Jeg lejede en Soundboks fra ShareBoks til Jellinge festival, og det var en fantastisk oplevelse! Servicen var tip-top, totalt nemt og gå til når man hentede/afleverede, ingen problemer overhovedet. A... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi lejede 2 soundbokse til vores camp til Roskilde festival 2025. Det var nemt at hente dem, og få godkendt vores "ansøgning" om at leje. Afleveringen gik også som smurt. De fungerede optimalt, og det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varmeste anbefaling herfra! Vores Soundboks blev stjålet på Ros24 og Christian fra Shareboks kom hele vejen herhen for at finde den via GPS-tracking og gav ovenikøbet et helt nyt batteri kvit og... Toon meer
Super god oplevelse med Shareboks. Fair priser og super god lyd i Soundbox'en - fungerede godt med mikrofon tilslutning også. En af de bedste ting var stor fleksibilitet ifm. afhentning af returneri... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fest- og serviceudlejning
Contactgegevens
Højvangs alle 63, 6700, Esbjerg , Denemarken
- shareboks1@gmail.com
- shareboks.dk
Tak for en virkelig god service 😀
Super service👌👌👌
Fantastisk kundeservice
Vi ringede og hurtigt blev opkaldet taget af Christian. Super venlig og hjælpsom. Kan klart anbefales. 10/10.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. De gange jeg har lånt en soundboks, så har det hele spillede :)
Alt fungerede super fint:)
Det spiller bare
Vi fik en Soundboks 4 med et ekstra batteri for en god pris. Afhentning midt i Aarhus, og Christian var super nem at kommunikere med.
Vanvittig god service
Vanvittig god service. Jeg prøvede at leje en soundboks et andet sted, som var super useriøse. Jeg skulle bruge en med meget kort varsel, og christian var en champ og hjælpe! Varme varme anbefalinger her fra
Fra start til slut har været en…
Fra start til slut har været en fornøjelse at leje en Soundboks. det gjaldt både Roskilde festival sidste år og nu igen til julefrokost. Klar anbefaling herfra
Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse. Kan klart anbefales. Det var ingenting man kunne klage over og servicen var i top. Meget glad kunde herfra.
Super god oplevelse med Shareboks.
Super god oplevelse med Shareboks.
Fair priser og super god lyd i Soundbox'en - fungerede godt med mikrofon tilslutning også. En af de bedste ting var stor fleksibilitet ifm. afhentning af returnering og super service fra Christian fra Shareboks.
100% i orden.
Fantastisk service
Fantastisk service, jeg ringede på dagen jeg skulle bruge den og fik den 2 timer efter, super venlig og professionelt☺️
Totalt i orden fra start til slut
Totalt i orden fra start til slut, afhentede og returnerede i Aarhus, og alle aftaler blev overhold til punkt og prikke. Udstyrede fungerede præcist som det skulle
Trygt at leje her
Super god service. Helt ukompliceret og let dialog med Christian, der fik mig til at føle mig hel tryg i at leje Soundboksen. Mange tak for det. /Lone
God og hurtig respons på henvendelser…
God og hurtig respons på henvendelser og fair og god pris.

Antwoord van Shareboks
Altid en fornøjelse at booke igennem…
Altid en fornøjelse at booke igennem Shareboks. Utrolig høj service og et professionelt team. De var altid klar på at leverer når man havde brug for dem i akutte tider!

Antwoord van Shareboks
Nem og fleksibelt udlevering og…
Nem og fleksibelt udlevering og aflevering af soundboks.

Nemt og fungerede
Nemt og fungerede - kan klart anbefales.

Antwoord van Shareboks
Det kan ikke gøres bedre
Det kan ikke gøres bedre - lyd, service langt over forventning.

God kommunikation
God kommunikation, nem afhentning/levering 😊 udstyret virkede som det skulle, og var super nemt og fint.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.