Sengebutikken Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en supergod oplevelse, da jeg i november 2015 købte en ny seng hos Sengebutikken. Jeg fik en venlig og kompetent rådgivning, der opfyldet mine behov for en ny seng. Alt mht. kvalitet, udseen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var med stor glæde, at vi købte vores nye seng i sengebutikken i dag. Vi har længe kigget efter en ny seng og havde utroligt svært ved at finde den rette. Vi var tæt på at opgive indtil vi faldt o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beddenwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel

Over Sengebutikken

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online Webshop, online salg af senge og madrasser. Webshoppen sengebutikken.dk er ejet og drives af Sengeland Danmark. Herunder bl.a Sengeland.dk & Sengebutikken.dk Du kan hos sengebutikken.dk bl.a. købe følgende:

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

tiptop

Det startede med lidt stilhed nogle dage fordi de havde meget travlt i butikken. Det kan jo ske ;) Det endte alt i alt med at være en tiptop handel, god imødekommende flink kundeservice og fin levering. God gedigen seng

27 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk service af en kompetent…

En fantastisk service af en kompetent medarbejder. Kan varmt anbefale sengebutikken.dk. Nu glæder jeg mig til at modtage en dejlig seng

2 september 2025
Logo Sengebutikken

Antwoord van Sengebutikken

Hej Majbritt 🌟
Tusind tak for din rigtig dejlige anmeldelse! 🤗 Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejders service. Vi sætter meget stor pris på din anbefaling, og vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye seng, når den ankommer i den fantastiske smukke blå farve. 😁

De bedste hilsner
Teamet hos sengebutikken.dk 🛏️✨

Virkelig god service!

Jeg købte en ny seng hos Sengebutikken for nylig, og jeg er simpelthen så tilfreds med både kvaliteten af sengen og den service, jeg modtog online. Det var min første gang at handle hos Sengebutikken, og jeg blev virkelig imponeret af det store udvalg af senge og tilbehør, som de tilbyder.

Jeg fik en god og grundig vejledning af en af medarbejderne online på mail, som hjalp mig med at finde den perfekte seng til mine behov og præferencer. Leveringen af sengen var også hurtig og professionel, og jeg oplevede ingen problemer eller forsinkelser.

Nu har jeg sovet på min nye seng i et par uger, og jeg kan virkelig mærke forskellen i forhold til min gamle seng. Den er utrolig behagelig og støttende, og jeg vågner op hver morgen med mere energi og mindre smerter i kroppen.

Jeg kan virkelig anbefale Sengebutikken til alle, der leder efter en ny seng. Deres store udvalg og ekspertise i senge gør det nemt at finde den rigtige seng til dig, og deres service og levering er virkelig i topklasse. Tak, Sengebutikken, for en fantastisk købsoplevelse!

2 april 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, man får hos Sengebutikken.dk - ikke sidste gang, jeg handler der :-) Selvom jeg havde købt og betalt en seng på nettet hos dem, dagen i forvejen,så kunne jeg stadig lave om på det jeg havde købt - endda til min fordel :-) FREMRAGENDE :-)

7 april 2020

Tak til Sengebutikken.dk og vores nye seng

Tak til Sengebutikken.dk og vores nye seng

Super nem måde og handle på, alt fungerer og sengen er bare så dejlige
Tak for god service og en rigtig god seng :-)
Vi er meget tilfredse med sengebutikken dk, og kan klart anbefale andre at købe ny seng hos senge-butikken.

3 juli 2019

FEM STJERNER

Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og god service!
Kan klart anbefales.

8 februari 2017

Super hurtig levering

Bestilte et lagen og en rullemadras, to dage efter kom det med posten. Udemærket udvalg. Handler der gerne igen :)

12 september 2016

Super god service.

Tak for hurtig levering. Sengen er helt fantastisk og jeg har sovet som et barn lige siden :-)

27 augustus 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik ikke mine lyseblå lagner i første omgang; men jeg fik straks besked om andre muligheder, blev i det hele taget behandlet rigtig godt af Torven!👍😃. Tak for det! Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer!
Vh Ann

8 juni 2016
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.