Selfie.dk - Photobooth Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi bookede selfie med 300 print til 18 års fødselsdag. Hvad man ikke ved er at printeren skal fodres med papir ofte og det skal skiftes blæk så der er behov for meget opsyn og påfyldning af pri... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fabelagtig service. Var blevet brændt af, af et andet firma to dage før min datters konfirmation. Selfie.dk blev vores redning og Jakob var så serviceminded over telefonen. Som et plaster på såret, se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon maskine, vi bruger den ofte til store fester op til 1000 og har aldrig haft problemer. Billedkvaliteten lever op til forventningerne - nogle er sløret pga røg og fulde menneske men det ka... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service!!!!!!! Top profesionelle og problemløser! Jeg havde dankorts problemer og blev i tvivl om min ordre var gennemført, jeg ringede til dem, og fik kontakt med Jakob som blev min sup... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Evenementen en entertainment

Geschreven door het bedrijf

Danmarks førende kendt fra bl.a. X-Factor. Giv din næste fest et twist - lej en selfie maskine og får masser af skøre, anderledes og sjove minder for evigt! Book din maskine online nu!

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alletiders oplevelse!!!

Alletiders oplevelse fik vi til vores fødselsdag med selfie.dk
Vores gæster syntes rigtig godt om det og morede sig hele aftenen samt natten igennem.

Da vi fik billederne lå vi færdige af grin... Kan virkelig varmt anbefales.
Det var nemt og sætte op. Da vi ringede og hørte om det var uorden vi afleverede en dag senere var der ingen problem og gav ikke ekstra for det - sikke en service.

Kan varmt anbefale andre at leje hos dem.

18 februari 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produktet virkede ikke

Mega fed ide med selfie maskinen og nem afhentning og afsendelse. Rigtig rigtig ærgerligt, at produktet desværre ikke virkede og selfie.dk efterfølgende overhovedet ikke er imødekommende.
Jeg havde glædet mig til at bruge maskinen til min fest, men desværre havde en afladet allerede før festen startede og vi fik den aldrig til at virke. Jeg endte med af sætte egen iPad op på stativet og er efterfølgende blevet opkrævet 800 kr for et produkt, som ikke virkede. Det er den ringste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Ikke på noget tidspunkt hr selfie.dk anderkendt at det produkt de har sendt ikke virkede og nu må jeg ikke få adgang til billederne uden at give extrabetalibg på 800 kr. Jeg vil ikke anbefale selfie. Dk til nogen.

17 februari 2018
Logo Selfie.dk - Photobooth

Antwoord van Selfie.dk - Photobooth

Kære Astrid Bruun,

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.
Dog står vi meget uforstående overfor dine beskyldninger som du har fremført.

Vi bliver kontaktet i forbindelse med en reklamation om, at maskinen driller. I telefonen bliver vi oplyst at den viser 6% strøm og efter at i har tjekket de forskellige stikkontakter i har på stedet, og finder en ny stikkontakt begynder maskinen at virke upåklageligt, hvor i efter nogle minutter oplyser, at maskinen nu viser 9% strøm, hvilket kan dokumenteres.

Vi skal ikke kunne sige hvornår i har været ved at lave indgreb i maskinen eller hvordan. Men vi får en maskine tilbage hvor stik som er limet sammen er rykket fra hinanden, og dermed kan vi jo ikke garanterer noget, når i gør sådan nogle ting - Vi har aldrig oplevet at andre har haft samme problemer som jer, eller at man er blevet "nød" til at rykke noget fra hinanden.

Samtidig var maskinen smurt ind i tape-rester som altså tog nogle timer at afrense, samtidig med alt skal tjekkes igennem og de skader der er påført skulle udbedres - det er det vi har sendt en regning på, og trods den ikke har været betalt i flere måneder, har vi på intet tidspunkt rykket for den, netop for IKKE at genere mest muligt, men at lade det være op til dig.

For os virker det underligt at i konstaterer at nu virker den, og at vi så efterfølgende skal behandle en reklamation om at den ikke virker, da vi har oplyst at i kan ringe 24 timer i døgnet ved problemer.
Vi har både folk i Viborg og København som kan køre ud hvis der netop skulle opstå problemer, og det har vi kun oplevet én gang ud af flere hundrede.

Så jeg syntes jeres beskyldning med manglende imødekommenhed er noget malt-placeret, når i ikke har reklameret over maskinen efter i havde fået den til at fungere - fordi der var problemer med jeres stikkontakter og altså ikke maskinen.

De bedste hilsner herfra
Jeppe - Selfie.dk

Genialt!

Mega sjov tilføjelse til min 30års fødselsdagsfest - som i øvrigt var en temafest. Folk i alle aldre kunne finde ud af at bruge den og vi havde det alle mega sjovt med det .. Kan klart anbefales!

24 november 2017