Geweldige service. Ik had wat besteld, maar het was niet op voorraad en dat was niet vermeld. Na mailcontact met uitleg hebben ze de bestelling netjes geannuleerd en het bedrag teruggestort. Contac... Toon meer
TV Standaard van € 99,- gekocht een week geleden. Trackinggegevens nergens te vinden! Er staat bij SediaXL dat het in bezorging is en ze verwijzen naar de App Shop. Daar staat vervolgens dat de zendin... Toon meer
Al enkele weken bezig om mijn geld ( de kosten van de retour zending ) terug te krijgen, meerdere malen hier over contact gehad, maar helaas je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. Aan alles vo... Toon meer
Na contact, via de mail, te hebben gehad meet Sediax werd het mij duidelijk dat mijn bestelling vanuit China moest komen. Sediax heeft uitgeelegd dat mijn bestelling wat langer duurde maar goed onderw... Toon meer
Welkom bij SediaXL, het online warenhuis in huis & tuin producten ✔ Alles voor huis en tuin: dierenbenodigdheden, bureaustoelen, lampen en meer. ✔ Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. ✔ Standaard gratis verzending, ongeacht het orderbedrag. ✔ Eenvoudig online bestellen met snelle levering! Waarom SediaXL? Breed Assortiment: Van comfortabele zitmeubelen tot praktische kantooraccessoires, alles onder één dak. Top Klantenservice: Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Snelle Levering: Uw aankopen snel en betrouwbaar bij u thuis bezorgd. Veilig Winkelen: Vertrouw op onze veilige betaalmethoden en bescherming van uw gegevens. Klanttevredenheid: Lees de lovende beoordelingen van onze tevreden klanten. Bij SediaXL streven we naar een aangename winkelervaring. Bezoek onze website en ontdek ons aanbod voor uw huis, tuin en (thuis)kantoor. SediaXL – waar kwaliteit en service samenkomen!
Nederland
- info@sediaxl.nl
- sediaxl.nl
Schending van onze richtlijnen
Salontafel besteld op 12-12-2025
Salontafel besteld op 12-12-2025. Was op voorraad en binnen 2 dagen te leveren.Nu snap ik met alle drukte deze tijd, dat het langer kan duren, maar 21-12-2025 toch maar mail gestuurd waar hij blijft, mail terug dat ze er nog mee bezig waren. Niks binnen op 6-1 en weer een mail gestuurd. Ben benieuwd, maar dit schept geen vertrouwen.
Na dit bericht ben ik gebeld door Sediaxl en zij gaven aan dat er snel geleverd gaat worden. Even afwachten dus.. 7-1-26
23-1 was ineens na veel gemail van mijn kant de salontafel bezorgd. Inmiddels ben ik er wel klaar mee en had ook al om annulering gevraagd, maar dit kon niet omdat het pakket al onderweg was. Nu moet ik hem terugsturen naar een Duirs adres en zelf de kosten betalen wat rond de 100/150 euro kost. Dat ga ik niet doen. Wat een slechte service!! Ik wil dat hij opgehaald wordt en dat ik geen verzendkosten hoef te betalen, de salontafel zou al half december geleverd moeten zijn volgens de site toen ik hem ging bestellen. Hoe gaan jullie dit netjes oplossen SediaXL??

zeer tevreden
We bestelden een boekenkast bij SediaXL en zijn zeer tevreden over de snelheid van levering en de prijs-kwaliteit verhouding.

Niet doen!
Niet doen! In totaal 3 maand traject gehad van bestellen, tot ontvangen tot retour en geld terug. 15€ aan retourkosten ingehouden voor een licht artikel.

