Nekverzwarend kussen besteld. De kwaliteit én de afwerking ervan zijn simpelweg #top !! De stof van het kussen is zó zacht !! Ontzettend aangenaam om in je hals te hebben. Het mailverkeer tussen Sen... Toon meer
Wij kozen voor een verzwaringsdeken waarin alleen natuurlijke materialen zijn verwerkt. De Calm. Top kwaliteit! Bio katoen en verder geen polyester (lees plastic;-) vulling toegevoegd. En een bio kato... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De missie van SensoLife is uniek te zijn bij de hulpverlening aan mensen met sensorische integratiestoornissen en slapeloosheid. Door onze betrokkenheid bij het creëren van unieke producten willen we tegemoetkomen om een product te ontwikkelen dat zowel de sensorische integratietherapieën ondersteunt als de kwaliteit van de slaap verbetert en dit combineert met een unieke look en feel. De producten van SensoLife zullen u helpen om de prikkels van het dagelijks leven voor u en uw kinderen beter te verwerken. SensoLife staat voor: de tevredenheid van een betere slaap, rust en combinatie van de esthetiek en de functionaliteit van de producten. Alles wat we in SensoLife creëren is: - Handgemaakt - Gegarandeerde kwaliteit - Gemaakt van hoogwaardige gecertificeerde materialen Last van een teveel aan prikkels? SensoLife heeft een oplossing! Bent u geïnteresseerd in onze producten? Ondersteuning en advies nodig bij de keuze van het juiste dekengewicht? Bezoek onze website! www.sensolife.nl Wij beantwoorden graag al uw vragen. info@sensolife.nl +31626670697
Elisabeth Strouvenlaan 2, 6214AZ, Maastricht, Nederland
Verzwaringsdeken helpt goed.
Prima service
Aanrader
Na 20 dagen nog geen kerstcadeau
Op 9/12 online verzwaringsdeken besteld als kerstcadeau. Voorziene levertermijn: 10 tot 15 werkdagen wegens de drukte. We zijn vandaag 29/12 en zonet van DPD bericht gekregen dat bestelling vertraagd is. Volgens Track & Trace kreeg DPD Polen (!) pas op 22/12 de bestelinformatie. Ik ben niet tevreden. Heb 1 ster gegeven omdat geen ster niet kan.

Super tevreden
In augustus besloten we een verzwaringsdeken te kopen bij Sensolife. Ondertussen zo tevreden dat ik al een tweede deken moest bij bestellen voor mijn man. De levering verloopt heel vlot. De communicatie is ook enorm snel en persoonlijk. De dekens hebben een hele mooie kwaliteit!

Helemaal blij
Snelle levering. Goede kwaliteit deken. Vragen per email werden snel beantwoord met een goed inhoudelijk advies.

Antwoord van Sensolife
Ik vind zowel de deken als de hoezen geweldig
Ik heb mijn eerste SensoLife verzwaringsdeken met superzachte pluche hoes in de winter besteld, nu heb ik twee katoenen hoezen gekocht voor de zomer en een extra verzwaringsdeken om in de woonkamer te relaxen. Wat heel fijn en praktisch is, dat SensoLife op mijn speciale verzoek speciaal touwtjes aan de hoes heeft genaaid. De DOUBLE MINKY deken past super goed in mijn woonkamer en mijn kinderen zijn er helemaal verliefd op.

Antwoord van Sensolife
Ik kan geen enkel minpunt aan mijn…
Ik kan geen enkel minpunt aan mijn bestelling bij Sensolife noemen.Sinds ik mijn verzwaringsdeken ontvangen heb slaap ik bijna altijd een hele nacht door,wat vroeger zeker het geval niet was.Ik ben er 100% tevreden mee.Ik kan het Sensolife deken dan ook aan iedereen aanbevelen.

zeer tevreden
Ik heb twee verzwaringsdekens besteld. Een was voor mijn kind omdat zij problemen met het slapen had. De tweede was voor mij want ik kon niet gemakkelijk in slaap vallen. Met de dekens slapen mijn kind en ik nu veel rustiger. Wij zijn zeer tevreden.

Absoluut een aanrader!!
Jarenlang kon ik niet slapen, werd vaak wakker en kon niet weer in slaap vallen. Ik heb besloten de SensoLife CLASSIC verzwaringsdeken 200x200 cm - 10 kg te kopen en het werkt bij mij fantastisch. Ik val nu veel sneller in slaap, ik slaap de hele nacht door en word 's morgens uitgeruster wakker. Ik vind het alleen jammer dat ik niet eerder over deze dekens heb gehoord. De kwaliteit van de afwerking is zeer hoog, het materiaal voelt zeer prettig aan, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Absoluut een aanrader!!
Heel persoonlijk
Heel persoonlijk, efficiënt bestel process. Heerlijk deken, hoge kwaliteit.
prima
wit dekbedovertrek gekocht van 150x200, past perfect om mijn verzwaringsdeken! shipping duurde iets langer dan gemiddeld maar het product is het waard.
De beste dekens die er zijn
Het concept verzwaringsdeken is echt perfect! Ik had moeite om goed te kunnen slapen en toch maar een gok gewaagd. Nadat ik Sensolife tegen ben gekomen en wat heb onderzocht heb ik hier mijn bestelling geplaatst. De kwaliteit van deze dekens is echt het beste op de markt. Via een vriendin een chinese deken gevoeld, maar dat is toch niet hetzelfde. Zeker een aanrader om een kwalitatieve deken te kopen bij Sensolife.
Een premium en zware deken die ik niet meer weg doe
Klantenservice ook echt goed geholpen
Geen spijt van mijn keuze!
Na enige twijfel en het doen van wat onderzoek toch besloten om een verzwaringsdeken aan te schaffen. Na het vergelijken van de verschillende aanbieders leken de verzwaringsdekens van SensoLife de beste optie (geen Chinese troep maar Europese kwaliteit). Inmiddels al een dikke maand kunnen testen en ERG tevreden. Ik geniet van een stuk betere (nach)rust! Ik ben gegaan voor de "premium" en zou deze iedereen aanraden (en dat doe ik dan ook!).
Ik heb een hele goede ervaring met Sensolife
Ik heb hele goede ervaring met Sensolife gehad. Eerst had ik een deken besteld van 7kg (simply). Na een nachtje slapen merkte ik nog geen verschil en heb ik gemaild. Ik kreeg snel een reactie op mijn vragen en kon de deken omruilen voor een zwaardere variant (10kg). Na dit gedaan te hebben heb ik wel even moeten wachten op mijn nieuwe deken. Ik heb nu een week de deken binnen en ik ben er heel erg tevreden over. De deken ziet er heel goed uit en ik merk gelijk verschil met slapen.
Heerlijk slapen onder een kwalitatief geweldige deken.
Het was even wachten maar vannacht konden we onder onze verzwaarde deken slapen. Beide hebben we als een blok geslapen. De deken ziet er kwalitatief echt goed uit. Mocht het nodig zijn zal ik in de toekomst zeker opnieuw met sensolife in zee gaan.