Schaapjes trui besteld. na weken wachten waardeloze trui gekregen. Kan zo de kliko in. Email gestuurd, maar dat adres bestaat niet. 40 euro weggegooid.
Een tijdje geleden een zwembroek gekocht voor mijn vader om aan te doen op vakantie. Deze had hij dus veel later aangedaan dan besteld. Eenmaal op vakantie bleken de kleuren helaas niet te veranderen.... Toon meer
Leuke zwembroek, die het eerst niet deed (dachten wij). Na contact te hebben gehad, blijkt dat deze zwembroek reageert op warm water. Dat geprobeerd en het werkt! Tip voor het bedrijf, handig om... Toon meer
Super slechte service!! Deel van de bestelling geretourneerd. Vervolgens wordt dit niet verwerkt dus krijg allemaal betaalherinneringen van Klarna. Via alle kanalen contact proberen te zoeken.. helaas... Toon meer
As SEA'SONS official we make color changing swimshorts, color changing t-shirts, heat-sensitive swim trunks, temperature sensitive swimshorts, colour shifting swimtrunks, color changing kids swimshorts and temperature sensitive shorts.
Vlijtseweg 134 (Hall 18), 7317AK, Apeldoorn, Nederland
- +31634116140
- hello@seasonsofficial.com
- seasonsofficial.com
Kleurrijke mondkapjes in de dagelijkse…
Kleurrijke mondkapjes in de dagelijkse mondkapjes plicht

Wat een fijn mondkapje!!
Wat een fijn mondkapje!!! En zo leuk dat ‘ie net even anders is 😃
Het mondkapje draagt prettig. Het is ruim genoeg om goed te ademen en het elastiek is zacht. Het kapje blijft goed zitten. Geen spijt van deze aankoop!

Hip mondkapje
Hey mondkapje heb ik op school gedragen en het viel iedereen gelijk op. Ze vonden het allemaal heel speciaal en cool. Hij zit lekker en ademt ook erg fijn.

Antwoord van SEA'SONS
Kortom, super product, super bedrijf en super service
Onlangs een bestelling geplaatst bij SEA'SONS. Was een reclame tegengekomen op het internet en de zwembroeken zagen er wel vet uit. Normaal gesproken koop ik nooit wat nadat ik ergens een advertentie van heb gezien, maar SEA'SONS kwam toch wel heel betrouwbaar over.
Niet lang daarna kreeg ik al bericht dat het pakket verstuurd was! Volgende dag had ik de zwembroek al in huis en het kleurveranderende effect is echt super vet! Iedereen thuis stond echt jaloers te kijken. Kortom, super product, super bedrijf en super service.

Top product
Laatst de mondkapjes gekocht. Zitten super en daarnaast ook een super leuk effect. Al een aantal keer de vraag gekregen waar ik deze mondkapjes vandaan had.

TOP!
Ik bestelde de mondmaskers. Mijn bestelling is zeer snel aangekomen. Mooi verpakt en zeer mooi product!

Super mondkapjes
Twee woorden: mind blown! Over de kleurveranderende zwembroek was ik erg enthousiast, maar het mondkapje is ook erg gaaf! De mondkapjes zitten comfortabel en zijn stijlvol. Het leukste aan de mondkapjes is in de supermarkt, als het van kleurveranderd, want dat geeft hele bijzondere blikken bij de kassa. Ik raad dit product zeker aan!

Antwoord van SEA'SONS
Eerst de zwembroeken gekocht en nu ook…
Eerst de zwembroeken gekocht en nu ook de mondkapjes binnen. Wat enorm gaaf! Nu is de hele set compleet voordat we weer op vakantie kunnen. Goede service van dit bedrijf. Aanrader!

Antwoord van SEA'SONS
Zeer betrouwbare webwinkel met…
Zeer betrouwbare webwinkel met prachtige producten neem een kijkje bestel en zie het zelf 🤩

Erg tof
Erg tof, zojuist de mondkapjes gekregen!! Ik had al een zwembroek en een shirt maar nu de hele productrange compleet :-).
Mondkapjes zitten fijn en ook het effect is goed te zien

Nette communicatie, gave zwembroek
Onlangs een zwembroek gekocht om mee te shinen tijdens de vakantie. Werd keurig op de hoogte gehouden van de order tot het moment van de levering. Levering was binnen de gestelde levertermijn zodat de zwembroek op tijd was voor de vakantie.

Antwoord van SEA'SONS
Heb nu twee week geleden een zwembroek…
Heb nu twee week geleden een zwembroek besteld niet binnengekregen ook niks gehoord na dat ik bestel heb behalve een bevestiging ook al 2 keer mailtje gestuurd nu maar geen reactie...

super slechte ervaring
super slechte ervaring. Heb gele zwembroek bestelt die groen zou verkleuren nou niks dus. De zwembroek die ik kreeg is al groen en verkleurt totaal niet in water. wat een dure miskoop is dit. en als je mailtjes stuurt krijg je nog niet eens reactie echt waardeloos baal hier enorm van.

Oplichters
Staan op wish voor 10 euro niet kopen is dropshipping stel oplichters

Antwoord van SEA'SONS
Deze zwembroek is van zeer slechte…
Deze zwembroek is van zeer slechte kwaliteit .Ik heb 2 broeken besteld en heb er helaas maar 1 gekregen . NIET KOPEN !!!!!!
Nep zooi

Heel slecht!!!!!!
Heel slecht!!!!!!
Reeds 2 maanden betaald. Al een aantal mails gestuurd met als eerste antwoord “ vertraging door COVID”. Daar kon ik mij mee verzoenen. 2 de mail zelfde antwoord. 3 de mail dat er nog vertraging op zat en eind juni ons ging toegestuurd worden. Niet dus....zonet laatste mail met een antwoord dat ze er maar 30 hadden binnengekregen. Daar heb ik geen enkele boodschap aan. Maar dat er wel een extra cadeau zal bijzitten. Maar wanneer onze bestelling zal toekomen? Daar hebben wij het raden naar!!!! En dan lees ik hier dat er mensen zijn die later hebben besteld en na enkele dagen hun pakket hebben ontvangen????Geen eerlijke mensen

Zwembroek besteld bij sea'sons
Zwembroek besteld bij sea'sons. Deze werd erg snel geleverd. Helaas was de maat 1 te groot, dus wilde hem terugsturen. Was voor mij niet geheel duidelijk hoe dit ging. Kreeg snel reactie op mijn mail en de ruiling werd ook nog eens super snel geregeld!!! Top service,vriendelijk persoonlijk. Bestel zo nog eens!

Vet merk, snelle levering
Vet merk! Unieke zwembroek die snel
Is geleverd en van goede kwaliteit is. Ik ga er volgend jaar weer 1 bestellen
Tevreden klant
Snelle, persoonlijke en vriendelijke service. En oh ja, de zwembroek voor zoonlief valt ook nog eens heel goed in de smaak!