uitbetaling duurt te lang
uitbetaling van dat casino duurt absoluut veel te lang
waardeloos geregeld daar
uitbetaling van dat casino duurt absoluut veel te lang
waardeloos geregeld daar
Ik kan al 2 jaar niet meer op srachmania er word niets aan gedaan .Ik weet is bonus geld,maar als ik dan vraag zet het bedrag over doet niemand de moeite .Zodat ik verder kan spelen op winaroma of gratowin triestig is dat
Minder als 1 ster waard!
Deze site laat alles toe in jou eigen taal maar al selecteer jij het land Nederland switcht die hem automatisch naar Duitsland! Na meerdere mailtjes dat dit een fout was heb ik alleen maar vage reacties gehad en nu is mijn account geblokkeerd en ben ik al mijn geld kwijt..
SPEEL AL MEER DAN 2 jaar opde casino’s schratsmania winorama winspark en gratorama
Nu was ik op schratsmania aan het spelen en er stond nog iets meer dan €60 op ineens ben ik overal geblokeerd en met een fake acound kom ik er wel op deze CASINO,S nooit spelen mensen ik ben er al zwaar door in de problemen gekomen en bereiken kan je ze niet telefoonnummer is vals en de baas Mitchell is pleite nu is het Ruben die je niet kan mailen en het help knopje op de chate ze drukken je gewoon weg!!!!!
ZWENDEL OPLICHTER EN VALS JE KAN ER NIETS WINNEN BEN IK NU NA 2 JAAR ACHTER MAAR IK BEN EEN PITBULL EN GA DOOR WAT EEN VIEZE HONDEN STREKEN ZIJN DAT!!!
En zouden ze me nu ONTBLOKKEN WIN IK NATUURLIJK NOOIT MEER MET ME €60 vreselijk TRIEST
Nooooit aan beginnen!!!!!
Nu al voor de tweede keer: iemand (die ik niet ken) opent een account bij scratchmania.com en gebruikt mijn e-mailadres. Scratchmania.com checkt het e-mailadres niet, maar begint mij wel allemaal ongevraagde e-mails te sturen.
De eerste keer beloofde de live chat klantenservice dat het niet meer zou gebeuren. Toen gebeurde het toch weer. Nu beloofde de live chat klantenservice nogmaals dat het niet meer zou gebeuren. Dat hoop ik ook voor hen, anders doe ik aangifte voor opzettelijk spammen.