Antwoord van Sediaxl
Waardeloos bedrijf, slechte service, geld niet retour
Ik had na lang zoeken 2 buitenlampen met bewegingssensor, IP65 en warm licht besteld. SediaXL stuurde die, tot 2x toe, naar een ander huisnummer dan ik had opgegeven. Gelukkig zag die (mij onbekende) bewoner de 2e keer mijn telefoonnummer op het etiket staan en appte me, waardoor ik het pakket, twee weken na bestellen, toch ergens verderop in de straat kon ophalen.
Volgens de verpakking waren het echter lampen van een ander merk dan geadverteerd en ZONDER bewegingssensor. Ik heb toen gemaild dat het andere lampen waren. SediaXL gaf aan dat er WEL een bewegingssensor op zou zitten. Lamp toch maar gemonteerd, dat kostte me een uur tijd want er zaten slechts hele korte elektriciteitsdraden aan. Bleek het toch, zoals ik al dacht, ZONDER bewegingssensor te zijn. In overleg die lampen teruggestuurd.
SediaXL zou andere (laten) sturen, wel van het merk waarmee ze adverteerden. Toen kwamen er andere lampen, ZONDER verpakking, zodat niet duidelijk was of het wel of niet de goede lampen waren. Opnieuw lamp gemonteerd, bleek het heel fel koud licht te zijn, niet zoals in de advertentie stond; warm licht. Dus WEER de verkeerde lampen. Ik heb die lampen in overleg WEER teruggestuurd en m'n geld teruggevraagd. Dat was er een maand later nog steeds niet. Weer gemaild en zou in orde komen. Uiteindelijk is er, 3,5 maanden na bestellen, geld teruggestort. Echter niet alles: SediaXL bleek 12,50 euro ingehouden te hebben. Toen ik hierover mailde gaf SediaXL aan dat dit de 'return fee' is die ik moet betalen.
Dus SediaXL stuurt mij 2x verkeerde lampen en IK moet voor de kosten van retournering opdraaien. BELACHELIJK!!!

Uiteindelijk nette klantenservice
Klacht over artikel en moet zelf de retourkosten betalen. Ze verkopen sloffen en pretenderen dat het suède is. Nou niet dus.
Ik werd dezelfde dag nog terug gebeld en de man van de klantenservice was erg vriendelijk en het probleem wordt netjes opgelost.

Antwoord van Sediaxl
Staande lamp besteld en binnen de…
Staande lamp besteld en binnen de beloofde tijd in huis. Website werkt prettig en de levering verliep zonder problemen. Geen klachten, simpelweg een prettige ervaring.

Antwoord van Sediaxl
Helaas hebben wij een slechte ervaring…
Helaas hebben wij een slechte ervaring met dit bedrijf.
Na ontvangst van de roeimachine, bleek dit een ander (goedkoper) model dan we besteld hadden.
Hierover hebben we veel en moeizaam moeten communiceren, voordat we het kosteloos mochten retourneren. Maar nu zijn er tóch verzendkosten van 32 euro inhouden. We wachten nog steeds op de terugbetaling hiervan! Ook de communicatie hierover gaat moeizaam... Wanneer krijgen wij dit bedrag terug?

Voor 22:00 uur besteld
Voor 22:00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Ik heb op 19 dec besteld. Vandaag de dan 30 dec heb ik nog steeds mijn bestelling niet binnen. Ik wilde het annuleren dat kon ook niet omdat het onderweg is. Nu heb ik eindelijk een track and trace code van ze gehad. Zie dat het product vanuit china onderweg.

Antwoord van Sediaxl
Je moet even goed zoeken op de website…
Je moet even goed zoeken op de website want er zijn heel veel producten beschikbaar. Monteren gaat makkelijk, snelle bezorging voor een meubelzaak

Antwoord van Sediaxl
Via marktplaats heb ik deze website…
Via marktplaats heb ik deze website gevonden. Mijn complimenten naar de klantenservice. Retourneren gaat gemakkeljk zij delen een retourlabel.

