Godt produkt, men ELENDIG kundeservice… Bestilte pakken til vores bryllup d. 22. August for 2700 kr. Pakkede kassen ud på feststedet, på formiddagen for selve brylluppet, og konstaterer at stativet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bad om att få en lite tidigare leverans inför vårt bröllop och den kom i god tid innan, perfekt! Själva SelfieCirclen var suverän till bröllopsfesten och det var enkelt att packa ihop och skicka... Toon meer
Jeg havde bestilt selfie circle + printer til mit bryllup. Her er en liste over ting der var galt i processen: * Forkert adresse på forsendelse gjorde at pakken ikke blev sendt til min d... Toon meer
Hurtigt, nemt og simpelt og brugbart! Et perfekt indslag til alle typer events. Har benyttet mig af SelfieCircle et pargange. Hvergang har det skabt et godt pusterum samt underholdning. Bestil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
SelfieCircle er en smuk nymoderne photo booth, som foreviger din fest og skaber perfekte impulsive billeder
Tinvej 7, 4100, Ringsted, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtigt, nemt og simpelt og brugbart!
Et perfekt indslag til alle typer events.
Har benyttet mig af SelfieCircle et pargange. Hvergang har det skabt et godt pusterum samt underholdning. Bestilt via. Hjemmesiden afhent i selvvalgt pakkeshop - opsæt på under 5 min og du har sikret dig. En anden type minder fra din begivenhed. Alle mine gæster kunne få tilsendt deres billede - men jeg kunne som vært. Downloade og gemme alle billederne!
Tak for endnu en fantastisk oplevelse - vi ses næstegang!

Antwoord van SelfieCircle
Fantastisk service - fungerede bare så nemt og fint, og var et kæmpe hit, der gav anledning til store smil og sjov

Antwoord van SelfieCircle
Mega fedt koncept og så er det super nemt at stille op, sende retur og downloade billeder. Vi lejede en selfiecircle til et arrangement i tweenklubben og den var er mega stort hit. Den var super nem at sætte op og man tændte bare og så ku man gå igang med at ta billeder. Det fedeste er at man kan få billedet tilsendt på sms til meget stor glæde for vores skønne tweens.
De har et nummer man kan ringe til for at få hjælp næsten 24 timer i døgnet og så er de super hurtige til at svare på mails og meget hjælpsomme. Det er ikke sidste gang jeg lejer igennem dem. Kæmpe ros herfra.

Antwoord van SelfieCircle
Vi havde en SelfieCircle til vores bryllup i går, og det var et kæmpe hit! Den kom allerede to dage inden brylluppet, og i pakken var der alt man kunne få brug for, endda pakketape til når pakken skal retur.
Billederne ser super ud, og der var også gif og boomerang effekt - det anede vi ikke da vi bestilte.
Ville helt sikkert bestille igen! :)
Alt fungerede og det var en sjov gimmick for gæsterne til vores bryllup.
Der var lidt miskommunikation mellem Selfiecircle og deres chauffør, men vi fik fikset det.
Forfærdelig langsom hjemmeside til efterredigering af albums.

Antwoord van SelfieCircle
Super god service og fedt kamera!
Det er ikke sidste gang vi lejer fra jer!
Hvis du står og skal holde en fest/fødselsdag eller bare for sjov. Kan jeg varmt anbefale selfiecircle. Det var det bedste vi gjorde til vores fest. De kommer ud og sætter den op, og den er lige til. Vi har fået nogle rigtig gode billeder/minder af alle vores gæster.
Jeg havde booket en selfiecircle til min brors 35 års fødselsdag, der blev taget over 200 billeder og det var nemt at finde frem til samtlige billeder, gifs og boomrangs, det var aftenens højdepunkt, kan varmt anbefales.
klart den bedste fotobooth vi har prøvet. Jeg har allerede bestilt den næste med rabatkoden, der kom sammen med Selfie Circlen.Aalt var nemt og uden problemer
SelfieCircle gjorde min søns konfirmation extra sjov. Det var nemt og enkelt. Alle gæster fik stor glæde af billederne som nemt via et link blev delt. Vil helt sikkert bruge jer igen. 👍🏻👍🏻👍🏻
Vi lejede en selfiecircle for en aften, hurtig og nemt og rigtig god service. Benytter dem gerne igen!
Jeg skulle leje en selfiecircle til en fødselsdag og blev anbefalet disse leverandører, hvilket jeg er meget glad for. Jeg fik yderst god service hele vejen igennem. Booking af selfiecirclen var nem at have med at gøre, leveringen var fleksibel og jeg fik oven i købet lidt ekstra med på deres regning. Opsætningen var nem og tog fem minutter og det var efterfølgende også super nemt at tilgå de billeder der var blevet taget i løbet af aftenen. Der var ingen uforudsete omkostninger eller noget. Jeg kan varmt anbefale serfiecircle hvis man til en anledning vil have sin aften husket og gemt på en sjov måde! Billederne var også i rigtig god kvalitet! God pris til høj standard, god kvalitet og den bedste service!
Super god photobooth til billige penge, alt gik som smurt til min fødselsdag og det er langt fra sidste gang vi bruger det :)
Jeg havde en super god oplevelse med selfiecircle! Jeg bookede en til min sidste fest. Og da jeg ikke selv husker så meget når jeg har fået noget indebors så er det perfekt at have billederne fra en sjov aften! Mega fedt med sms funktionen🤩
Kan klart anbefales!!!
Har prøvet både myselfie og SelfieCircle. SelfieCircle er klart markedsførende. Skidegodt interface og brugervenlighed.
Meget tilfreds.
Jeg har booket Selfiecircle til min 22 års fødselsdag og det var en fornøjelse fra start til slut. God og hurtig kommunikation - super nemt og lækkert, at alt blev sat op. Vigtigst af alt syntes alle til festen, at det var super sjovt at tage billeder sammen - det var lige før, at der var flere ude at tage billeder end der var ude at danse :)
Varmeste anbefalinger deres vej!
Først & fremmest kanon kundeservice. Jeg havde fundet en anden selfie-maskine, men fik heldigvis øje på SelfieCircle inden, som bare kan lidt ekstra. Super fedt at gæsterne kan få tilsendt billeder på SMS & fedt med GIF-funktion!
Dejligt produkt og god kundeservice. Har nu lejet lidt forskellige typer på markedet og det her er helt klart den bedste løsning jeg længe har set. Har både brugt den til erhverv og privat. Kan helt klart anbefale SelfieCircle til andre.