Vi bookede selfie med 300 print til 18 års fødselsdag. Hvad man ikke ved er at printeren skal fodres med papir ofte og det skal skiftes blæk så der er behov for meget opsyn og påfyldning af pri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Fabelagtig service. Var blevet brændt af, af et andet firma to dage før min datters konfirmation. Selfie.dk blev vores redning og Jakob var så serviceminded over telefonen. Som et plaster på såret, se... Toon meer
Kanon maskine, vi bruger den ofte til store fester op til 1000 og har aldrig haft problemer. Billedkvaliteten lever op til forventningerne - nogle er sløret pga røg og fulde menneske men det ka... Toon meer
Fantastisk service!!!!!!! Top profesionelle og problemløser! Jeg havde dankorts problemer og blev i tvivl om min ordre var gennemført, jeg ringede til dem, og fik kontakt med Jakob som blev min sup... Toon meer
Danmarks førende kendt fra bl.a. X-Factor. Giv din næste fest et twist - lej en selfie maskine og får masser af skøre, anderledes og sjove minder for evigt! Book din maskine online nu!
Gl. Aabenraavej 5, 6300, Gråsten, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alletiders oplevelse fik vi til vores fødselsdag med selfie.dk
Vores gæster syntes rigtig godt om det og morede sig hele aftenen samt natten igennem.
Da vi fik billederne lå vi færdige af grin... Kan virkelig varmt anbefales.
Det var nemt og sætte op. Da vi ringede og hørte om det var uorden vi afleverede en dag senere var der ingen problem og gav ikke ekstra for det - sikke en service.
Kan varmt anbefale andre at leje hos dem.
Mega fed ide med selfie maskinen og nem afhentning og afsendelse. Rigtig rigtig ærgerligt, at produktet desværre ikke virkede og selfie.dk efterfølgende overhovedet ikke er imødekommende.
Jeg havde glædet mig til at bruge maskinen til min fest, men desværre havde en afladet allerede før festen startede og vi fik den aldrig til at virke. Jeg endte med af sætte egen iPad op på stativet og er efterfølgende blevet opkrævet 800 kr for et produkt, som ikke virkede. Det er den ringste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Ikke på noget tidspunkt hr selfie.dk anderkendt at det produkt de har sendt ikke virkede og nu må jeg ikke få adgang til billederne uden at give extrabetalibg på 800 kr. Jeg vil ikke anbefale selfie. Dk til nogen.

Antwoord van Selfie.dk - Photobooth
Mega sjov tilføjelse til min 30års fødselsdagsfest - som i øvrigt var en temafest. Folk i alle aldre kunne finde ud af at bruge den og vi havde det alle mega sjovt med det .. Kan klart anbefales!
Det var helt klart et hit til vores bryllup og dejligt nemt så selv de ældste gæster kunne bruge den!