Niet aan te raden
Slechte klantenservice. Klinken aardig, maar vaak met A.I. gegenereerde berichten waardoor je uiteindelijk niet echt verder komt. Ik heb twee producten besteld, ben nauw betrokken geweest en in contact geweest ook toen er al twee keer een bestelproces misgelopen was. Uiteindelijk na twee maand de producten nog altijd niet gekregen en ook het bedrijf zelf niet meer te pakken gekregen.
Zou het niet aanraden.
Mooie lamp
Mooie lamp. Makkelijk op te hangen, met behulp van een houten driehoekje(zelf gemaakt), ook horizontaal op te hangen aan een zolderbalk. Draden hadden wat ons betreft ets langer gemogen, maar niet storend. Enige minpuntje: voor een ledlamp in max aan-stand vinden we 20 watt verbruik wel wat veel....

8x bureaustoel en 8x sedia bureau
8x bureaustoel en 8x sedia bureau. Ik zal weer langskomen.

Antwoord van Sediaxl
Voor mijn hondje een mand gekocht in…
Voor mijn hondje een mand gekocht in het beige. Tiko blij

Antwoord van Sediaxl
Levertijd op website onbetrouwbaar en verkeerd artikel geleverd…
Een vloerlamp besteld waarbij stond vermeld dat deze direct beschikbaar was. Volgens de website worden artikelen dan dezelfde dag nog verzonden als je voor 22u besteld.
Helaas, niets verstuurd en geen informatie vanuit SediaXL. Dus zelf maar e-mail gestuurd. Blijkt dat de lamp toch niet voor voorraad is en levertijd is 1 tot 2 weken.
Op een gegeven moment volgt toch onverwacht een verzendbevestiging. Helaas is de zending niet te vervolgen, waardoor geheel onverwacht ineens DHL op de stoep staat.
Het ergste is echter, dat de geleverde lamp geheel niet voldoet an de beschrijving op de website. Het is een ander model zonder afstandsbediening en deze is ook op geen enkele manier te dimmen.
Al met al een zeer frustrerende ervaring en een teleurstelling omdat dit een kerstkado was.
Ik ben benieuwd hoe SediaXL dit gaat oplossen.
———
Inmiddels een persoonlijke keurige e-mail ontvangen met voorstel om vervangende lamp te leveren om het probleem op te lossen. De geboden alternatieve lamp voldoet echter niet aan mijn wensen omdat die maar 1 lichtkleur heeft. Ik maak daarom gebruik van het aanbod om de verkeerde lamp kosteloos retour te sturen.
———-
Update: de terugbetaling voor de retour is inmiddels ook snel en correct ontvangen.
Jammer van de verkeerde informatie op de website en het opsturen van het verkeerde artikel.

Schandalig!
In september een bureau besteld, verkeerde kleur geleverd. Contact opgenomen om retour aan te vragen. Inmiddels nog steeds bezig om de retour af te handelen. Bij Klarna is er geen terugkoppeling bekend over een retour waardoor er al waarschuwingen verstuurd zijn. SediaXL geeft op 5 december aan dit op te pakken met Klarna. Inmiddels zijn we bijna 4 maanden bezig dit te regelen.
Schandalig!

Antwoord van Sediaxl
Ik heb onlangs bij SediaXL besteld en…
Ik heb onlangs bij SediaXL besteld en ben erg tevreden over mijn ervaring. De bestelling verliep soepel, de website is overzichtelijk en de levering was snel en netjes verpakt. Het product kwam overeen met de beschrijving en is van goede kwaliteit.
Ook de communicatie was duidelijk en professioneel. Fijn om te merken dat ze doen wat ze beloven. Ik zou SediaXL zeker aanraden en bestel hier in de toekomst graag opnieuw.

Goede ervaring
Goede ervaring. Bezorging in 5 dagen. Goede kwaliteit 4/5

Antwoord van Sediaxl
Kerstcadeau snel in huis..
Kerstcadeau snel in huis... Op naar de feestdagen