Ben keurig geholpen maar kan niet zeggen dat het hoortoestel naar tevredenheid is. Veel onderhoud en geen geweldig horen.
De medewerker van het filiaal geeft gerichte en duidelijke informatie en weet op de meeste vragen een duidelijke antwoordt te formuleren. Is attent en concreet en afhandelen van de ervaring en koop ho... Toon meer
Over het algemeen gewoon tevreden, goede voorlichting en antwoord op mijn vragen.
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Midstraat 131, 8501AK, Joure, Nederland
Vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en bovenal flexibel met afspraken. Mijn gehoorapparaten waren slechts nodig voor bijv de woorden paard en taart. Op geen enkel moment heb ik druk vanuit Schoonenberg (ic Hester) gevoeld om ze te kopen, wat uiteindelijk voor mij de doorslag gaf om ze juist wel aan te schaffen. En (tot nu) toe tot tevredenheid.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Joure Midstraat
Keurig geholpen.
Ze had alle tijd.
Als ik om iets belde, dan kreeg ik goed advies, waar ik iets mee kon.
Ik ben al 7 jaar klant of mischien wel langer
Prima ervaring en goede Survers
Prima voorbereiding en begeleiding
De medewerker van het filiaal geeft gerichte en duidelijke informatie en weet op de meeste vragen een duidelijke antwoordt te formuleren. Is attent en concreet en afhandelen van de ervaring en koop hoortoestel.
Als klant goed geholpen, er werd goed geluisterd.
Gelijk werden de belacties vanuit een commercieel call-centre stop gezet. Erg irritant dat andere collega.s bellen of ze het wel goed doen in Joure.
Slecht omgaan met je klanten heet dit.
super op de lokatie opgelost.
Klant bepaald en laat zich niet in keursmerk plaatsen.
Overbodige luxe en kosten verhogend.
Er wordt een goed product aangeboden door kundige medewerkers, wees daar trots op.
Het was goed en de medewerkster nam alle tijd voor mij .