Ik heb het genoegen gehad om geholpen te worden door Samantha bij Seats and Sofas en ik kan alleen maar zeggen: wat een geweldige service! ❤️ Samantha was ontzettend vriendelijk, geduldig, profess... Toon meer
Afgelopen zaterdag onze eerste nieuwe, super zittende bank gekocht bij Seats and Sofas in Zaltbommel waar tevens de grootste showroom van hen is. Alles was mogelijk, kleur/stof/afmetingen/vorm dit ma... Toon meer
Mooi bedrijf met groot assortiment aan bankstellen en uitstekende prijzen en rondleiding. Dit is mijn 2de aankoop en ben super tevreden met de enorme korting op de outlet modellen gemaakt van echte k... Toon meer
Wij hebben bij de vestiging in Zaltbommel een mooie hoekbank gekocht. En wel een Enjoy Terminal-3 Ribcord 03 Grey. De verkopers zijn vriendelijk, zeer behulpzaam en hebben ons goed geïnformeerd over... Toon meer
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Van Voordenpark 21, 5301 KP, Zaltbommel, Gelderland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Mijn nederlands is niet goed, ik weet niet hoe kan ik vertelen maar heel goed dit is bedrijf en collega. Bedankt voor alles.

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
We werden vriendelijke geholpen. En goede adviezen gekregen en natuurlijk een mooi bank gekocht

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Een vriendelijke meneer die heeft ons geholpen, binnen een half uur was de koop gedaan, had een klein dingetje, een paar doppen van de poten waren niet goed, erover gebeld, waren niet op voorraad, werden besteld, en dan hoorde ik erover, dus alles bij elkaar prima

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Vriendelijk ontvangen. Veel banken geprobeerd. Goed advies gekregen van de verkoopmedewerkster! Superblij met mijn aankoop.

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Gezellige en fijne mensen in de zaak, prachtige bank besteld en maar een levertijd van 8 weken! Dat is nog is snel!

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Leuke winkel verkoper denk met je mee is begripvol alleen wat ik jammer vind is dat als je twijfeld nog meeer korting krijg is op zich niet erg maar dan heb ik wel het gevoel de eerste keer wordt een beetje bedonderd maar al met al super winkel veel keus en wel een aanrader voor andere mensen

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Hele fijne winkel in Zaltbommel met uitermate vriendelijk personeel. Goed geholpen met mooi resultaat. Nog ff wachten en dan zitten we weer lekker. Levertijd valt enorm mee 6 tot 8 weken! Helemaal toppie!

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Wij waren nog nooit bij SenS geweest en werden heel hartelijk welkom geheten en kregen een korte uitleg van hoe alles werkt. Omdat het erg warm was, hebben we tijdens onze rondgang diverse bekertjes koel water gekregen. Uiteindelijk heeft het assortiment en de vriendelijke behulpzame benadering geleid tot een aankoop.

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Winkelpersoneel was behulpzaam, nam de tijd voor ons en legde alles uit wat wij vroegen.
Omdat wij andere bekleding willen, dan op voorraad was, moeten we natuurlijk wel een 6 tal weken wachten voordat we de bank krijgen.

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Zeer goed geholpen en voor een leuke deal een nieuwe bank besteld. Bank heeft enkele weken levertijd, maar als oplossing kan er een leenbank geregeld worden.
Heel vriendelijk personeel die je alle tijd geven om zelf even rond te kijken.

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Tot voor nu is alles vriendelijk en prettig gegaan, maar nu eens kijken hoe het verder gaat, de bank moet als het goed is dit jaar nog geleverd worden, we gaan het afwachten maar ga er vanuit dat het goed gaat komen, nog genoeg tijd

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Het is het vierde bankstel wat ik bij seats and sofa koop.
Kwaliteit en prijs verhouding is goed.
Jammer dat er geen vaste klanten korting is of iets in die trend.

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!
Seats and Sofa zaltbommel.
1 jaar geleden een ... bank gekocht.
Deze bleek naar enkele weken al te pillen.
Hierover een half jaar aan het vechten geweest.
Uiteindelijk een nieuwe bank mogen uitzoeken blijk je altijd te moeten bijbetalen!!!! Ook al zou je dezelfde bank uitzoeken.
Om van deze ellende af te willen zijn een andere bank uitgezocht en er zou € 350,- bijbetaald moeten worden.
Over dit bedrag is verder niets besproken er van uitgaande dat ik dat bij bezorgen zou moeten betalen.
Vervolgens 14 weken moeten wachten en enkele telefoon gesprekken een afspraak om de bank te bezorgen.
18 juni 2022.
Eindelijk dachten wij!
Belt er een dame van Seats and Sofa 1 uur voordat de bank bezorgd zou worden, zei verteld doodleuk " meneer er moet nog €350,- betaald worden anders mag ik de bank niet mee geven"
Of ik dit even in het filliaal wil komen afrekenen!
Neeeee!!!! Ik kom niet even die kant opgereden ik maak het wel over.
Dan zie ik dat maandag pas en mag ik dus de bank niet mee geven.
Oja en wie gaat nu mijn vrije dag vergoeden dat ik thuis heb moeten blijven???
Meneer dat is uw risico, u had moeten weten dat de bank eerst betaald had moeten worden.
Neeee jullie moeten hier duidelijk over zijn voordat er een bezorgafspraak gemaakt wordt.
Nu dus 1 jaar verder en ik heb nog geen nieuwe bank.
Altijd is er een excuus of op zaterdag kan ik het hoofdkantoor niet bereiken, bullshitttt er is altijd een eindverantwoordelijke bereikbaar.
Dus mensen koop hier alstublieft nooit geen bank en bespaar je een hoop ellende!!!
Zwaar ... bedrijf

Antwoord van Seats and Sofas - Zaltbommel
Ik ben zeer goed geholpen. Ik kreeg zelfs de staal mee naar huis om te beoordelen of het in het hele plaatje past. De volgende ochtend moets ik de kleur doorgeven. Tot nu toe juist geholpen! 😉