Super klant vriendelijk, na bestelling ben ik gelijk gebeld en de volgende dag kon het bureau al geleverd worden. Ook nog een gratis laptop houder ontvangen. Het bureau ziet er heel mooi en d... Toon meer

Voorgestelde datum voor bezorging en installatie kwam niet uit, was erg makkelijk aan te passen. Telefonisch snel bereikbaar en erg vriendelijk. Installatie duurde korter dan aangeven op internet. Al... Toon meer

De levering van de bureaustoel is prima gedaan. Alhoewel ik geen ID heb hoeven tonen aan de bezorger, dat ik een beetje vreemd vond. Er was ook geen pakbon helaas.

1. Kantoormeubilair leverancier
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Kantoorartikelen groothandel

Met een selfserviceportal helpen we werknemers met het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek. Doormiddel van één totaal-levering bezorgen en installeren we de werkplek thuis. Met experts creëren we content om werknemers proactief te informeren over “ergonomisch” en “vitaal” te (thuis) werken. Voor werkgevers faciliteren en beheren we thuiswerkplekken van advies tot tijdelijke opslag van thuiswerkplekken. Dat maakt Second Office dé partner voor thuiswerkplekken.

4,5

Uitstekend

Goed contact

Goed contact, snelle levering, en service

29 mei 2024

Antwoord van Second Office

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service.

Leveren mooi product en zijn zeer…

Leveren mooi product en zijn zeer klantvriendelijk.

7 mei 2024

Antwoord van Second Office

Beste Sebastiaan, hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons product en de klantenservice.

Snel en correct geleverd

21 mei 2024

Antwoord van Second Office

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat de levering aan je verwachtingen heeft voldaan. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Supersnel geïnstalleerd en duidelijke…

Supersnel geïnstalleerd en duidelijke communicatie over levering

23 april 2024

Antwoord van Second Office

Bedankt voor je positieve review, Debora! Fijn dat de installatie snel ging en onze communicatie over de levering duidelijk was. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Snel reactie op vragen, goede en vriendelijke uitleg, snelle levering en ik heb nu een fijne werkplek. En niet onbelangrijk: een goede prijs kwaliteit verhouding.

25 april 2024

Antwoord van Second Office

Bedankt voor je positieve review, Rianne! Het is geweldig om te horen dat je blij bent met onze service en je nieuwe thuiswerkplek.

Goede kwaliteit bureau en stoel

Goede kwaliteit bureau en stoel. Prettig dat alles thuis geïnstalleerd kon worden! Zeker aan te raden.

29 maart 2024

Antwoord van Second Office

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van je nieuwe bureau en stoel en dat installatie goed is bevallen. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en ons aan te raden. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, we staan altijd voor je klaar. Veel plezier met je nieuwe (thuis)werkplek!

Verwachtingen kwamen duidelijk niet…

Verwachtingen kwamen duidelijk niet overeen met betrekking tot plaatsen / installeren van de spullen.

22 maart 2024

Beste heer Weghorst,
Goed u zo even gesproken te hebben. Fijn dat u wel tevreden bent over de installatie van het bureau op de 2e verdieping in uw huis en dat u blij bent dat onze monteurs het verpakkingsmateriaal hebben meegenomen. Jammer dat u ons beoordeelt met 1 ster omdat zij de gemonteerde bureaustoel niet naar de eerste verdieping hebben gebracht en de stoelhoes niet hebben meegenomen. Ondanks dat ze dit op locatie hebben toegezegd.

Levering hoog/laag bureau en stoel

De heren leverden binnen het aangegeven tijdsblok.
Het monteren verliep snel, ze waren vriendelijk en ruimden ook alles netjes weer op.

21 maart 2024

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Eveline

service

duidelijk, makkelijk, snel, op tijd

15 januari 2024

Beste Paul,

Bedankt voor de 4-sterrenbeoordeling en je complimenten over onze service! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Je feedback wordt zeer gewaardeerd.

Team Second Office

robuust degelijk bureau, klant vriendelijk

Het bureau ziet er heel mooi en degelijk uit, super mooie kwaliteit 👌🏼echte aanrader, voldoet aan de ARBO eisen.
Genoeg ruimte voor mijn computer en printer.

Ik heb veel bureaus bekeken op internet, maar deze kwam voor mij het beste uit de test gebaseerd op prijs, robuuste uitstraling, kwaliteit en Arbo eisen.

Kortom erg blij met mijn aankoop. 😀

25 oktober 2023

Antwoord van Second Office

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Ons doel is altijd om de beste producten en service aan onze klanten te bieden, en het is geweldig om te horen dat we daarin zijn geslaagd.

We waarderen uw feedback over de robuustheid, kwaliteit en ARBO-eisen van het bureau. Het is altijd ons streven om producten aan te bieden die niet alleen stijlvol maar ook functioneel en duurzaam zijn. We zijn ook blij dat de gratis laptop houder goed van pas kwam!

