Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestiller ofte fra Seleshoppen, da de har nogle af de bedste produkter på markedet og hurtig levering. Jeg har i forbindelse med deres fødselsdagsudsalg i dag bestilt en større ordre. Der va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte 2 hundeseler, og de kom lynhurtigt med posten. Selerne er super gode og af fin kvalitet. Det viste sig dog, at den en af selerne manglede et ubetydeligt metaløje. Skrev til Seleshoppen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det her er STEDET, at finde udstyr til dig og dit firbenede barn! Produkterne er altid super lækre, super god kvalitet, fine priser og bestiller du online, har du dine ting i løbet af INGEN tid! Je... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet hos seleshoppen i halvandet år. Og jeg har ALDRIG haft en dårlig oplevelse. Vores hund fik desværre allergi, og jeg kontaktede seleshoppen angående foder og hvad jeg kunne gøre. Naja s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenverzorgingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Seleshoppen.dk er en lille virksomhed startet med en forkærlighed for hunde og kvalitets hundeudstyr. Derfor har jeg håndplukket de bedste distributører rundt i Europa. Shoppen skiller sig ud med sine specielle designs og anderledes brands.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Tid og produkter

Bestilte en søndag aften. Var fremme tirsdag formiddag.

Fedt udvalg af produkter.

Bestilte hunde snack - L yaki i oste smag. Men fik en anden smag og i XL.
Dette for mig er skønt, jeg fik ikke smagen men fik kompensation med mere størrelse.
!Er hvad jeg tror er sket!

14 oktober 2025

Imponeret

Jeg må starte med at sige: Efter 6 år med en ægte “power-tygger” aka Engelsk staffordshire Bull terrier og ALT hvad vi har været igennem af tyggeben – yaki, bøffelhorn, kamelruller, marvben osv. Som alle bare er blevet knust eller splintret på rekordtid, så var jeg ærlig talt lidt skeptisk på det Seleshoppen sendte mig 😅
Men jeg må tage hatten af 🎩💪🏼 Hold nu op, det her kunne faktisk holde til presset – og splintrede ikke! 😳 Selv resten af familien blev imponeret. De kalder hende jo “T-Rex”, fordi de er vant til at se hende destruere et ben på få minutter 😂 Men disse hestehudsplader holdte 1,5 time! Jeg er VIRKELIG imponeret! De her plader er altså det eneste, vi kommer til at købe fremover 🤩
God service og kundekontakt! Og gode råvarer til din hund!

23 september 2025

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk virksomhed og fantastisk service

Jeg skrev til dem om de kunne få fat i en vare der var ny udkommet i usa som jeg gerne ville have fingrene i

Produktet var endu ikke kommet hjem til Danmark og de skrev at de sagtens kunne få det hjem til mig men at der godt kunne gå et godt stykke tid

Så får jeg en besked 4 dage efter om at nu er det i posten

Jeg er super glad for hurtig og fantastisk service ✨

8 september 2025

Fantastisk

Har ikke andet og sige end FANTASTISK, lækre vare, god service, og fantastiske, søde og hjælpsomme medarbejder der svare inden for meget kort tid.

26 maart 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er svært at bedømme jer inden jeg…

Det er svært at bedømme jer inden jeg har modtaget varen, som jeg synes har været lidt længe undervejs

25 augustus 2025
Logo Seleshoppen

Antwoord van Seleshoppen

Tak for din anmeldelse, som gør jeg kan hjælpe din pakke frem. Jeg har straks tjekket op på din ordre og kan se vi sendte den kort efter din bestilling, jeg ser på tracking at pakken sidst er registreret på et GLS-depot. Jeg har allerede kontaktet GLS for at efterlyse den, så du ikke skal stå med besværet.

Vi sender altid pakker kort efter bestilling, så det er rigtig ærgerligt, når fragtfirmaerne laver fejl undervejs. Jeg forstår godt, at det er frustrerende at vente, og jeg håber, at vi snart får din pakke godt frem og ellers sender vi selvfølgelig en ny!

Jeg håber altid man kontakter os før en anmeldelse, så vi kan yde den service vi er stolte af at have! Jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil revurdere din anmeldelse, når sagen er løst, for vores største ønske er selvfølgelig, at du får en god oplevelse hos os 🌸

Mange hilsner
Naja / Seleshoppen.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Webshop med hjertet på rette sted

Fantastisk lille webshop!
Man kan virkelig mærke ejernes engagement og kærlighed til de firbenede. Kun topklasse produkter sælges, hvilket giver en tryghed i, at det man køber, også er godt for ens kæledyr. Hele købsoplevelsen føles derfor både behagelig og tillidsvækkende. Leveringen var imponerende hurtig jeg lagde ordren sent onsdag, torsdagen blev den pakket, og allerede fredag modtog jeg pakken. Som en ekstra sød detalje lå der en lille overraskelses-snack til min hund Freja i pakken. Priserne er skarpe og konkurrencedygtige, og jeg kommer helt sikkert til at handle her igen.

15 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god shop og god vejledning i køb af hundesele

Vi var forbi lageret i dag og købte en rigtig god sele til min hund, en cocker spaniel.
Nana gav rigtig god vejledning om hvilken sele der var bedst og jeg købte en. Plus vi købte lidt flere gode ting i shoppen.
Min hund går meget bedre i snor nu med den nye sele på.
Top og venlig service.
5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Vil klart anbefale andre at handle ved seleshoppen😀🐕

16 juli 2025

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne, så gjorde jeg det. Ikke nok med at Seleshoppen har fantastiske produkter som de endda står indefor er gode. Så har de også super service. Naja (ejer) er klar på at svare på ens spørgsmål og sørger for at det bliver en god oplevelse. Super sød, servicemindet og fantastisk service

4 juli 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har op til flere gange handlede ved Seleshoppen og hver gang har det været en fantastisk service og god vejledning til min hund og jeg! Vil klart anbefale hvis man skal have lækker kvalitet og god service til en overkommelig pris:)

28 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.