Lees wat reviewers zeggen
Sindsygt stort og FRISK udvalg af frø, har købt mange frø efterhånden i mange forskellige shops, men det er altid lidt et sats. Hos Sensimilla har jeg aldrig oplevet "gamle" frø med støv på pakker... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som førstegangs køber er jeg tilfreds med forsendelsen. Dog havde jeg sat pris på mere udførlig beskrivelse af den enkelte frøsort. Fx at HELE navnet skrives og ikke bare forbogstaver. Mvh.
Bedrijf heeft geantwoord
Som nævnt tidligere, er sensimilla helt klart mit yndlings sted at købe frø 🌱 Servicen er i top, og med hurtig respons på support er hjælp altid til at få. Priserne kan man heller ikke konkurre... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sensimilla er en Dansk Cannabis frøshop med et stort udvalg af Skunk frø, Cannabis Frø, Udendørs frø, indendørs frø og autoblomstrende Cannabis frø. Har har også et pænt udvalg af rygegrej og tilbehør
Contactgegevens
Syvvejen 14, D2, 4621, gadstrup, Denemarken
- Sensimilla@homegrow.nu
- sensimilla.dk
Jeg var ikke skeptisk, men påpasselig
Jeg var ikke skeptisk, men påpasselig. Da der ikke har været nogle anmeldelser her siden 2024 var jeg lidt forsigtig med at ligge en ordre. Jeg stod og skulle bruge nogle ting og de havde præcis hvad jeg skulle bruge. Så jeg tænkte "nu gør vi det", og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Bestilte henover weekenden og modtog min pakke onsdag og alt var i orden! Jeg vil fortsat handle hos Sensimilla og vil klart anbefale dem til andre!
E arrivato tutto perfetto
E arrivato tutto perfetto
Grazie anche per il gradito omaggio
Prodotti dinalta qualità
Sono soddisfa
Veloci ottimi olio CBD che mi aiuta…
Veloci ottimi olio CBD che mi aiuta molto serietà e assistenza whatsapp veloce ed efficace
Perfetti
Prodotti ottimi, servizio di consegna impeccabile, in sintesi, professionisti seri.
Sensimilla anbefaling
Sensimilla er det absolut bedste valg, hvis du sætter pris på effektivitet, udvalg og betjening. Stefan er altid klar med råd og vejledning, hvis man er i tvivl. Jeg har handlet her i mange år og er aldrig blevet skuffet.
De allervarmeste anbefalinger herfra !
Vh. Kenneth.

Antwoord van Sensimilla
Har handlet hos Sensimilla flere gange…
Har handlet hos Sensimilla flere gange - super hurtig levering, masser af klistermærker til opslagstavlen, trays, freebees osv De allerbedste anbefalinger herfra 🙏🫶😊
Sindsyg god side
Sindsyg god side. Meget hurtigt levering og rigtig god kundeservice kan virkelig anbefale og købe sine produkter her fra
Har lige lavet min første ordre ved dem…
Har lige lavet min første ordre ved dem da jeg har hørt så godt om deres service samt udvalg og tilbud
Nu må vi se om stjernerne holder ved men 5/5 stjerner for nu. Meget nem hjemmeside, lækkert udvalg samt god service

Antwoord van Sensimilla
Hurtig ekspedit og fremragende…
Hurtig ekspedit og fremragende kundeservice.✔️

Antwoord van Sensimilla
Jeg kan kun anbefale at handle i…
Jeg kan kun anbefale at handle i Sensimillas webshop.
Overskuelig hjemmeside hvor det er let at finde det man vil have, hvis man da kan vælge!
Under 2 døgn efter bestilling og betaling, havde jeg pakken i hånden, og der var en masse ekstra gode ting, med i pakken fra firmaet.
Super oplevelse. Der handler jeg gerne igen.

Antwoord van Sensimilla
Som aldrig hurtig levering og super…
Som aldrig hurtig levering og super betjening 👍🤘😁🌱

Antwoord van Sensimilla
Lees meer over geverifieerde reviews.