• Fri frakt
När du handlar hos SE Möbler så bjuder vi på fraktkostnaden. Din leverans sker till närmsta registrerade postombud eller direkt hem till angiven leveransadress..
• Dina rättigheter som kund hos oss
Du som kund ska alltid känna dig trygg hos oss, därför ger vi dig 3 års garanti, 14 dagars ångerrätt och 30 dagars öppet köp.
• • Upp till 36 månaders räntefri delbetalning
Handlar du hos SE Möbler har du flera olika betalsätt att välja mellan, allt från kontant betalning till en 36 månaders räntefri delbetalningsplan. Vi samarbetar med flertalet etablerade bolag såsom WasaKredit, SVEA Ekonomi m.m för att kunna erbjuda dig flera olika säkra betalsätt. Handlar du online hos oss kan du även nyttja Klarna Checkouts olika betalsätt.
Välkommen till SE Möbler,
Hos oss hittar du mängder av möbler och allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem att leva och skapa minnen i. Handla hos oss direkt i butik, via telefon 0142-21625 eller köp dina möbler online. Oavsett så kan vi garantera att vi har något som faller dig i smaken, oavsett om du är ute efter en ny soffa, säng eller matgrupp.
Vi kan även, med stolthet, säga att vi har ett gediget sortiment av belysning och minst en lampa för varje smak.
När du handlar hos SE Möbler har du fri frakt, kam välja bland flera olika betalsätt och kan enkelt och tryggt möblera ditt hem tillsammans med oss.