J'adore scrap.io, je gagne énormément de temps sur la qualification de mes prospects quand je suis en plein démarchage. C'est vraiment top. En plus, lorsque j'ai accidentellement mis en pause mon a... Toon meer

"Scrap.io est bien plus qu'un simple outil d'extraction de données. Les filtres avancés me permettent de cibler précisément les entreprises que je souhaite contacter. De plus, la possibilité d'expor... Toon meer

Misleading. Doesn't fully work in germany. They catch you with a $99 plan to filter by Level 2 Divison, but they don't have any Level 2 Divsion in 12 of 16 german states. Support is not helpful at all... Toon meer

I signed up for a free trial and within the first two minutes of use (literally three clicks) I got exactly the search results I was looking for. I activated my account and started using all its... Toon meer

1. Internetmarketing

Scrap.io allows you to scrap Maps businesses, get their email, and download leads into a CSV/Excel file. We also provide an API to generate leads from Maps.

4,4

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

bad websit and his charg me 1$ for trail

bad websit and his charg me 1$ for trail

28 mei 2024

Hello !

We do a $1 authorization when you put your card to verify that it is a real card and not a fake one.

The authorization is immediately canceled and the money never leaves your account.

Most of the time, it doesn't show at all on the bank statements. But for some banks, it shows as a $1 withdrawal immediately refunded.

It depends on your bank.

I can guarantee you that we never withdrawn $1 from your account.

ne vous fiez pas au faux avis car cette…

ne vous fiez pas au faux avis car cette outils est tout simplement horrible avec des bugs permanent, je déconseille

18 mei 2024

Bonjour

Tous les avis sur cette page sont authentiques et vérifiés par Trustpilot (comme vous pouvez le voir sur la page). En revanche, le vôtre ne l'est pas, et je n'arrive pas à trouver votre compte client.

Si vous rencontrez des bugs sur l'application, n'hésitez-pas à être spécifique et à nous dire ce qui ne marche pas. Nous pourrons corriger immédiatement.

I honestly can’t believe how amazing…

I honestly can’t believe how amazing Scrap.io is. I managed to get all the information I need plus much more at a fraction of the cost I was quoted from a marketing company. So easy, so fast and a good price. I highly recommend scrap.io to anyone looking for a marketing list.

30 april 2024

Thanks a lot!

L’outil que je cherchais!

Je cherchais un outil me permettant d’obtenir un listing de prospection rapidement et correspondant à mon budget. Scrap.io a fait bien plus que ça ! Les fichiers sont ultras complets et pertinents. Quelques améliorations à apporter notamment pour faciliter l’export de plusieurs activités en même temps mais globalement je ne peux que vous recommander cet outil !

26 maart 2024

Merci beaucoup !

La solution scrap.io est efficace...

La solution scrap.io est d'une efficacité rare et permet de se constituer une liste d'entreprise très simplement.
Les informations fournies facilitent grandement le ciblage.

25 maart 2024

Merci !

Outil et service client TOP +++

Nous avons utilisé l'outil de Scrap, très intuitif et ergonomique.
Nous avons eu un petit souci d'export (de notre faute) que le service client nous a réglé rapidement et efficacement.

Je pense fortement réutiliser cet outil prochainement et je recommande +++

20 maart 2024

Merci !

Fast and accurate...

Fast and accurate...
What do you want more ?
It seems expensive at first sight, but when you realize how much you could earn...

13 november 2023

Thanks!

Amazing for large cities on the basic…

Amazing for large cities on the basic model. When trying to do a country like Ireland, you just don't get the data. Need to consider this more as it makes in painful going through every city, I suppose it's to make you upgrade the sub but in our use case it's not practical.

7 augustus 2023

Hi,

Yes we have higher plans to scrape on a whole country. We understand that these plans can't be practical in all cases.

Thanks for the feedback!

Julien.