Team Second Office

Issue met email, geweldige service

Ik heb een kleine issue met de email m.b.t. de geschatte levertijd. In de planning stond dat ik mocht verwachten dat de bestelling tussen 13:50 en 15:25 zou arriveren. Ik werd rond 12:30 gebeld dat mijn bestelling voor de deur stond. Ik was op dat moment niet thuis, dus ik moest mij enorm haasten om op tijd terug te zijn.

De reden waarom ik een 5-sterren review achterlaat is vanwege de bezorgers. Zij waren echt fantastisch, zetten het bureau super snel in elkaar en waren, ondanks het feit dat zij dus 10 minuten op mij moesten wachten, heel erg beleefd en professioneel.
Daarnaast zijn het bureau en de bureaustoel van geweldige kwaliteit.

8 september 2023

Beste Steven,

Bedankt voor je review en oprechte feedback. Excuses voor de vroege levering. Vanwege de hitte zijn we vandaag 2 uur eerder gestart. Helaas heeft ons systeem dit niet goed gecommuniceerd. Naar aanleiding van jouw ervaring zullen we voortaan zelf persoonlijke e-mails versturen om zulke situaties als te vroege levering te voorkomen.

We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze monteurs en de kwaliteit van de producten. Jouw begrip en feedback worden zeer gewaardeerd.

Hartelijk groet,

Team Second Office

Fijn dat het opgelost kon worden

Het was een beetje ongelukkig dat het eerst voor de afgesproken tijd bij de buren was afgeleverd maar toen ik hierover belde kon het meteen worden geregeld en zijn ze dezelfde dag langskomen om het op te lossen. Dat was heel fijn.

8 september 2023

Beste Marije,

Dankjewel voor de 5-sterren review en je begripvolle reactie. We bieden onze excuses aan voor de vroegere levering. Door de hoge temperaturen hebben we besloten eerder op pad te gaan. Helaas heeft ons planningsysteem geen update gestuurd over de gewijzigde levertijd. In de toekomst sturen we in deze situaties zelf een persoonlijke e-mail naar de ontvangers.

Het doet ons goed om te horen dat we het snel en naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. Jouw feedback helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Nogmaals dank voor je geduld en positieve woorden.

Hartelijke dank,

snelle opzet

snelle opzet, behulpzame medewerkers, duidelijke communicatie

29 augustus 2023

Antwoord van Second Office

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! Super om te horen dat je zo tevreden bent. Als je nog vragen of feedback hebt, laat het ons dan vooral weten. Veel plezier en succes met je nieuwe thuiswerkplek!

Hartelijk groet,

Super

Top! Goede en snelle service.

27 juni 2023

Beste Anouk,

Hartelijk dank voor je geweldige 5 sterren beoordeling! We zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe complete thuiswerkplek en onze service.

Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met Second Office te delen. Het is altijd fijn om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd.

Als je in de toekomst nog ondersteuning nodig hebt of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt en een fijne werkdag gewenst!

Team Second Office

Waar voor je geld en snel service

Goede communicatie, snelle levering, goede prijs/kwaliteit

26 juni 2023

Beste Paulien,

Hartelijk bedankt voor je fantastische review! Bedankt dat we voor Holland Casino Leeuwarden het kantoorinrichtingsproject mochten uitvoeren en dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat.

Het vervangen van de bestaande bureaus door 12 elektrisch verstelbare zit-sta bureaus en het vernieuwen van de bureaustoelen is een goede stap om de gezondheid en het welzijn van de medewerkers tijdens werken te bevorderen. We geloven sterk in de voordelen van afwisselend zittend en staand werken, en het is geweldig om te horen dat jullie dit waarderen.

We hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en begrijpen dat een vlotte en heldere uitwisseling van informatie essentieel is. Daarnaast zijn we blij dat de snelle levering en installatie op locatie aan je verwachtingen hebben voldaan.

Bovendien is de goede prijs-kwaliteitverhouding een aspect waar we bij Second Office trots op zijn. We streven ernaar om hoogwaardige producten en diensten te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat onze klanten waar voor hun geld krijgen.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Second Office en voor het delen van je positieve ervaring. Als er in de toekomst nog meer behoeften zijn waar we je mee van dienst kunnen zijn, staan we altijd voor je klaar.

Team Second Office

Snel geleverd en een mooi product we…

Snel geleverd en een mooi product we zijn er blij mee!

21 mei 2023

Beste Kim,

Bedankt voor de fantastische beoordeling van 5 sterren! We zijn enorm blij om te horen dat je tevreden bent met je ergonomische thuiswerkplek bureau en de snelle levering. We waarderen je positieve feedback en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Second Office