Sedumopjedak.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Na alle vertragingen en moeite om contact te krijgen, is het toch nog goed gekomen. Vandaag de profielen ontvangen, direct van de leverancier uit Duitsland. Tom’s vrouw heeft heel veel moeite gedaan o... Toon meer

Ook wij hebben te maken met een bedrijf wat nergens op reageert. In juli 2024 een kleine bestelling geplaatst in de webshop en betaald, met de bedoeling deze op te halen. Daarna complete radios... Toon meer

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en de service was echt top. Vanaf het eerste contact tot de oplevering liep alles soepel. Het Sedum dak ziet er prachtig uit en geeft een mooie groene uitstral... Toon meer

Na bestelling op 6 aug 2024 en directe betaling bestelbevestiging ontvangen en vervolgens tijdelijk radiostilte. Er werd nergens op gereageerd. Vervolgens werd er contact opgenomen en is het toch g... Toon meer

1. Tuincentrum

Over Sedumopjedak.nl

Sedum op je dak zorgt voor een groene leefomgeving en dit maakt mensen weerbaarder tegen stress en negatieve gevoelens. Een groendak vermindert de verruiging van het klimaat en biedt verkoeling in de zomer.

Sedum op je dak draagt hier aan bij. Je dak wordt niet alleen heel erg mooi maar een groendak zuivert de lucht, beperkt geluidsoverlast en bovendien heeft het een positief effect op de biodiversiteit!

Biodiversiteit is een parapluterm voor alle verschillende planten- en diersoorten die we op aarde hebben. Alle soorten zijn afhankelijk van elkaar. De variatie is belangrijk voor het evenwicht in de natuur en zorgt voor vruchtbare grond en een stabiel klimaat.

Sedum op je dak is dus niet alleen goed voor jouw omgeving maar uiteindelijk ook voor jezelf!

Wij proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken om ook een groendak met Sedum te verkrijgen. Of door het zelf aan te leggen met de complete pakketten of door het voor je aan te leggen.

Sedum op je dak met het grootste gemak dus.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heerlijk 'groen' wakker worden

Goede communicatie, sedem snel en goed gelegd en een wereld van verschil hoe het dak er nu uitziet. Wij zijn blij!

18 november 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de fijne review en te gek dat het er nu al zo goed uit ziet. veelplezier met het Sedum op je dak!

Sedumtegels is slim bedacht door sedumopjedak.nl

Sedumopjedak.nl website werkt gemakkelijk. Ook bieden ze een kennismakingsavond aan voor een buurtinitiatief en dat was precies wat wij nodig hadden. De eigenaar was goed beschikbaar voor iedereen die nog vragen of specifieke wensen had. Had 5 sterren gegeven als sedum iets rechter was gelegd.

29 december 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor je mooie review Daan en wees gerust het Sedum groeit en het komt vanzelf recht.

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Zowel aan de telefoon als toen de mannen het kwamen brengen. Door het slechte weer konden ze helaas pas in de middag komen maar om het goed te maken hebben ze het meteen voor me op het dak gelegd. Top mannen, ga zo door!

3 november 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de fijne review Tom, het Sedum heeft in ieder geval meteen water gekregen. Heel veel plezier met je Sedum op je dak!

Snelle levering, prettige aanleg. Aardige lui

17 oktober 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de fijne review Roderick en veel plezier met het Sedum op je dak!

Laat de bloemetjes maar komen

Vanaf het eerste gesprek zijn alle afspraken nagekomen. Het sedum ligt mooi op het dak van de schuur. Vanaf ons balcon houden we de bloei in het oog. Leuk te zien dat de (vliegende)insecten het al gevonden hebben.

3 oktober 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de leuke review Alexander. Komend voorjaar zul je ongetwijfeld gaan genieten van de bloeiende Sedum!

Even geduld..

Er was wat geduld nodig om de bestelling te kunnen ontvangen, maar het kwam goed.

3 oktober 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Fijn dat het allemaal goed is gekomen Cor.

Mooie sedum cassettes

Mooie sedum cassettes. Even een misverstand over het ophalen maar werd daarom later thuis geleverd. Goede service !

29 september 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de fijne review, we zijn blij dat we het op konden lossen. Veel plezier van het Sedum op je dak!

Sedumopjedak biedt een goede service!

Sedumopjedak biedt goede informatie, luistert goed naar jouw wensen en helpt bij alle mogelijke vragen. Het sedum werd netjes geleverd op de afgesproken plek. Heldere communicatie. Ik kan het van harte aanraden!

29 september 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de mooie review! Heel veel plezier van het Sedum op je dak.

Gewoon goed

Gewoon goed. Precies wat ik zocht en alles naar verwachting. Communicatie was iets informeel maar vond dat juist wel prettig.

26 augustus 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de fijne review Jelle en nogmaals heel veel plezier het het Sedum op je dak!

Ik heb door Sedumopjedak.nl mijn…

Ik heb door Sedumopjedak.nl mijn uitbouw laten beplanten. Fijn bedrijf om afspraken mee te maken en geen gedoe. Nadat ik de offerte had geaccepteerd direct een afspraak gemaakt voor het plaatsen een week later. Sedum is netjes geplaatst en een dag later ben ik nog gebeld of alles naar wens was. Echt een aanrader wat mij betreft.

3 september 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Beste Eric, bedankt voor de fijne review, het was een leuke klus. Heel plezier met het Sedumopjedak!

ivm groen dakje op containerombouw een…

ivm groen dakje op containerombouw een paar sedum tray's besteld
alles stond netjes klaar om af te halen .. perfect geregeld

11 september 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de review Erwin en veel plezier met het Sedumopjedak!

Heldere uitleg en goed advies

Er kwam snel iemand op bezoek om te horen wat mijn wensen waren. Ik kreeg heldere uitleg over mogelijkheden. Daarna is alles keurig in overleg gerealiseerd.

15 juli 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor je fijne review en heel plezier met het sedum op je dak.

Sedum -bio zelf geplaatst

Op advies hebben we de bio bedekking gekozen. Zelf de rollen geplaatst. Op een plat dak gaat dat prima. Na 1-2 weken regelmatig sproeien is de sedum goed aangeslagen en self-supporting. Het dak ziet er prachtig uit.

8 juli 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de review, klinkt goed. Veel plezier van het Sedum op je dak!

Goeie services

Goeie services, snel contact en reactie

19 mei 2023

Antwoord van Sedumopjedak.nl

Bedankt voor de fijne review en geniet van het Sedumdak!