Half december 17 keykoords met opdrukken bestelt. Na drie weken nog niks, gevraagd waar het bleef kreeg een mail over een ongeval. Heb meerdere keren via de app en mail berichten gestuurd. Helaa... Toon meer
Op 5 okt een bestelling gedaan. Bijna een maand later kreeg ik de bestelling pas. Er is nauwelijks contact te krijgen met dit bedrijf. Er wordt miniem gereageerd op whatsapp berichtjes en al he... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Half december 17 keykoords met…
Half december 17 keykoords met opdrukken bestelt.
Heb meerdere keren via de app en mail berichten gestuurd. Helaas zonder reactie terug te krijgen.
Het rare van het verhaal dat de site nog wel steeds open is voor bestellingen te plaatsen!!!!
Doet dit niet!
Kost je alleen geld en je ontvangt niks.
Ik neig ook te zeggen het is oplichterij.
Zeer slecht bedrijf!
Zeer slecht bedrijf!!
Eerder hier houten kerstballen met naam besteld. Dit is altijd keurig geleverd.
Nu beviel mijn vriendin van haar 3e kindje en wilde ik voor dit kindje ook een kerstbal bestellen. Omdat mijn eerdere ervaring goed was, zonder naar de reviews te kijken opnieuw besteld. 16 November een bestelling geplaatst. Hier staat bij dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat het binnen is. Uiteindelijk op 1 December een appje gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Hier krijg ik een geautomatiseerd bericht op terug:
'Bedankt voor jouw bericht. Dit is een geautomatiseerd bericht. Door een ongeluk van de eigenaar is er helaas een achterstand opgelopen. Je bestelling wordt zsm verzonden. Reactie op een bericht kan wat langer op zich laten wachten. Excuus voor het ongemak.'
Aangezien ik dit in eerdere reviews ook lees, vraag ik me af hoe actueel dit bericht is. Reactie op mijn whats'app heb ik overigens nooit gehad.
Op 5 December heb ik opnieuw contact opgenomen via de app met het verzoek om binnen 7 dagen tot levering over te gaan. Wanneer dit niet mogelijk is heb ik verzocht om de overeenkomst te ontbinden en heb ik verzocht om het volledige aankoopbedrag terug te betalen.
Hier ook nooit reactie op gehad.
Op 11 December heb ik wederom een appje gestuurd, met de mededeling dat ik per direct de overeenkomst ontbind wegens het niet nakomen van de leveringsplicht.
Ook heb ik in dit bericht vermeld dat wanneer ik binnen 14 dagen geen terugbetaling of reactie heb ontvangen ik genoodzaakt ben dit te melden bij het ACM/ConsuWijzer.
Inmiddels zijn we weer 2 weken verder en heb ik nog steeds niets gehoord. Er wordt niet gereageerd op appjes en ik krijg ook mijn bestelling of geld terug.
Inmiddels is de melding bij ACM/ConsuWijzer gemaakt.
Zulke onbeschofte mensen
Zulke onbeschofte mensen. Ze reageren nergens op. Ze leveren niets en betalen je geld niet terug. OPLICHTING !!
Niets ontvangen en niet bereikbaar.
Mensen blijf hier weg!
Het bestelde artikel krijg je niet en ze reageren niet op berichten.
Eind augustus een bestelling…
Eind augustus een bestelling gedaan,nooit wat gekregen!
Geen Rea op de e-mails die ik stuurde,koop hier niets!!!!
Wordt er nog ooit geleverd?
Op 16 september een Pietenjurkje met naam besteld. Op 26 september gedreigd met een slechte beoordeling. Toen ineens doorgekregen dat de eigenaar een ongeluk zou hebben gehad en vrienden de orders afwerken. Daarna niets meer ontvangen of vernomen.
Ik zal deze waardering direct ophogen als ik wel iets ontvang. Tot die tijd zou ik adviseren hier niets te kopen!
Oplichters
Ik heb 4 weken geleden wat besteld.tot nu toe heb ik niks ontvangen en ik heb geen contact met ze kunnen opnemen.
Zeer slecht in communicatie. het zijn oplichters
17 augustus 2025 2 sleutelhangers…
17 augustus 2025 2 sleutelhangers besteld en betaald, 29 augustus gevraagd naar de status. Helaas nooit een reactie ontvangen.
