Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är väldigt nöjd med Sejfa. Allt har känts enkelt, tydligt och smidigt från start. Appen är lätt att använda, informationen är lätt att förstå och kundservicen har varit snabb och hjälpsam när jag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt. Även fått väldigt bra h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Anmälde en inställd resa( pga dödsfall) och fick utbetalning snabbt. Tyvärr fel belopp först, men det åtgärdades SAMMA DAG som jag anmälde det på klagomal mejlen( som chatten rekommenderade mig).Det v... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.
Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.
404 84, Göteborg, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super bra försäkringsbolag! Snabb och smidig hjälp! Är så glad att jag har dom!

Antwoord van Sejfa
Inget krångel bara anmälde min uppkomna skada i hemmet och fick ersättning omgående.
Bästa.

Antwoord van Sejfa
Så himla enkelt att teckna och bästa kundsupporten!!

Antwoord van Sejfa
Det tog för lång tid att få svar och ni gjorde för stort avdrag på nypriset av tv:n.

Antwoord van Sejfa
Bästa Sofia, så hjälpsam och lösningsorienterad! Så bra bemötande :)
Tack för all din hjälp… borde finnas fler som dig !

Antwoord van Sejfa
Skaffade denna försäkring vid erbjudandet om Way out West men kommer stanna kvar för jag är mycket nöjd! Alltid snabbt och smidigt. Inga krusiduller och inget tjafs. Jag lämnar informationen och får utbetalningen snabbt. Mycket nöjd!

Antwoord van Sejfa
Snabba på att ta upp mitt fall.
Betalade ut snabbt ..
Hade kontaktat er via chatt..
Mycket smidigt o bra försäkring..

Antwoord van Sejfa
Effektiv och smidig registrering. Väldigt rimlig prisnivå allt som allt.
Finns inget att klaga på, snabba svar på sådant man är osäker på samt ett intryck av lugn & stabilitet.

Antwoord van Sejfa
Enkel app! Smidigt, snabb och innehåller det info som man behöver. Som en app ska vara.

Antwoord van Sejfa
Endast nödvändig kontakt! Bra pris och bra erbjudande! Väldigt rolig reklam.

Antwoord van Sejfa
Smidig app utan krångel. Mycket nöjd!

Antwoord van Sejfa
Långsam service i appen när jag anmält skada. Lång telefonfö (35+ min) och sedan klickas samtalet.
Handläggaren säger att jag ska få ett besked inom en timme i appen om besked vilket heller inte uppfylls. Första och sista gången jag kör sejfa.

Antwoord van Sejfa
Jag tycker om hur smidigt det är att lösa ett ärende i appen. Så skönt att slippa sitta i telefonkö. Kundtjänsten är tillmötesgående och lätta att ha och göra med.

Antwoord van Sejfa
Lees meer over geverifieerde reviews.