Het belangrijkste is voor mij de smaak van een produkt. Hulp bij het dieet is hieraan ondergeschikt. Ik neem altijd de koffie of cappuccinosmaak. Vergeleken met de andere produkten (dus andere mer... Toon meer
Ik ben normaliter sceptisch t.o.v. het nut en de smaak van shakes en dergelijke producten, maar Shakement heeft mij erg positief verrast. Ik ben zeer tevreden over de smaken banaan en vanille, want... Toon meer
Deze maaltijdshake is echt precies wat ik nodig heb, aangezien ik nooit tijd heb. Lekker én simpel, zonder een chemische smaak die ik gewend ben met andere maaltijdshakes. De cookies and cream is mijn... Toon meer
A complete, healthy and delicious meal in just a few seconds? It’s possible with SHAKEMENT! SHAKEMENT is designed to give your body every nutrient it needs at any time of the day. Complete, easy and affordable food which tastes as good as a milkshake.
Promenadeplein 113, 2711AB, Zoetermeer, Nederland
- info@shakement.com
- shakement.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Erg goed product
Ja is erg goed! Neem het op werk als ik weinig tijd heb om te eten. Het geeft gelijk energie. Een goede aanvulling op een gezond voedingspatroon

In een wordt Top !
In een wordt Top !
Alles snel bezorgd , het smaakt echt lekker en zat er nog en kleine attentie erbij.

Shakement your the best!
Snelle, keurige levering! Leuk pakketje van gemaakt en dank voor de proefzakjes!

Snelle levering!
Sinds kort nu ook pindakaas te verkrijgen, super product voor in de smoothies met shakements

Zeer goed
Snelle levering, leuk verpakt in een soort van grabbelton (wel bijna de maatbekertjes weggegooid die nog ergens onderin lagen). Leuk een persoonlijk bedankje voor de bestelling, handgeschreven. De shakebeker die er bij zit lekt alleen een beetje toen ik hem met water aan t schudden was. Ook leuk de 2 extra smaken om te proberen die bij de bestelling geleverd zaten.

Pindakaas chilli smaakte goed
Zojuist de pindakaas chilli uitgeprobeerd! Smaakte erg goed, een beetje pittig maar dat is uiteraard de bedoeling 😀
Geweldig snelle service van een topteam!
Geweldig snelle service, voedzaam en lekker product, topteam!
Proberen absoluut waard!
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. Altijd fijn als er zo'n handige shakebeker bij de bestelling zit, zeer tevreden mee! Banaan is tot nu toe mijn favoriet!
Geweldige service en super lekkere…
Geweldige service en super lekkere smaken. Zeker voor herhaling vatbaar!
Crazy banana & chocolate brownie fan!
Crazy banana & chocolate brownie fan!
Ook te combineren a la bananasplit, top ontbijt zonder klontjes. Kom maar door met die andere smaken!!
Helemaal tevreden
Dagelijks een shake als ontbijt bevalt me meer dan goed! Fijne structuur, lekkere smaak en makkelijk mee te nemen. Ik ben er heel blij mee :)
Ik vond de levering prima lekker vlot…
Ik vond de levering prima lekker vlot in huis .Vind de brownie smaak wat tegen vallen maar niet te vies.wil nog wel een andere smaak proberen en die shaker is geweldig.trouwens gratis bij de eerste besteling top.
I love it !
I love it !! Super enthousiast over de shakes! De smaken zijn heerlijk ten eerste en ten tweede voel ik me echt vervuld na een shake. Ik ga niet meer anders want het helpt me zo goed!