Eerste levering ging niet helemaal goed. Maar uiteindelijk toch goed opgelost door SEVENS LUCK.. heb me bril bezorgd gekregen en moet zeggen een fantastische bril ( FRANKLIN ) , mooi design en past... Toon meer
8 april heb ik een Franklin Black bij jullie gekocht ik vond het kapot perfekt, geweldige Product,geweldige kwaliteit Ik vind jullie netjes en topper👌 Daarom ga ik nog een andere kopen En ik wil... Toon meer
2x Franklin model zonnebril gekocht (1+1 gratis) Het glas zelf is niet bijzonder maar wat een mooi montuur en al bij al ben ik zeer tevreden! Producten worden netjes geleverd met alle nodige acc... Toon meer
SEVENS LUCK eyewear and fashion is made for the people who dare to express themselves. WEAR THE HYPE. Our European HQ is located in the beautiful and inspiring city of Utrecht, the Netherlands.
Nederland
- support@sevensluck.com
- sevensluck.com
Let op!!! Oplichters via Aliexpress
Let op!!!! De eigenaar van Sevens Luck heeft ook de site Sun & Sky sunglasses! Daar worden dezelfde brillen 'Franklin' Verkocht voor 49 ipv 79 euro....Overigens zijn dezelfde brillen ook via Aliexpress te koop. Kortom oplichters dus......
Loooks very good 👌🏾
Mooie bril zit lekker maar jammer dat…
Mooie bril zit lekker maar jammer dat precies een paar dagen na bestellen de acties begonnen. Daar had ik wel graag gebruik van willen maken.
Super super goed!!
Super super goed!!! En volgende dag gelijk bril 👓 in huis! Super snel!!!
Maarrr ik hebt niet gezien die sale van 1+1 gratis! Wat kan u voor me doen??

Antwoord van SEVENS LUCK
De brillen zijn echt binnen 3 werkdagen geleverd en in zeer goede staat.
Brillen zitten goed en zien er precies zoals in de reclame uit.
Snelle levering en een mooi product.
Eerste levering ging niet helemaal…
Eerste levering ging niet helemaal goed. Maar uiteindelijk toch goed opgelost door SEVENS LUCK.. heb me bril bezorgd gekregen en moet zeggen een fantastische bril ( FRANKLIN ) , mooi design en past perfect.
Complimenten en ga er nog een bestellen .. 🤩🤩😎😍
Het was jammer dat het pootje los zat…
Het was jammer dat het pootje los zat waardoor mn vriend zonde vond om de bril te behouden
Top…
Desondanks de verkeerde bestelling stuurde ze de juiste op en mocht ik de verkeerde ook nog houden. Zeer snelle levertjes en gewoon goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, goede service en ze zijn goed bereikbaar met hun klantenservice!
8 april heb ik een Franklin Black bij…
Ik vind jullie netjes en topper👌
Daarom ga ik nog een andere kopen
En ik wil jullie heel erg bedanken voor uw inspanningen.