Bedrijf heeft geantwoord
Endelig en dansk og super velfungerende app der er hver en krone værd. Appen får ugentligt nye opskrifter og madplaner, som let kan tilpasses familiens smag og antal personer. Der tages hensyn til ma... Toon meer
Blækhatten 33, 5220, Odense SØ, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super tilfreds
Overskueligt og alle pengene værd 🙌

Antwoord van sensemydiet.dk
Kan se, at det er et tilbagevendende problem, at appen ikke virker, når man betaler via sin iPhone. Har fået en besked om at genindmelde mig via hjemmeside - ingen snak om at returnere de penge, jeg allerede har betalt. Det er bondefangeri!

Antwoord van sensemydiet.dk
Rigtig lækre opskrifter. En livsstil som rent faktisk giver mening. Har smidt 6 kg efter 3 børn. Glæder mig til at få smidt det sidste

Antwoord van sensemydiet.dk
Har før meldt mig ind, trak gebyr 2 gange. Og intet fungerede. Meldte mig ind igen. Trak pengene. Og intet virker. Virkeligt elendigt. Mon det er lige efter bogen. Vil gerne have mine penge til bage. Men høre intet. Er der ikke noget med fortrydelses ret, ifølge købeloven, hvid det ikke lever op til forventningerne.

Antwoord van sensemydiet.dk
Jeg ville prøve et abonnement i 1 år til 499,-. Men efter det her år fik jeg ingen besked om jeg ville forny mit medlemskab… bom så trækkes der 798,- på min konto.
Jeg fik 4 gange besked på at betalingen ikke var gennemført, og jeg ønskede jo ikke at købe igen, så gjorde ikke noget.
Jeg skriver at jeg ikke ønsker at forsætte, men vil godt betale 1 mdr. istedet for de trækker for et helt år.
Men nej de penge er tabt.
Jeg er rasende.
De dårligste anbefalinger herfra.

Antwoord van sensemydiet.dk
Jeg er glad for at bruge Sense da det er ret lige til når man lige får styr på principperne.
Der er altid hurtig hjælp at hente ved spørgsmål, fx i Facebook gruppen.
Jeg er glad for appen, hvor der er opskrifter, madplaner, indkøbslister m.m. de kan tilpasses person antal. Billederne er flotte og maden ser indbydende ud.
Appen kan dog indeholde fejl en gang i mellem og og kunne jeg godt ønske nogle mere inspirerende aftensmads opskrifter.

Antwoord van sensemydiet.dk
Super god side med mange gode opskrifter. Jeg bliver endnu

Antwoord van sensemydiet.dk
Min kæreste er medlem og jeg har derfor fornøjelsen af at spise god mad hver dag. Jeg vil bare sige, at jeg er glad for at der er tale om helt almindelig mad, som smager godt også selvom man ikke er på kur

Antwoord van sensemydiet.dk
Har været glad for at bruge sense, har kun brugt opskrifterne (som er lækre, for det meste) men nu synes jeg efterhånden der kommer lidt for mange af de gamle opskrifter op, som nyheder! Så bliver det alligevel for dyrt😊

Antwoord van sensemydiet.dk
Jeg betaler 99kr for noget som overhovedet ikke fungerer. Jeg kan ikke komme ind på opskrifter eller noget andet Jeg kan ikke en gang melde mig ud af Sense. Det er lige meget om jeg skifter koder. Man kan heller ikke få fat i nogen der kan hjælpe.
Jane Toft Christiansen

Antwoord van sensemydiet.dk
Jeg har kun gode roser til sense, det er et fantastisk godt redskab og masser af inspirationer til lækker mad. Jeg har været med længe og bliver aldrig træt af inspirationen fra sitet.
Der er noget for alle, og glæder mig hver uge til at se madplanen. Jeg redigerer og ændre så det passer til det jeg kan lide og hvilke tid jeg har i køkkenet.
Super godt

Nem og overskuelig kostomlægning

Antwoord van sensemydiet.dk
Jeg valgte at prøve Sensemydiet. Hvor jeg betalte det tilbud de havde på 699,00 for et år. Så langt så godt. Det gik rigtig fint med at trække pengene, men så ophørte alt også. Uanset hvad jeg gør og hvordan jeg prøver, kan det ikke lade sig gøre at komme ind på mine oplysninger eller bruge de hjælpemidler som skulle være til rådighed. Jeg er så træt af at der overhovedet ikke fungerer, min svigersøn som er indenfor IT kalder det dårligt 🤣
Så jeg forventer at komme ud af denne aftale igen, da jeg som overhovedet ikke ønsker at støtte dette.
Så jeg forventer at få tilbageført mine penge.
Havde nu nok forventet lidt mere styr på Jeres hjemmeside m.m.
Tak

Antwoord van sensemydiet.dk
God hjælp og inspiration til et sundere liv.

Antwoord van sensemydiet.dk
De mest lækre opskrifter, som gør mig mæt og glad.
Nu glæder jeg mig til at lave mad hver dag - og ikke mindst spise det.
Opskrifterne er nemme at gå til i appen - og jeg laver gerne til et par dage af samme ret.
Der er kræset for detaljen, så smagen er i top.

Antwoord van sensemydiet.dk
Fin app, men kan ikke opsige mit abonnement så er åbenbart tvunget til at betale???

Antwoord van sensemydiet.dk
Appen er meget brugervenlig og indkøbsdelen er helt fantastisk. Mange af mine veninder er også mega glad for den. Den er en kæmpe hjælp, og min mand, der handler, er utrolig glad for indkøbslisten.
Opskrifterne er helt almindelig mad og er nemme at lave.

Antwoord van sensemydiet.dk
Fantastisk app med masse af lækre opskrifter og madplaner😊
Jeg laver selv mine madplaner i app, alt efter hvad der er på lager herhjemme.
Det giver så meget ro og ha styr på maden en hel uge af gangen, samt at vide man får alt det kroppen har behov for
Elsker nye opskrifter og livsstilen
Tak for jer❤️

Antwoord van sensemydiet.dk
Fantastisk app med masser af opskrifter og kostplaner. Det bedste er, at jeg har mulighed for selv at tilpasse kostplanerne til min smag. Jeg er vild med, at jeg kan oprette mine egne opskrifter og tilføje dem til mine kostplaner - og at appen så selv beregner både håndfulde og kalorier.
Jeg er også glad for, at jeg kan opdatere både vægt, mål og før- og efterbilleder.
Jeg er glad for, at jeg hver uge får både ny kostplan og nye opskrifter.

Antwoord van sensemydiet.dk
Mange lækre og inspirerende opskrifter. Livsstilen Sense er nem og overskuelig at følge og sikrer en sund og varieret kost. App’en virker super godt og gør madplan og indkøb lige til. Vi oplever mindre madspild, når vi bruger madplanerne fra SenseMyDiet, hvor vi tilpasser mængderne, så den samme opskrift bruges til flere dage eller fryses ned.

Antwoord van sensemydiet.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.