Vildeste handleoplevelse. Købte et ringlightsæt der i aftes. I dag ringer en sød dame så, og spørger om jeg ikke vil have de 20% rabat, jeg kunne have fået, med den kode jeg havde overset på forside... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Super service fra selfietime.dk! Jeg bestilte et clip on ring light. Jeg havde spørgsmål til produktet, hvorefter jeg fik et meget hurtigt og vejledende svar. Produktet fungerer helt perfekt, så jeg k... Toon meer
Vi købte 2 Professionelle ring light og jeg er mere end tilfreds! 🙌 Vi købte dem til vores virksomhed fordi vi skal tage billeder og videoer til sociale medier. Vi behøver aldrig tænke på at sku... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med vores Ring Lights opnår du det perfekte fotolys til at opgradere dine selfies, videoer eller makeup. Vi tilbyder altid gratis fragt, hurtig levering og skarpe priser.
Contactgegevens
Denemarken
- selfietime.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vildeste handleoplevelse
Vildeste handleoplevelse.
Købte et ringlightsæt der i aftes. I dag ringer en sød dame så, og spørger om jeg ikke vil have de 20% rabat, jeg kunne have fået, med den kode jeg havde overset på forsiden. Og det er altså søndag i dag. Jeg mener.. det er altså kundeservice på et helt nyt niveau. Imponeret, og klart en kæmpe anbefaling herfra. Tak SelfieTime 😊
Deres oplader går i stykker hurtigt
Deres oplader går i stykker hurtigt, hvad med deres andre ting så?
Jeg har haft købt et ringlight her og…
Jeg har haft købt et ringlight her og pludselig virkede den ikke længere. Jeg rakte ud men fik intet svar. Kunne se på deres side at de var lukket midlertidigt ned - jeg afskrev det, men pludselig (flere uger efter) fik jeg svar. Der blev beklaget og forklaret at der havde været lukket ned midlertidigt, og jeg fik straks tilsendt et nyt ringlight, lynhurtig levering.
Dét synes jeg var ualmindelig god og fin service, andre havde måske ladet de kunder som skrev i nedlukningsperioden hænge, så derfor kommer der 5 stjerner herfra.
Dårlig service
Dårlig service. Har skrevet flere steder nu omkring defekt ledning. Men for aldrig noget svar og ham der svarede mig, svarede pludselig ik mere..
Rigtig fint produkt
Rigtig fint produkt, lidt lang leveringstid.
Superb service
Femstjernet kundeservice
Femstjernet kundeservice
Virkelig godt kommunikation, du er aldrig glemt og de svarer hurtigt.
Stor anbefaling herfra
God kundeservice ved returnering af…
God kundeservice ved returnering af produkt der desværre havde en fejl.
Penge trukket til trods for et udsolgt produkt! Skidt.
Jeg bestilte et ringlight hvor der på siden stod 1-2 hverdages leveringstid. Efter 3 hverdage rykkede jeg for en status. Dertil får jeg af vide at varen desværre er udsolgt. Til trods for at jeg har modtaget ordrebekræftelse og pengene var trukket. Aha. Man kunne da som det mindste selv kontakte kunden. Men nej. Jeg finder et tilsvarende produkt andensteds.
Derfor har jeg kun servicen, eller den manglende service, at bedømme ud fra.
Uden produkt er det svært at give mere end 1 stjerne.
Det kalder jeg hurtig levering 👏
Fra bestilling til modtagelse
Fra bestilling til modtagelse, super god oplevelse. Er ikke sidste gang vi har handlet hos jer.
Mvh.Bente
Mega god kundeservice
Mega god kundeservice, virkelig hjælpsom og vil gerne gøre det ekstra godt for deres kunder, da jeg blandt andet ønsket en guide af hvordan jeg kunne pakke min ringlight med stativ, så var det intet problem for dem at yde den service.
Da de ved en fejl havde skrevet der medfølge en fjernbetjening til den ringlight jeg havde bestilt og gjorde opmærksom på nok havde været en fejl, var de glade for feedbacken og sendte mig en fjernbetjening :)
Vil helt klart anbefale det og hvis de får andre produkter jeg kunne tænke mig, så vil jeg klart overveje støtte dem, fremfor amazon :D
Hurtig ekspedition og tilbagemelding
Første Hollywood spejl vi fik leveret var desværre defekt men inden for få modtog vi et nyt på vores hjemmeadresse som min datter er lykkelig for.
Perfekt
Det er mit første køn.
Ekspefitionen gik så hurtig at varen var her inden jeg fik computeren slukket !
Altså ALT perfekt - tak
( et lille hjertesuk : en gammel gubbe på 89 år, som jeg, kan ikke rigtig forstå hvorfor alle de moderne web-el-varer ALTID bliver leveret med "gebrsuksanweisung" på et fremmed sprog ???
JEG har kun lært plat-jydsk 😀
Helt perfekt
Jeg kan varmt anbefalede selfietime
Jeg kan varmt anbefalede selfietime. Jeg var ked af det ring light med stativ var usolgt men blev hurtigt sat ind i tingene, og faktisk i dag kontaktede om af nu var det på lager igen.🙏🏾🙏🏾 5 stjerner herfra.
Nem og hurtig levering
stativ klasker sammen
Købt en ringlight på fod, men når man sætter telefonen deri, så er den for tung og hele stativet falder sammen. De Beder om en video af udfordringen, men lidt svært, at tage en video med den telefon, der sidder i holderen.

Antwoord van Selfietime.dk
Det bare at tænde lyset og gå igang. Kæmpe anbefaling. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi købte 2 Professionelle ring light og jeg er mere end tilfreds! 🙌
Vi købte dem til vores virksomhed fordi vi skal tage billeder og videoer til sociale medier. Vi behøver aldrig tænke på at skulle tænke på belysning igen. Det bare at tænde lyset og gå igang. Kæmpe anbefaling. ⭐⭐⭐⭐⭐
Plus i bogen at man får det dagen efter man bestiller!
Selfitime reklamere med at de har…
Selfitime reklamere med at de har vundet en såkaldt bedst i test, de fortæller dog intet om at netop denne test har de selv betalt for. Ligeledes sletter de kritik på Facebook og spørgsmål angående dette, i stedet for at svare på kritikken. Mine oplevelse med Selfietime er derfor særdeles dårligt.

Antwoord van Selfietime.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.