Shapetape

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Het geeft goede ondersteuning en zit erg fijn, vooral met deze warmte draagt het zeer comfortabel en heb je geen knellende bandjes om je schouders. Fijn voor onder kleding g waarbij je geen bandjes wi... Toon meer

Snelle levering, fijn product alleen jammer dat men niet meer reageert op mijn mail. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Kon ik retour doen met vermelding dat ik een grotere wilde ontvang... Toon meer

Nette site, snelle levering en netjes verpakt. Tip: bijsluiter schoonmaken per product. Staat wel op de site maar moest er nu even naar zoeken.

1. Lingeriewinkel
  2. Ondergoedwinkel

Shapetape is opgericht met de missie om vrouwen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun favoriete outfits. We ontdekten dat veel vrouwen moeite hadden om hun favoriete kledingstukken te dragen in combinatie met een BH. Na het uitproberen van verschillende soorten boobtape, waren we niet tevreden over de kwaliteit en het comfort. Dit inspireerde ons om samen de meest comfortabele en kwalitatieve boobtape op de markt te ontwikkelen. Naast onze hoogwaardige boobtape bieden wij nu ook een breed scala aan BH-accessoires en corrigerend en naadloos ondergoed. Onze producten zijn ontworpen om vrouwen de ondersteuning te geven die ze nodig hebben zonder in te leveren aan comfort of stijl. Shapetape maakt gebruik van de beste materialen, wat zorgt voor langdurige hechting, uitstekende elasticiteit en een zijdezachte afwerking. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld en uitgebreid getest op verschillende huidtypes. Onze missie is om vrouwen te voorzien van hoogwaardige producten die hen helpen er op hun best uit te zien en zich goed te voelen, ongeacht de gelegenheid. Kwaliteit en uitstekende service staan bij ons voorop. Heb je morgen een belangrijke gelegenheid of wil je je favoriete jurkje weer dragen? Bestel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat jij morgen een zorgeloze en comfortabele dag hebt!

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

182 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Krijg geen contact

Prima spul, maar de maattabellen op de site kloppen niet. Ik probeer al weken in contact te komen omdat ze mij een extra product hebben toegestuurd wat ik netjes wilde retourneren maar ik krijg geen reactie. Daarnaaat wilde ik items retourneren, waar ik in diezelfde mail wat vragen over heb gesteld. Tot op heden niks vermomen, dus dan probeer ik het maar zo…

26 juni 2026

Bedankt voor je review. 💜

Wat vervelend om te horen dat je al zo lang probeert contact met ons op te nemen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, maar we begrijpen dat het frustrerend is als je geen reactie ontvangt. Zou je ons een e-mail willen sturen naar alexandra@shapetape.nl onder vermelding van je ordernummer? Dan zorgen we ervoor dat je bericht met voorrang wordt opgepakt en helpen we je zo snel mogelijk met zowel de retour als het extra ontvangen product.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen dit snel voor je op te lossen.

Zit lekker zonder naad.

Zit lekker zonder naad.

24 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Precies waarvoor we het maken — lekker zitten zonder dat je de naad voelt. ✨

Team Shapetape

Snelle levering en zeer tevreden met de kwaliteit van de tape.

23 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Fijn om te horen dat de levering snel was en de kwaliteit van de tape in de smaak valt. ✨

De plak bh zit perfect

De plak bh zit perfect! Blijft ook goed op de plaats.

20 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat fijn om te horen dat de plak bh perfect zit én goed op zijn plaats blijft. Daar doen we het voor! ✨

Team Shapetape

Ben allang op zoek naar een goed bh…

Ben allang op zoek naar een goed bh omdat ik last heb van zenuwpijn in mijn ribbenkast en kan niks verdragen. Nu heb ik jullie bh geprobeert en het is een opluchting dat je het gewoon niet voelt dan je een bh draagt en de service is prima had 1 kapotte bh waar de naad van los was en sturen dan gewoon een nieuwe op. Dus ja ga er nu meer bestellen zodat ik zonder pijn een bh kan dragen dat zo wie zo is voor een vrouw. Ik ben echt blij na 3 jaar eindelijk iets heb gevonden zonder pijn te dragen.

