Leveransen gick smidigt och snabbt, bra pris men jag får kändlan att screens4you köper skärmskydden från kina och säljer dem som sina egna. Är inte helt säker, och om skärmskyddet håller så kanske det... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Toppen butik med rimliga priser! Jag köpte ett privacy skärmskydd på fredagen, helg emellan och leveransen kom på tisdagen. Det var bra kvalitet och enkel applicering av skärmskyddet!
Det positiva är att det var snabb frakt och gratis frakt. Silikonskalet jag beställde kändes begagnat och använd då det genomskinliga skalet hade massvis med repor och magsafe-skalet upplever jag är... Toon meer
Varje beställning vi har gjort har vi alltid varit nöjda. Super bra kvalité på produkter. Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter. Bäst av allt fri frakt sl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På Screens4You erbjuder vi prisvärda mobiltillbehör och smarta vardagsprodukter som förenklar din dag. Med fokus på kvalitet, snabba leveranser och personlig service strävar vi efter att ge dig en smidig köpupplevelse. Besök Screens4You.se för att hitta skärmskydd, mobilskal och mycket mer – alltid till rätt pris!
Contactgegevens
Zweden
- screens4you.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fick hem en laddningsadapter som inte…
Fick hem en laddningsadapter som inte fungerar, kontaktade dom för ca 2,5 veckor sedan och har fortfarande inte fått en lösning på problemet. Nej tack, bespara er huvudvärk och skippa att handla från detta oseriösa företag.

Sprack direkt
Svårt att få rätt på skärmen . Skärmen spräcktes samma dag av att dottern la fjärrkontrollen på telefonen .

Antwoord van SCREENS 4 YOU
Svarar inte och dålig ladd puck!
Köpte en laddare och en ladd puck till iPhone sladden fungerar bra men pucken var sönder dagen jag fick den den fungerar inte alls och har skrivit till dom på mail och på sociala medier men inget svar (vill ha pengarna tillbaks för pucken)
Svara mail😡

Besviken
Jag beställde 2 privacy skydd och ville vara 100% som alltid när jag beställer att allt blir korrekt med adressen. Jag mejlade då in all info kring detta och fick svar. Men trotts detta så fick jag inte mitt paket och pengarna återbetalades. Jag har efter det fått flera mejl kring att recensera denna produkt jag inte fått. Jag har sett detta företag länge på tik tok och ville verkligen ha de jag köpte. Men blev ombedd att beställa igen vilket jag anser är konstigt när jag både fick vänta längre på levereransen dom bad om ursäkt för att de inte skickats iväg alltså vänta jag 1 vecka på det men de skulle ta 1-3 arbets dagar och dessutom fick jag inte paketet trotts att i mejlet jag fick bekräftade hon leverans adressen samt namnet som skulle stå på brevlådan. Blev jättebesviken!

Antwoord van SCREENS 4 YOU
Varje beställning vi har gjort har vi…
Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter.
Bäst av allt fri frakt slipper man betala för frakten. Super bra service alltid bra bemötande Rekommenderar alla att gå in i Screens4you och ta en titt. Finns alltid nåt för alla.

Super bra kundbemötande!
Super bra kundbemötande!
Snabb leverans och väldigt prisvärt.
BRA JOBBAT!!🤩🤩

Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt!
Bra service, bra produkter till väldigt attraktiva priser. Nöjd kund som kommer garanterat återkomma.

Snabb och enkel service
Snabb och enkel service. Enkel hemsida och bra priser för bra kvalitet.

Antwoord van SCREENS 4 YOU
Älskar produkterna och priset var…
Älskar produkterna och priset var jättebra för kvaliteten på produkten 10/10

Lång väntetid på mail
Lång väntetid på mail
Det stod fel leverans adress (vilket är mitt fel) jag kontaktade kundtjänst med en gång men fick inte svar förens paketet hade kommit på retur till dom. Fick mail om att dom skulle skicka ut det igen men med rätt adress men det kom aldrig något utan fick bara en återbetalning

Dit is Trustpilot