Jeg oplevede her i Solrød Center en vagt hjælpe en herre i kørestol med at komme helt ned i den anden side af centeret. Han tilbyd at skuppe ham hele vejen. Det sku god stil.
Bedrijf heeft geantwoord
Oseriöst företag. Vi sökte nyligen deras hjälp med att kontrollera bilar som parkerar i flera veckor utan att flytta på dem på en gata i Tynnered område 2 där det gäller 24h parkeringmax. Kontrollan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Da jeg indtastede min bils nummerplade i Frederiksberg Centret app for at få de to gratis timer parkering, glemte jeg ved en fejl det sidste tal, og derfor blev jeg opkrævet. Jeg kontaktede dem og for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil gerne rose en af jeres vagter i Hovedbanegården. Sagen er at min ældre far havde problemer med billetten og var forvirret, og der kom en af jeres vagter (tror han hed Karoon eller Karoan?) og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Securitas gør det nemt at føle sig tryg. Vi er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører. Vi leverer til virksomheder og tilbyder samlede løsninger indenfor sikkerhed og brandsikkerhed.
Sydvestvej 98, 2600, Glostrup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Forfærdelig vagt - har aldrig oplevet så grænseoverskridende adfærd fra en vagt i forbindelse med en covid test! Hændelsen er anmeldt til Securitas som jeg forventer vil tage action herpå.
Se oprindelig klage over dummebøde/administrationsgebyr på 250 kr. nederst.
Her er mit svar til securitas’s “svar”:
Det koster jo ikke 250 kr at sende den faktura ud til mig. Det kan godt være det står i jeres handelsbetingelser men det gør det jo ikke bedre.
Og når vi nu er ved det: hvorfor skriver i ikke bare i handelsbetingelser at det koster 5.000 kr. ikke at betale for sine 14 kr parkering?
Når formålet tydeligvis er at tjene penge vil det jo gå meget hurtigere med at øge indtjeningen.
Og skulle der komme nogen at klage over det, kan i jo svare det samme:
“Jamen det står i vores handelsbetingelser, har du ikke læst dem?
—————————————-
Oprindelig:
Jeg har parkeret for 14 kr. i Frederiksberg Centeret.
3 dage senere udskrives der et administrationsgebyr på 250 kr. Er det overhovedet lovligt at udskrive dummebøder/ rykkergebyrer på over 100 kr?

Antwoord van Securitas Danmark
Securitas har været vores Underleverandør på flere ydelser
Super godt selskab, Har fungeret rigtig fint som tilsynspatrulje og alarmudkald, har ikke haft nogle problemer !

Føj for en opførelse!
Arbejder i fields, og vi har haft problemer med tyveri i vores butik. Da vi kontaktede vagten nægtede de at hjælpe os, de hævder at de har travlt.. Selvom centeret er tomt for mennesker..
3 store mænd ligger på en hjælpeløs ung gut... Hvad er der ærligt galt med jer?! I syge i hovedet.... Er det når man ikke kom ind på politi skolen eller hvad? Så skal man rende rundt og lege betjent og være magt liderlig... Føj siger jeg bare... Usle mennesker alle sammen... Håber i bliver lukket ned permanent... Små tabere... 3 mod 1 .. Sikke en flok kørere!
Meget dårlige moral de har og samtidig meget magt liderlig generer folk mere end de beskytter dem. Kan ikke loven og handler hvad de synes end hvas loven påbyder dem
Mage til useriøse magtliderlige selvbestaltede landbetjente skal man lede længe efter
Vagter herfra kan IKKE anbefales

Antwoord van Securitas Danmark
Det er simpelthen det KLAMMESTE jeg længe har oplevet.. var i frederiksberg centret og var der i under 2 timer, plejer at være 2 timer gratis , selv tavlen lyste et grønt ok" 2 uger senere uden nogen form for advarsel eller besked får jeg et brev ind af døren
14kr parkeringspris
250kr administrationsgebyr
sådan kan man også tjene penge

Antwoord van Securitas Danmark
Kenneth ville ikke hjælpe mig med at få min bil.. jeg stod i en rigtig kattepine, og havde akut brug for min bil, men Kenneth var ikke til at snakke med.

Antwoord van Securitas Danmark
Altid hjælpsomme og imødkommende. Vakse vagter, som tager deres job alvorligt. Skaber tryghed og sikkerhed i samfundet.

Antwoord van Securitas Danmark
Uvillige til at hjælpe... Smækkede telefonen på mig
Lees meer over geverifieerde reviews.