Shapetape

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Het corrigerende ondergoed zit heerlijk, draagt comfortabel en kleed goed af. Ik voel me op en top vrouw als ik het onder mijn jurkjes draag. Ook de silicone push-up voor in de bh verricht wonderen.D... Toon meer

Super chill! Meerdere shapewear besteld en zit allemaal lekker strak zonder dat het oncomfortabel wordt. Zou het zeker aanraden.

Het geeft goede ondersteuning en zit erg fijn, vooral met deze warmte draagt het zeer comfortabel en heb je geen knellende bandjes om je schouders. Fijn voor onder kleding g waarbij je geen bandjes wi... Toon meer

Snelle levering, fijn product alleen jammer dat men niet meer reageert op mijn mail. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Kon ik retour doen met vermelding dat ik een grotere wilde ontvang... Toon meer

1. Lingeriewinkel
  2. Ondergoedwinkel

Shapetape is opgericht met de missie om vrouwen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun favoriete outfits. We ontdekten dat veel vrouwen moeite hadden om hun favoriete kledingstukken te dragen in combinatie met een BH. Na het uitproberen van verschillende soorten boobtape, waren we niet tevreden over de kwaliteit en het comfort. Dit inspireerde ons om samen de meest comfortabele en kwalitatieve boobtape op de markt te ontwikkelen. Naast onze hoogwaardige boobtape bieden wij nu ook een breed scala aan BH-accessoires en corrigerend en naadloos ondergoed. Onze producten zijn ontworpen om vrouwen de ondersteuning te geven die ze nodig hebben zonder in te leveren aan comfort of stijl. Shapetape maakt gebruik van de beste materialen, wat zorgt voor langdurige hechting, uitstekende elasticiteit en een zijdezachte afwerking. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld en uitgebreid getest op verschillende huidtypes. Onze missie is om vrouwen te voorzien van hoogwaardige producten die hen helpen er op hun best uit te zien en zich goed te voelen, ongeacht de gelegenheid. Kwaliteit en uitstekende service staan bij ons voorop. Heb je morgen een belangrijke gelegenheid of wil je je favoriete jurkje weer dragen? Bestel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat jij morgen een zorgeloze en comfortabele dag hebt!

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

210 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zit lekker en is lang genoeg

29 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Fijn om te horen dat het lekker zit en de lengte precies goed is. Daar letten we goed op! ✨

Team Shapetape

Mooi product en zeer hoog draagcomfort

Mooi product en zeer hoog draagcomfort. Snelle service, maatvoering komt overeen

14 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat fijn om te horen dat het draagcomfort zo hoog is, de maatvoering klopt én de service snel was. Dat is precies waar we naar streven! ✨

Team Shapetape

Snelle levering + TOP items!

Producten zijn exact zoals beschreven.
TOP!

28 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Fijn om te horen dat de levering snel was en de producten precies zijn zoals beschreven. Eerlijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! ✨

Team Shapetape

Prima string met hoge tailleband, goede service

Prima string met hoge tailleband. Zit heel prettig. Service is ook top, ik had een te grote maat besteld en het ruilen ging snel en gemakkelijk

27 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat fijn om te horen dat de string zo prettig zit én dat het ruilen snel en gemakkelijk ging. Daar staan we voor! ✨

Team Shapetape

Heb mijn bestelling snel ontvangen en…

Heb mijn bestelling snel ontvangen en ze zitten echt super fijn
De maat klopt precies
Ik ga weer bestellen❤️

27 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat leuk om te horen dat alles snel aankwam, de maat precies klopt en ze zo fijn zitten. En tot snel dan maar! ✨

Zit perfect

Zit perfect, snelle levering!

Bedankt voor je review! 💜
Super fijn om te horen dat alles perfect zit én snel bij je was. Daar doen we het voor! ✨

Team Shapetape

Ik ben zeer tevreden over deze top

Ik ben zeer tevreden over deze top, eerlijk gezegd was ik eerst een beetje sceptisch, maar ik moet zeggen het draagt heerlijk en met het gewenste resultaat, mede door het juiste advies over de maat. Top!

