Leveransen gick smidigt och snabbt, bra pris men jag får kändlan att screens4you köper skärmskydden från kina och säljer dem som sina egna. Är inte helt säker, och om skärmskyddet håller så kanske det... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Toppen butik med rimliga priser! Jag köpte ett privacy skärmskydd på fredagen, helg emellan och leveransen kom på tisdagen. Det var bra kvalitet och enkel applicering av skärmskyddet!
Det positiva är att det var snabb frakt och gratis frakt. Silikonskalet jag beställde kändes begagnat och använd då det genomskinliga skalet hade massvis med repor och magsafe-skalet upplever jag är... Toon meer
Varje beställning vi har gjort har vi alltid varit nöjda. Super bra kvalité på produkter. Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter. Bäst av allt fri frakt sl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På Screens4You erbjuder vi prisvärda mobiltillbehör och smarta vardagsprodukter som förenklar din dag. Med fokus på kvalitet, snabba leveranser och personlig service strävar vi efter att ge dig en smidig köpupplevelse. Besök Screens4You.se för att hitta skärmskydd, mobilskal och mycket mer – alltid till rätt pris!
Contactgegevens
Zweden
- screens4you.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord
Är nöjd med ladd kablarna och även…
Är nöjd med ladd kablarna och även skalet kommer köpa mer saker där ifrån
Väldigt dåligt
Beställde en sak men när jag skulle skicka tillbaka den så tog de inte imot det så jag fick betala 110kr för att hämta den och 300kr för att skicka tillbaka den.Deras produkter är även från billiga, opålitliga hemsidor som temu
Tråkig erfarenhet
Vi har returnerat en vara helt enligt deras instruktioner och betalt returfrakt själva men får inte återbetalning. Har försökt kontakta dem flera gånger efter att inte ha fått svar på den första kontakten. Fick till slut svar att de inte kunde hjälpa oss och de har nu slutat svara på mail. Kan tyvärr inte rekommendera ett köp här.

Antwoord van SCREENS 4 YOU
Det har gått 3 veckor snart och har…
Det har gått 3 veckor snart och har inte fått mitt paket ännu
Under loppet av tre veckor misslyckades…
Under loppet av tre veckor misslyckades man med att leverera två separata leveranser beställda via Fyndiq. Har aldrig upplevt detta problem hos Fyndiq innan eller via annan webborder.
Kommer att säkerställa att order via Fyndiq aldrig går till detta företag.
Jag råder alla att undvika Screens 4 you.
Super bra service och snabb leverans
10/10
Jag har faktiskt aldrig skrivit en recension på Trustpilot tidigare, det är inget jag brukar orka lägga tid på. Men efter att ha läst alla dessa extremt negativa och respektlösa recensioner om företaget kände jag att jag ville skriva om min egen, väldigt positiva upplevelse av Screens4you som jag haft flera gånger.
Jag har gjort flera beställningar, både mobilskal, skärmskydd och powerbank, och jag har aldrig haft några problem. Allt har funkat bra, både kvaliteten och leveransen.
Jag har kontaktat deras kundservice en gång eftersom jag fick fel produkt. De svarade inom 24 timmar och skickade rätt vara direkt efteråt.
Folk behöver verkligen chilla lite och sluta gnälla 🥲
Jag kan varmt rekommendera Screens4you.
Billigt och bra!
Sjuukt billiga priser med kvalité på…
Sjuukt billiga priser med kvalité på topp!
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans! Mycket fina skal och andra mobiltillbehör. Är extremt nöjd och kommer definitivt handla här igen
Mycket bra produkter och väldigt snabb…
Mycket bra produkter och väldigt snabb frakt!
Snabb leverans bra varor
Bästa service med trygghet och bästa…
Bästa service med trygghet och bästa kvaliten!!
Falsk marknadsföring, usel kundservice
De marknadsför skärmskydden som anti-fingeravtryck men det är inget annat än falsk marknadsföring. Fingeravtryck plus en grå hinna på skyddet som inte går att torka av. När jag kontaktade kundtjänst med min reklamation får jag inte svar på mina frågor. Rekommenderar inte!

Antwoord van SCREENS 4 YOU
Dit is Trustpilot