Sellpy Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Na stránky Sellpy jsem narazila náhodou a byla jsem příjemně překvapena. Široký výběr, slušné ceny i stav zboží, rychlé doručení, není absolutně co vytknout.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Obchod proběhl v pořádku. Vše bylo v nejlepším pořádku a oblečení které jsme si objednali je velice hezké! Děkuji 🙂

Bedrijfsgegevens

1. Tweedehandswinkel
  2. E-commerceservice
  3. Online marktplaats
  4. Kringloopwinkel
  5. Winkel voor tweedehands kleding
  6. Vintage kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Se Sellpy je nákup i prodej z druhé ruky hračka. Tím, že lidem maximálně usnadňujeme obojí, pomáháme miliónům kousků najít každý rok nový domov a inspirujeme k udržitelnějšímu nakupování. Chcete prodávat? Stačí věci zabalit do Sellpy tašky. My se postaráme o vytřídění, nafocení, nacenění i propagaci. Jakmile se kousek prodá, vyřešíme dopravu, komunikaci s kupujícím i platbu. Chcete nakupovat? Vyberte si z cenově dostupné nabídky oblíbených značek a prověřených kousků od tisíců prodejců najednou v jednom košíku. Každou věc pečlivě kontrolujeme a máte celých 30 dní na vrácení.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(48)

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Best E-Second Hand

I came to sellpy through ads. Personally, I find all kinds of clothes that I like there. In general, I would buy everything I found if I weren't broke. All the clothes I ordered are of the quality that was described under the product. So I am completely satisfied with everything. Shipping is cheap and it doesn't matter how many pieces you have. I would recommend this E-second hand to everyone.

14 juli 2026

Obchod proběhl v pořádku

Děkuji 🙂

11 juli 2026

Krásný den, Andreo,

Máme velkou radost, že jste se svou objednávkou spokojená a že vše proběhlo bez problémů. Velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

Váš tým Sellpy 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Již podruhé objednané bundy pro dceru

Již podruhé objednané bundy pro dceru, které byly levné, nové a super!

3 juli 2026

Dobrý den, Ivo,

Těší nás, že na Sellpy nacházíte cenově dostupné, nové a super bundy. Moc děkujeme.

Super

Vše super, zboží dorazilo včas a podle popisu

25 juni 2026

Pěkný den, Veroniko,

Jsme rádi, že zboží dorazilo včas a splnilo Vaše očekávání. Vážíme si Vaší důvěry a těšíme se na Vaši příští objednávku. Děkujeme!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

U Sellpy jsem si koupila nazouváky z…

U Sellpy jsem si koupila nazouváky z druhé ruky. Nečekala jsem samozřejmě top kvalitu zboží. Ale to že se mi nazouváky začnou rozpadávat hned druhý den, tak to jsem rozhodně nečekala.

10 juli 2026

Dobrý den, Jano,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Je nám líto, že boty nesplnily Vaše očekávání. Budeme rádi, když se obrátíte na náš zákaznický servis na hello@sellpy.cz, abychom se na tuto situaci mohli podívat a společně najít vhodné řešení.

Velký výběr

Velký výběr, super ceny. Rychlost doručení by mohla být lepší, ale i tak super.

8 juli 2026

Hezký den, Lenko,

Máme radost, že jste spokojená s naším výběrem i cenami. Děkujeme také za připomínku k doručení - budeme pracovat na tom, aby byla Vaše příští objednávka ještě lepší.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jsem nespokojena s kvalitou fotek

Jsem nespokojena s kvalitou fotek, s výší poplatků, s částkou za prodej. Prodala jsem věci cca za 3000,- výsledná částka je 176,- pro mě. Přičemž až budu věci chtít vrátit, budu ještě doplácet, tudíž jsem v hlubokém mínusu. Bohužel už nebudu nikdy nic posílat. Škoda, že máte takové poplatky a vaše marže!!!!

Dobrý den, Evo,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že nejste spokojená s kvalitou fotek, výší poplatků ani s výslednou částkou za prodej.

Vaše připomínky bereme vážně a interně je předáme příslušnému oddělení.

Amazing and fast service

I ordered shoes as a gift and it arrived quickly!

Hello Janis,

We’re happy to hear that your order arrived quickly and hope the shoes make a great gift. Thank you!

Věry good nice

2 juli 2026

Hello Magda,

We’re glad everything went well and appreciate you taking the time to share your feedback. Thank you!

Everything is perfect

Everything is perfect, thank you

Hello,

Thank you for your kind feedback! We’re happy to hear that everything was perfect.

Příjemná zkušenost

Zboží bylo levné, a dojelo v perfektním stavu za pár dní

Hezký den,

Jsme rádi, že jste spokojen s cenou, stavem zboží i rychlostí doručení. Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu!

Již nikdy více!

Již nikdy více!! !

4 juli 2026

Dobrý den, Kateřino,

Mrzí nás, že jste nebyla s našimi službami spokojena. Rádi bychom situaci napravili - prosíme, kontaktujte naší zákaznickou podporu na hello@sellpy.cz, abychom se mohli podívat, co se stalo.

Děkujeme,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I packed the whole bag with nice…

I packed the whole bag with nice clothes but I saw just one dress listed.

30 juni 2026

Hello,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you were disappointed with the number of items listed. Please contact our customer service team at hello@sellpy.cz so we can look into your case and better understand what happened.

Your Team Sellpy 💙

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nepřesný popis zboží

Nepřesný popis zboží. U obalu nesouhlasily míry. Košile byla na vice místech potrhaná, takže je na vyhození s navic nesouhlasila velikost.
Nakupovala jsem poprvé a priste si odpustím.

30 juni 2026

Hezký den, Radko,

Mrzí nás, že zboží neodpovídalo popisu a že jste nebyla s objednávkou spokojená. Kontaktujte prosím náš zákaznický servis, abychom mohli situaci prověřit a pomoci Vám najít řešení.

Děkujeme,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vše ok

Vše ok. Jinak by bylo super, kdybyste u oblečení uváděli alespoň základní míry - šířka a délka

23 juni 2026

Dobrý den,

Děkujeme za Vaše hodnocení! Těší nás, že jste byla spokojená. Vaši připomínku ohledně uvádění rozměrů oblečení si bereme k srdci a předáme ji příslušnému oddělení.

Velký výběr.

Velký výběr, většinou odpovídající kvalita.

4 juli 2026

Dobrý den, Jaroslave,

Jsme rádi, že oceňujete náš výběr a že zboží většinou splnilo Vaše očekávání. Děkujeme za hezkou zpětnou vazbu.

Rychlé doručení

Rychlé doručení, příjemné ceny a především oceňuji detailní fotky produktů

24 juni 2026

Dobrý den, Jano,

velmi nás těší, že jste se službami Sellpy spokojená. Děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.