Het was een heel goede ervaring. Ze hebben veel moeite gedaan om mij tevreden te stellen. De mevrouw was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben heel tevreden!
Annemieke heeft me heel goed geholpen. Ze heeft geluisterd naar mijn ervaring met het nieuwe uit te proberen hoorapparaat. Ook ben ik Schoonenberg dankbaar voor de korting.
Wat beter kan is vooral meer tijd en echte aandacht voor de klant. Iedereen van de medewerkers is altijd heel druk en aan het rennen. Is voor mij, als klant, niet prettig om te zien en te merken.... Toon meer
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Poststraat 13, 5801BC, Venray, Nederland
- 9006007008
Zeer vriendelijke en kundig advies en…
Zeer vriendelijke en kundig advies en hulp, heb 1 maand kunnen proberen en hoorapperaten zijn voor mij goed bevallen.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Persoonlijke en vriendelijke service

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat
Het was een heel goede ervaring
Duidelijk en vriendelijk
Ik werd fijn geholpen, vriendelijk en bekwaam
Ik werd fijn geholpen , het in stappen alles duidelijk maken , vriendelijk , bekwaam en welkom. Alleen die mevrouw achter het bureau ( lang haar met bril ) was heel onvriendelijk. Ook bij mijn tweede bezoek. Hard spreken ,kortaf en vloog ook een andere medewerkster in de haren , waarbij de aangevallen mevr. niets zei. Ik kwam de tweede keer binnen en zei dat ik een afspraak had en ze viel me in de reden, heel kortaf. Ik moest maar wachten , punt uit.
Prima geholpen
Prima geholpen. En tijd genoeg om verschillende hoorapparaten uit te proberen.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat
goede uitleg en voldoende tijd genomen
goede uitleg en voldoende tijd genomen; begripvol; op alle vragen antwoord met het nodige geduld.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat
ik ben heel goed en zeer begripvol en…
ik ben heel goed en zeer begripvol en naar mijn wensen geholpen met mijn gehoor probleem
Zeer tevreden over schoonenberg
Zeer tevreden over schoonenberg.
Problemen met mijn nieuwe toestellen. Netjes op gelost mocht andere uitzoeken.
Dank zij een hele aardige audicien.
Geweldig geholpen
Duidelijke informatie, heel veel tijd genomen om alles goed uit te leggen, zorgvuldig gewerkt en steeds weer goed gecontroleerd en heel vriendelijk geholpen.

Goed geholpen door Annemieke

Correcte behandeling
Correcte behandeling, aandacht en verzorging.
Luisterend oor, en pas tevreden als alles in orde is.

Antwoord van Schoonenberg HoorSupport - Venray Poststraat
Ze hebben zo lang gekeken..tot het…
Ze hebben zo lang gekeken..tot het hoogst mogelijke kon worden bereikt...
Vakkundige uitleg
Goede uitleg, meerdere opties/toestellen besproken en de voordelen en nadelen uitgelegd.
Ook het nieuwste toestel kwam aan bod.

Zeer vakkundige audicien.
Zeer vakkundige audicien.
Alle moeite gedaan om hoortoestellen optimaal in te stellen.
Vervolg afspraken om te ervaren hoe de hoortoestellen bevallen en deze indien nodig nog te optimaliseren.