Ik zou hier niets bestellen!
Oplichter
Jammer, zelfs een 1 ster is het niet waard
Oplichter die niks verstuurd :(
Jammer dat ik de reviews niet vooraf heb gelezen
Bestelling nooit ontvangen en geen enkele reactie op mijn contactverzoeken
Op 19 augustus bestelde ik 6 sleutelhangers met naam. De dag erna informeerde ik per WhatsApp naar de levertijd. Dat was het begin van een 'radio-stilte' drama. Op geen van mijn vele verzoeken (WA, telefoon, email) heb ik een fatsoenlijke reactie ontvangen. Zelfs na een officiële ingebrekestelling geen reactie. Vandaag de koopovereenkomst officieel ontbonden; ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Les geleerd: voortaan vooraf de recensies controleren!
Oplichting
Artikelen besteld, betaald, maar nooit gekregen.
Geen reactie op email.
14augustus een keycord besteld
14augustus een keycord besteld. Nooit ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mails en whatsapp. Het ruikt naar oplichting,
Op 17 augustus bestelde ik drie…
Op 17 augustus bestelde ik drie keycords en betaalde ik via iDEAL. Helaas zijn de producten nooit geleverd en kreeg ik geen reactie op mijn e-mails of WhatsApp-berichten. Toen ik recensies op Trustpilot bekeek, zag ik helaas veel vergelijkbare ervaringen, wat mij aan oplichting deed denken. Ik heb het bedrijf inmiddels in gebreke gesteld. Als ik binnen 14 dagen geen product ontvang of mijn betaling terugkrijg, zal ik verdere stappen ondernemen en dit melden als mogelijke oplichting.
Via WhatsApp ontvang ik nu een geautomatiseerd bericht:
"Bedankt voor jouw bericht. Dit is een geautomatiseerd bericht. Door een ongeluk van de eigenaar is er helaas een achterstand opgelopen. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Reacties kunnen langer duren. Onze excuses voor het ongemak."
Ik geloof hier niet in, omdat ik soortgelijke klachten over 2025 lees en dit bericht pas sinds drie dagen via WhatsApp wordt verstuurd.
komt goed
Communicatie kan beter, zeker als je als klant met een deadline zit, maar het product (sleutelhangers op naam) zijn echt in orde!
Levert niet en geen contact mogelijk!!!
Goedemiddag,
Op 28-06-25 een bestelling gedaan. Al meerdere keren contact geprobeerd te zoeken maar helaas geen gehoor of een reactie.
Ik baal hier enorm van en zou graag mijn geld terug willen. Zie graag een reactie tegemoet.
Waardeloos bedrijf!
Waardeloos bedrijf!
Begin april besteld, niets gekomen. Geen reactie op e-mail en WhatsApp.
Onbetrouwbaar
Na bevestiging van bestelling na 2 weken nog niks gehoord. Reageren niet op mail of Whatsapp berichten.
Advies: blijf hier weg.
Absoluut geen aanrader
Absoluut geen aanrader. Bestelling pas 2 maanden later geleverd. Op mails wordt niet gereageerd. Slecht bedrijf!!
Geen contact mee te krijgen
op 26 mei iets besteld voor school. Mooi op tijd voor haar verjaardag op 10 juni. Na een week nog geen verzendbevestiging terwijl op de website staat 2-4 werkdagen. Gemaild, geen reactie. Bericht via Whatsapp gestuurd, geen reactie. Inmiddels gaat ze naar school en hebben we de gymtas echt nodig, maar nog geen tas te vinden. Verlies genomen en ergens anders besteld wat er wel de volgende dag al was!
Wat schetst mijn verbazing? Gister viel er ineens een pakketje op de mat. Met de gymtas erin. Ruim 1,5 maand later, zonder enkel bericht. Nooit een reactie op mail gehad, nooit een reactie op whatsapp gehad. Zeer slechte service. Ook nu nog steeds radiostilte.
Ik heb twee weken geleden iets besteld…
Ik heb twee weken geleden iets besteld met 5 dagen levertijd.
Nu zijn er 14 dagen verstreken en ik heb nog niets ontvangen.
Heelas heb ik all betaald.
Op mijn whats app wordt niet meer gereageerd.
Ik denk dat het hier gewoon om oplichting gaat want mijn geld is ook niet teruggestort