24 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat leuk om te horen dat je eerst wat sceptisch was, maar dat de top uiteindelijk zo heerlijk draagt en precies het gewenste resultaat geeft. Blij dat ons maatadvies daarbij heeft geholpen! ✨

👍goede service!

25 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! ✨

Team Shapetape

Perfecte boobtape, ik zoek niet meer verder!

Ik had de ‘nijntjes’ gekocht voor mijn boobs. Binnen 2 dagen had ik ze thuis. Ik heb cupmaat 75C en ze blijven perfect zitten. Ik draag in ze zomer heel vaak haltertops en vind t echt niet mooi als je BH bandjes ziet. Daarom op basis van andere reviews de ‘nijntjes gekocht. En wat ben ik blij met mijn aankoop!! ze blijven top zitten zijn onzichtbaar en geven meer dan voldoende ‘steun’. Ik heb ze ruim 8 uur gedragen en heb ze geen enkele keer opnieuw hoeven te plakken. Aan t eind van de avond zijn ze prima te verwijderen zonder dat dit pijn doet. De kleine plastic beschermer er weer op geplakt en hup ze zijn weer goed herbruikbaar voor een volgende keer. Ik heb mijn boobtape eindelijk gevonden!

Antwoord van Shapetape

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 💜
Wat geweldig om te horen dat de nipple covers zo goed bevallen en precies de steun en onzichtbaarheid geven waar je naar zocht. Fijn ook dat ze comfortabel zitten, lang blijven plakken én herbruikbaar zijn. ✨

Goede kwaliteit

18 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Super fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Daar doen we het voor! ✨

Top topje

Top topje. Fijn te dragen.

Bedankt voor je review! 💜
Super fijn om te horen dat je zo blij bent met je topje en dat het zo fijn zit. Daar doen we het voor! ✨

Team Shapetape

Doet precies wat er staat
Correcte maten

Bedankt voor je review! 💜
Super fijn om te horen dat de levering snel was, de maten kloppen en het product precies doet wat je ervan verwachtte. Veel plezier met je bestelling! ✨

Goede snelle verzending

Goede snelle verzending, fijne communicatie en vooral: hele fijne producten van goede kwaliteit!

11 mei 2026

Bedankt voor je mooie review! 💜
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending, fijne communicatie én de kwaliteit van onze producten. Daar worden we heel blij van! ✨

Top service

Ik heb via mail contact opgenomen met het bedrijf omdat ik dacht dat mijn pakket toegekomen was en had het niet ontvangen. Ik kreeg onmiddellijk antwoord en werd goed geholpen.

16 mei 2026

Bedankt voor je mooie review! 💜
Wat fijn om te horen dat je snel geholpen bent en direct reactie van ons kreeg. We begrijpen dat zulke situaties even stressvol kunnen zijn, dus we helpen graag zo snel mogelijk mee! ✨

Team Shapetape

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Beide producten pasten goed, snelle verzending en ik vond de prijs prima!

19 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Wat fijn om te horen dat beide producten goed passen en dat je tevreden bent over de prijs, kwaliteit én snelle verzending. Daar doen we het voor! ✨

Zeer goeie kwaliteit .

Zeer goeie kwaliteit .
Pak maakt mooi slank

18 mei 2026

Bedankt voor je review! 💜
Super fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én het afslankende effect. Veel plezier met je bestelling! ✨

Team Shapetape

Ik heb de sportbroek nu 2 x gedragen en…

Ik heb de sportbroek nu 2 x gedragen en hij zit prima. Geeft stevigheid en schijnt niet door. De body met string heb ik wel gepast maar nog niet gedragen. Hij zit goed, ook niet strak van onder wat zeker prettig is.

Antwoord van Shapetape

Bedankt voor je fijne review! 💜
Super om te horen dat de sportbroek goed zit, stevigheid geeft én niet doorschijnt — precies waar we hem voor ontworpen hebben 😍

Ook fijn dat de body comfortabel zit zonder strak te knellen aan de onderkant. We wensen je er heel veel plezier mee! ✨

Geweldig fit

Bedankt voor je review! 💜
Wat fijn om te horen dat de fit zo goed bevalt. Veel draagplezier gewenst! ✨