Allerbeste klantenservice
Ik heb de schijf via Coolblue gekocht. Ik heb waarschijnlijk heel veel pech gehad, want alle reviews van de LaCie schijf 2TB die ik had gekocht waren zeer goed. Helaas ging mijn schijf binnen 2 maand stuk, zonder aanwijzing. In eerste instantie had ik hem ter reparatie gestuurd naar Coolblue, wat ik achteraf nooit had moeten doen. Mijn kapotte schijf heb ik retour gevraagd en via de klantenservice van Seagate heb ik een reparatie aanvraag kunnen doen.
Door de klantenservice ben ik onwijs goed geholpen. Ik een Engelse Assistant is snel bereikbaar via chat. Ik legde het probleem uit en kon de harde schijf naar toe toe sturen. Zodra ze mijn harde schijf hadden kreeg ik een nieuwe schijf van 5TB!! Ter compensatie. Tevens heb ik nog een schijf gekregen van 5TB waar mijn geredde bestanden opstaan!!! Ik ben zo blij!!! De schijf sloeg een defect aan, gaf een tikkend gelijk, maar door de technologie van opslag hebben ze mijn bestanden kunnen redden. Ook de manier waarop ik gecompenseerd ben, maakt dat ik zeer content ben over de service van Seagate.