1. Paranormaal medium
  2. ook in
  3. Astroloog
  4. Spirituele winkel

Seeer is a trusted platform connecting you with thousands of experienced spiritual advisors who offer personalized guidance whenever you need it. Whether you're seeking clarity in love, relationships, career, family, or your life's path, you'll find an advisor who understands your unique journey. Through psychic readings, tarot, astrology, and other spiritual practices, Seeer helps you gain insight, confidence, and peace of mind. Discover what the universe has in store for you.

4,1

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Betaald zevenenveertig euro op 12 januari voor een zilveren armband

Betaald zevenenveertig euro op 12 januari voor een zilveren armband met gravure. Na twee weken niets ontvangen, dus ik stuur een mail naar hun support. Geen antwoord. Ik probeer het live chat ding op de site, maar dat loopt gewoon in kringen, dezelfde vragen telkens. Nog twee mails gestuurd en niks, compleet radio silence. Uiteindelijk heb ik mijn bank gebeld om terug te draaien. Het product is nooit aangekomen en niemand van seeer.com geeft een duit om je probleem op te lossen.

20 juli 2026
Logo seeer.com

Antwoord van seeer.com

Hello Dan. I am sorry to hear about your experience, but we do not sell bracelets or any physical products on our platform. Is it possible your experience could be with a different shop with a similar name? Please reach out to our support team support@seeer.com with information about your purchase and hopefully we can clear this up. Thank you for taking the time to share you experience and we hope to hear from you.

Ik heb op 12 november voor drieëntachtig euro een artikel besteld

Ik heb op 12 november voor drieëntachtig euro een artikel besteld op seeer.com, maar het kwam beschadigd aan. Ik heb meteen contact opgenomen en ze zeiden dat ik het terug kon sturen met een retourlabel. Ik heb het pakketje teruggestuurd op 18 november, maar sindsdien niks meer gehoord. Na twee weken heb ik ze gemaild en ze antwoordden dat het in behandeling was. Nu is het begin januari en mijn geld is nog steeds niet terug. Ik heb nog twee keer gemaild maar krijg alleen automatische berichten. Dit is echt frustrerend, twee maanden zonder antwoord.

19 juli 2026
Logo seeer.com

Antwoord van seeer.com

Hello Niels. I am sorry to hear about your experience, but we do not sell bracelets or any physical products on our platform. Is it possible your experience could be with a different shop with a similar name? Please reach out to our support team support@seeer.com with information about your purchase and hopefully we can clear this up. Thank you for taking the time to share you experience and we hope to hear from you.

Reviews in alle talen tonen. (28 reviews)