Een "zo goed als nieuw" boek bestellen en gewoon, eigenlijk, een nieuw, ongelezen boek ontvangen. En dan ook nog eens heel degelijk (héél belangrijk bij nette/nieuwe boeken) én leuk verpakt met een... Toon meer

Ik woon al 74 jaar in het huis waarin ik geboren ben. Sinds mijn 16de ongeveer koop ik boeken - die ik vrijwel allemaal bewaarde. We hebben verschillende keren geprobeerd om wat boeken weg te doen... Toon meer

Het boek wat ik tweede hands bij je hebt besteld was in perfecte staat en tot mijn verrassing met veel liefde en zorgzaamheid in een mooi papiertje, als een cadeautje ingepakt. Werd er helemaal blij... Toon meer

1. Boekengroothandelaar

Uw in- en verkoper van tweedehands boeken

4,7

Uitstekend

Top service

Mooi assortiment aan boeken, snelle levering & fijn contact

28 februari 2024

Antwoord van Secondbooking

Dank je wel Rens! Veel leesplezier met de boeken.

Superfijne samenwerking met Noud

Superfijne samenwerking met Noud. Heldere, snelle communicatie via de mail. En we gaan een goede samenwerking tegemoet!

27 februari 2024

Antwoord van Secondbooking

Thanks voor je review Arlette, dat jouw mooie boek maar bij veel lezers terecht mag komen!

Goede prijs gekregen...

Goede prijs gekregen voor meerdere dozen met oude boeken, aardige eigenaar en zeer toegankelijk...

2 januari 2024

Antwoord van Secondbooking

Thanks voor de review Alfred!

Vriendelijk en flexibel

Vriendelijk en flexibel. Fijn te weten dat mijn boeken een goed tweede leven zullen hebben!

24 februari 2024

Antwoord van Secondbooking

Bedankt Ernst, goede emigratie toegewenst!

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf, altijd een mooie collectie boeken. Pakketjes komen altijd goed verzorgd binnen.

25 februari 2024

Antwoord van Secondbooking

Dank je wel Marino :) Wie weet tot een volgende bestelling!

Duur

Op zoek naar bepaald boek en kom erachter dat ik 2 nieuwe boeken kan kopen voor de prijs van 1 gebruikte! Jammer

28 januari 2024

Antwoord van Secondbooking

Dag Heidy, bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de prijs van het door u gezochte boek tegenvalt. Daar ik niet weet om welk boek het gaat en ook niet weet welke twee nieuwe boeken u daarvoor in de plaats kan kopen, zie ik ook geen mogelijkheid om de prijs aan u te onderbouwen. Ik vind het persoonlijk dan ook jammer dat u zich geroepen voelt om 1 ster beoordeling te geven zonder mij de kans te geven om toelichting te geven. Alsnog veel leesplezier gewenst en wie weet kan ik u in de toekomst beter van dienst zijn!

Noud Bruchner
Second Booking

Een mooi totaal gaaf boek

Een mooi totaal gaaf boek, prachtig verpakt.Wat een mooie teksten op het papier. En zo leuk het potloodje. Ontzettend leuk bedacht. Geweldig! Dank je wel, dank je wel!

8 september 2023

Antwoord van Secondbooking

Bedankt voor de mooie review Jellie, leuk dat je er zo blij mee bent. Veel leesplezier!

Heel fijn!

Er stond bij dat er lichte gebruikssporen op het boek zaten, echter was er eigenlijk gewoon geen gebruiksspoor te zien! Van mij hadden ze ook wel nihile gebruikssporen neer kunnen zetten. Super fijn om zo’n mooi boek te ontvangen!

Bestelling was snel én als super leuke bonus was het boek ook mooi verpakt en zat er een schattig potloodje en een boekenlegger erbij!

18 januari 2023

Antwoord van Secondbooking

Dank voor je positieve review Akash, leuk dat je het boek zo hartelijk hebt ontvangen. Veel leesplezier!

Met aandacht verzonden

snel, mooi verpakt, met aandacht en persoonlijk. Totaal onverwachts maakt het extra fijn om te krijgen en te gaan lezen. Dank je wel!

11 november 2022

Antwoord van Secondbooking

Hoi Nico, dank voor je review en leuk dat je het boek zo hartelijk hebt ontvangen. Veel leesplezier!

Aangename verrassing

Wat een aangename verrassing. Lang op zoek naar het boek. Wist niet van deze "winkel". Goed verpakt met allerlei gezelligs. Dank je wel. Tot volgende keer.
Bernadette

26 februari 2022

Aankoop of geschenk?

Wat een leuke verrassing! Persoonlijk en fijn om van secondbooking een boek te ontvangen. Mooi verpakt, lekker extraatje erbij en een boek in perfecte staat. Op deze manier ga ik dubbel zoveel van mijn boek genieten. Als ik nog eens op zoek ben naar een boek doe ik dat vanaf nu eerst bij jullie 😁

20 februari 2022
Reviews in alle talen tonen. (34 reviews)