Goede partij doe er al jaren zaken mee…
Goede partij doe er al jaren zaken mee maar onlangs op de webwinkelvakdagen live gesproken en zo kwamen er toch weer wat tips and tricks naarboven wat het werken met Sendy nog eenvoudiger maakt!
Sendy is hét gratis verzendplatform als het om eenvoudig en betrouwbaar verzenden gaat. Van startende webshop tot expert, Sendy levert verzendgemak voor iedereen. Je profiteert van scherpe tarieven en besteedt minder tijd aan je verzendproces.
Wiltonstraat 41, 3905 KW, Veenendaal, Nederland
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Sendy stuurt mij ongevraagde spam op al mijn zakelijke e-mailadressen, terwijl ik nooit klant bij hen ben geweest. Als je al e-mailadressen illegaal verzameld en gebruikt, dan zit het met de rest van je integriteit ook niet goed.
Fijne partij om mee te werken. Inmiddels zo'n 2 jaar aangesloten en vrijwel nooit issues. De webinterface en online documentatie kunnen wellicht wat beter, maar de tarieven en service zijn daar tegenover uitstekend.

Fijn verzendplatform.
Als webshop zijn verzendkosten een groot deel van je kosten.
Met Sendy besparen we per pakketje kosten wat natuurlijk super is!

Antwoord van Sendy
ze sturen je van puntje naar paaltje als je vraagt waar extra toeslagen vandaan komen. zeker niet een aan te raden verzendportaal.

Antwoord van Sendy
Er is letterlijk geen reden om Sendy te gebruiken. Direct bij DHL is en goedkoper, en veel kortere lijntjes. Facturatie bij Sendy is een chaos, ipv normaal een factuur na een week zoals overal, heb je hier verzendkrediet waar geen facturen tegenover staan, moet je steeds bijstorten, willen ze via automatische incasso betalen maar doen ze dat te laat waardoor je geen krediet meer hebt en dus via ideal moet betalen, en dan schrijven ze het alsnog dubbel af. Klantenservice is de meest bijdehande en minst nuttige die ik ooit bij een bedrijf heb gezien. Claims duren altijd lang omdat zij tussen DHL en jezelf inzitten, direct DHL contacten kan niet. Alle koppelingen die Sendy heeft heeft DHL ook gewoon. Hun interface is niet eens mobile friendly in 2025. Echt, bespaar je de frustraties en ga gewoon direct bij DHL aanmelden.

Antwoord van Sendy
Top ervaring met Sendy, altijd contact met Rutger, je kan hem 24/7 bereiken en hij heeft het binnen 5 minuten geregeld. Echt een aanrader!

Antwoord van Sendy
Dubieus bedrijf. Zou vandaag mijn pakketje bezorgen. Helemaal niks bezorgd. Post NL weet ook niet waar het gebleven is. Weg 65 euries.

Antwoord van Sendy
Top service! Verstuur sinds kort alle pakketjes en brievenbuspakketjes via Sendy!
Fijn bedrijf om de pakketten mee te versturen. Werken nu al zo een 1,5 jaar samen en tot nu toe loopt alles goed.

Antwoord van Sendy
Fijn bedrijf om pakketten mee te versturen!
Slecht ervaring. Was druk bezig met de bestellingen inpakken waarbij ik de labels zat uit te printen waarbij dit zomaar wordt stopgezet. Hierbij stuur ik Sendy een mailtje waar ik als reactie dit terug kreeg: Ik heb het verzendkrediet opgehoogd. Begin volgende week neem ik nog even contact op hoe het verder gaat.
Uit het niets ook. Daarna gaf ik aan dat ik graag wel wat labels wou uitprinten zodat ik nog de pakketjes van vandaag kan verzenden voor het weekend. Vervolgens geen reactie meer op zowel als per mail en telefonisch.
Ook komt DHL de pakketten niet afhalen terwijl ze dit wel hebben ''afgesproken'' met DHL.
Slechte service
Halen keer op keer geen pakketten op
Helpdesk doet er niets mee