat 69 om uw beoordeling in een beoordeling met 5 sterren te veranderen.

Dit bedrijf heeft een heel goede indruk…

Dit bedrijf heeft een heel goede indruk bij mij achtergelaten van de 1e afspraak tot de laatste was er vertrouwen en een eerlijk advies welke hoorapparaten voor mij de beste waren .

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Neemt alle tijd voor je. Informeert goed over de mogelijkheden.
Kan misschien nog beter door bv. Een jaarlijkse update aan te bieden. Ik weet dat je altijd terecht kan op het spreekuur maar weet van andere aanbieders dat zo een jaarlijkse check op prijs wordt gesteld. Al wordt er alleen maar geïnformeerd of je nog tevreden bent en zo de klantenbinding verstevigen.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat

Bedankt om uw ervaring in Stationsstraat 69 te delen, we zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

goed advies

goed advies gekregen over wat en hoe te gebruiken.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat

We zijn erg blij dat u tevreden met uw ervaring bent. We zouden graag uw feedback horen over wat we kunnen doen in Stationsstraat 69 3851NB Ermelo om uw beoordeling in een beoordeling met 5 sterren te veranderen.

Gemakkelijk persoonlijk contact

Gemakkelijk persoonlijk contact. Ging direct achter mijn probleem aan. En kwam met effectieve oplossing.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Ik ben heel goed geholpen door Paul

Ik ben heel goed geholpen door Paul, wat een aardige man is hij. Kreeg ruim de tijd om de gehoortoestellen uit te proberen ivm tinnitus. Ik ben er blij mee!

4 oktober 2023

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Ermelo Stationsstraat

Paul zal blij zijn om dat te horen, Barbara. We geven de feedback door.