Vi havde som familie en super god…
Vi havde som familie en super god oplevelse. Vi var i casino games, super fed oplevelse med sjove og spændende gåder. Meget sød personale. Vil klart anbefale dette sted.
Secret Games er et "live adventure game", hvor en gruppe af mennesker (2-5 deltagere) bliver låst inde i et rum. Spillerne skal udforske rummet på alle mulige måder, og i fællesskab løse opgaver, knække koder og samarbejde for at finde vejen ud af rummet indenfor en fastsat tidsramme.
Marselis Boulevard 125, kld, 8000, Aarhus, Denemarken
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser her inde men synes ærligt at Secret Games skal have hævet deres nuværende gennemsnit så her er min ærlige vurdering.
4 stjerner synes jeg de skal have rummet var godt - måske lidt lettere end forventet men en god stemning omkring denne escape desværre havde nogle hold før os ødelagt en af gåderne men trodsalt har de formået at gøre oplevelsen god.
Personen som tog imod os havde trods sygdom holdt ud og mødt ind for at vi kunne få en god oplevelse.
Jeg kan ikke give jer den femte stjerne og det bunder lidt mere i der ikke er oplyst CVR nummer på jeres hjemme side hvilket virkede lidt utrygt men vi glade for vi alligevel booket en escape hos jer.
Så alt i alt gode rum og høflig personale ingen grund til bekymring over manglede oplyst CVR nummer

Antwoord van Secret Games
Booker 2 rum til julefrokost med 11 ansatte. Bekræfter booking 2 dage inden festen. Kommer til lukket dør og ingen svarer telefonen. Vi venter 30MINUTTER og bliver nødt til at finde på noget andet. Useriøs virksomhed! Fortsat ikke fået fadt i nogen på telefonen! Ikke book her!
Dobbelt booking skete og dem som havde rummet 1 tkme efter os fik første ret trods vi mødte op en halv time før. Så spild af tid at tage der ud...

Antwoord van Secret Games
Vi havde en stor udfordring i det nye år. Jeg anbefaler det til alle.
Gode oplevelser for hele familien og vennerne.
Kan varmt anbefale!

Antwoord van Secret Games
En rigtig god oplevelse, hvor samarbejdet komtil at køre.
Vi var 2 par og en single, og alle bøde ind. Havde noget at snakke om bagefter.
Vi havde lejet 4 rum, som skulle benyttes på én gang, så jeg var lidt bekymret, da jeg så, at der kun var én til at lede slagets gang, men hun var meget dygtig og meget opmærksom, så det var ikke nogen udfordring. Vi hyggede os, og selv om det ikke var alle, der nåede ud af rummene indenfor fristen, havde vi en god oplevelse, som alle var meget positive omkring - kan klart anbefales :-)

Antwoord van Secret Games
Super sjov oplevelse. Vænlig personale og rigtig spændende rum. Vi har haft fantastisk tid sammen med kollegaer.

Antwoord van Secret Games
Rigtig sjov oplevelse. Rummet vampire hunters var ikke for svær men heller ikke for nem vi klarede den på 55 minutter. Og det var nogle sjove gåder.

Antwoord van Secret Games
It seems not really fresh when entering the office but the rooms itself worked very well and we had a lot of brain work and fun.
Vi var dårlige, men rummet var supersjovt. Og vi fik lige præcis nok hjælpe til at blive færdige med 25 sekunder tilbage.

Antwoord van Secret Games
Godt arrangement, men lokalerne var ikke de bedste, derfor 3 stjerner.
Mega sjov og fed oplevelse! Især fordi I har to af samme rum og vi derfor kunne dyste mod hinanden! Anbefaler det til alle jeg snakker med!

Antwoord van Secret Games
Lees meer over geverifieerde reviews.