18 juni 2026

Antwoord van Shapetape

Bedankt voor je bijzondere review, dit raakt ons echt! 💜
Na drie jaar eindelijk iets hebben gevonden dat je zonder pijn kunt dragen, wat een opluchting moet dat zijn. We zijn zo blij dat onze bh’s daarin het verschil maken voor jou. En fijn dat de situatie met het kapotte exemplaar snel is opgelost! Geniet er nog lang van. ✨

Tevreden

Overzichtelijke site, goed geïnformeerd over de bestelling en snelle levering

23 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Fijn om te horen dat de website overzichtelijk is, de communicatie rondom je bestelling goed was en de levering snel ging. ✨

Plak BH

Werk prima!

13 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Fijn om te horen dat de plak bh zijn werk doet. ✨

Team Shapetape

Snelle levering. Duidelijk uitleg maat en producten

16 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Fijn om te horen dat de levering snel was en de uitleg over de maten en producten duidelijk. Daar steken we veel aandacht in! ✨

Betrouwbare website

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Het product is helemaal naar mijn zin en klopt helemaal volgens de beschrijving op de website.

16 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat fijn om te horen dat de website duidelijk was, het bestellen makkelijk ging en het product precies is zoals beschreven. Dat is precies wat we nastreven! ✨

Niet tevreden met product

Niet tevreden met product. Lijkt wel namaak zo goedkoop in kwaliteit, slechte kwaliteit materiaal, losse naden en de fit (van badpak) klopt totaal niet. En moet je ook nog 5 euro betalen voor retour. Koop hier niet.

21 juni 2026

Antwoord van Shapetape

Wat vervelend om te horen! Dit is zeker niet de ervaring die we voor je wilden. 💜

We nemen feedback over kwaliteit altijd serieus en herkennen dit gelukkig niet als een terugkerend probleem. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd, maar we begrijpen dat een product soms anders kan uitvallen dan verwacht.

Wat betreft de retourkosten: we hanteren een kleine bijdrage van €5 voor retourzendingen, iets wat we vermelden op onze website. We snappen dat dit niet voor iedereen ideaal is.

We horen graag meer over jouw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op via info@shapetape.nl, dan kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. ✨

Zeer fijne shorts besteld

Zeer fijne shorts besteld, slankt mooi af en zit lekker stabiel en rolt niet op

21 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat fijn om te horen dat de shorts mooi afslankend zijn, lekker stabiel zitten en niet oprollen. Precies zoals het moet! ✨

Goede kwaliteit!

Foute artikel geleverd, terug gestuurd. Na een miscommunicatie en een oplossing is het uiteindelijk in orde gekomen. Waarvoor dank! 🙏🏼

2 juni 2026

Antwoord van Shapetape

Wat vervelend om te lezen, Margot, dit is zeker niet hoe het hoort! 💜

Neem alsjeblieft rechtstreeks contact op met alexandra@shapetape.nl, dan zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk voor je wordt opgelost.

Fijne snelle levering

Fijne snelle levering, goede service

20 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Fijn om te horen dat zowel de levering als de service naar wens waren. ✨

Team Shapetape

Ik heb het artikel nooit ontvangen en…

Ik heb het artikel nooit ontvangen en wil mijn geld terug. Mijn mails worden niet beantwoord.

12 juni 2026

Antwoord van Shapetape

Wat vervelend om te lezen, Marlou! Als je pakket kwijt is geraakt, krijg je natuurlijk je geld terug. We kijken graag met je mee naar wat er is misgegaan. 💜

Neem rechtstreeks contact op met alexandra@shapetape.nl, dan pakken we dit zo snel mogelijk voor je op!

Duidelijke website

Duidelijke website en je hebt veel keuze in producten.
De kwaliteit van de producten is goed. Is een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website.

19 juni 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat fijn om te horen dat de website duidelijk is, het assortiment aansluit en de kwaliteit goed bevalt. Daar doen we ons best voor! ✨