Jag fick riktigt snabb och professionell hjälp hos Sharkspeed i Trollhättan.. Servicen var smidig från start till slut och personalen var både kunnig och trevlig. Kände mig verkligen trygg genom hela... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tänk er för innan ni beställer härifrån! 2026-04-02 beställde jag en jacka och ett par byxor, helt vanliga storlekar och fanns i lager (enligt hemsidan). Då jag beställt från Sharkspeed tidigar... Toon meer
Bestilte meg en scooterdress derfra FØR jeg leste review’s om nettsiden.. Ble ekstremt skeptisk da de fleste virket misfornøyd, varene kom ikke og de svarte ikke. Så jeg sendte de en mail for å høre... Toon meer
Mycket bra support. Oerhört snabb leverans! Beställde på måndag förmiddag och fick hem varan dagen efter! Köpte ett par byxor och de va snyggare i verkligheten än på bildera. Topp.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
MC kläder - Allväder & skinnkläder med mc skydd Hej alla fartdårar som strävar efter det bästa och det snyggaste inom mc modet. Vi tillgodoser män, kvinnor och barn mc hjälmar, mc handskar, skinn och allväderskläder i alla storlekar. Våra mc kläder håller bra kvalitet och dessutom ser vi till att du ser snygg ut i trafiken med den senaste trenden inom mc kläder. Vi erbjduer lägsta prisgaranti på alla våra produkter så att du ska bli nöjd och glad.
Contactgegevens
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Riktigt odugliga
Riktigt odugliga. Beställde kevlarjeans Commander, oduglingarna skickade en annan vara som heter Cruiser. Går inte komma fram på telefon och ingen respons på mail. Har returnerat och själv betalat returfrakten. När man då kontaktar Klarna och meddelar så blir du
ändå skyldig 100 kr fastän Sharspeed egentligen skulle betalat returfrakten. De
bilder som Sharspeed har på webben är inte ens i närheten färgmässigt i
förhållande till det dom skickar ut. Tänk er för, finns andra att handla hos. /
Rättelse: Hundralappen togs bort av Klarna till slut men vi fick själva betala returfrakten för en vara som inte var den som beställdes.
Super bra och kunnig personal
Super bra och kunnig personal, bra service, bra sortiment. Personligen så gilla jag bäst att de hade så mycket för kvinnor i olika storlekar och längder. Bra priser! Rekommenderar varmt
Tog ca 1 1/2 månad innan leverans kom.
Tog ca 1 1/2 månad innan leverans kom.
Kontakt support både telefon 2ggr , trevligt bemötande , (väntetid 1 timme första gången) och mail.
När precis tröttnat på att vänta så skickades leverans och kom då på 1 dag .Bra produkter och lagom storlek.
Tveksam om beställer igen .
Ej full ersättning för returer
Beställer varor, får dem, passar ej.
Skickar tillbaks med alla etiketter på och får ENDAST 399 kr tillbaks av 1400kr.
Så oerhört dåligt gjort av sharkspeed.
Allting gjort efter dems policys för att få full ersättning.
Kommer inte att handla där mer..
Storlekarna är för kineser!!
har bestilt en hjelm
har bestilt en hjelm, den har ikke kommet etter 2 måner har purret de flere ganger men får ikke svar.
kjøpte en hjelm fordi jeg så masse gode andmellelser om både nettsia å hjelmen men d hær er bare noe dritt, (min mening, aldri kjøp noe hær!!)
Riktigt dåligt
Otroligt sen leverans, oklart om man ens får sina varor ifall man inte mailar/ringer och klagar efter att man inte fått sina varor efter sisådär 3 veckor.
Mitigé
Ils m'ont bien envoyé mon colis, mais la structure n'est pas optimisé... Nous devons demandere tracking manuellement + pas dinterface client ...
Bra service och hjälp med mycket bra…
Bra service och hjälp med mycket bra priser. Tack för idag kommer tillbaka.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, 1.5 mnd før jeg fikk varene og da var de selvfølgelig feil. 2 mnd til før jeg fikk returseddel. Enda ikke fått pengene tilbake da jeg ikke er interessert i å vente til neste år før jeg får kjøre klær.
Var är min beställning??
Beställde en skjorta 240626 och väntar fortfarande. Inga besked från dem på egen hand utan först vid förfrågan från mig 240703, får jag besked att inom 5-10 arbetsdagar kommer skjortan. 240710 ny förfrågan och besked om ytterligare 7 dagar.
240718 senaste frågan och ska man säga något så har de varit snabba på att svara. Ofta redan samma dag.
Väntar fortfarande på svar och framför allt - min skjorta.
Det er nå 4 uker siden jeg bestilte fra…
Det er nå 4 uker siden jeg bestilte fra sharkspeed og varene er enda ikke sendt. Har bare vært kluss med korrespondanse med kundeservice, de setter saken som løst i hytt og pine før den er løst. Så sluttet de å svare, jeg forsøkte for 3 dager siden å ta opp igjen tråden for å få orden på det, men jeg har ikke fått noe svar. Grunnen til forsinkelsen er at den ene buksen jeg bestilte ikke var på lager og er ‘under behandling hos leverandør’ sier de. Alle 4 varene jeg bestilte var på lager i følge nettsiden når jeg bestilte, jeg trengte denne ordren raskt, så jeg prioriterte å bestille kun det som var på lager NETTOPP av den grunn. Jeg har prøvd å etterspør om varene som ER på lager kan sendes, og at varen som mangler kan ettersendes, men ingen respons. Har så etterspurt om å få kansellere ordren så jeg kan bruke pengene jeg brukte der ett annet sted, men somsagt ingen svar. Dette er ekstremt frustrerende da det eneste jeg mangler av utstyr er en bukse som passer, og jeg holder på å lære meg å kjøre MC. Det hele stopper nå opp fordi jeg ikke får pakken min.
Fastsydd jeansficka
La en hyfsat stor order. Man fick vad man betalade för så inga överraskningar direkt. Dock så var fickan på ett par kevlarjeans fastsydd på något konstigt sätt så den inte gick att använda. Jag mailade kundtjänsten men fick aldrig någon återkoppling. Det här var några år sedan, men det går inte att gå längre bak än 2023.
Grym support
Köpte en öppningsbar hjälm med tillhörande intercom dåligt ljud i mikrofonen ingen hörde vad jag sa så jag mailade deras fantastiska support så nu är en ny på väg 👍🏼
Rekommenderar verkligen sharkspeed som var bra snabba fast det är semester tider
- 5 Stjärnor
- 5 Stjärnor. Lovar stort men håller smått. Vill du ha ett bekymmersfritt liv? Handla någon annanstans. Märkligaste köp upplevelse i mitt 55 åriga liv. Tar bort artiklar från ordern utan förklaring. Leveranstiden är under all kritik och lovar dessutom att meddela när ordern skickas. Har ännu inte hänt. Fick dock det viktigaste som jag var i behov av. Kors i taket
Personalen i butiken
Man blev bra bemöt av personal när man kom in. Därefter fick man bra med hjälp för att hitta allt som man behöver för sin tur ute i trafiken. Personalen hjälper en under hela sin vistelse.
Beställde en hjälm
Beställde en hjälm. Efter 3 veckor ingen leverans, trots mail kontakt. Kräver återbetalning, får svar att det ska återbetalas om 3-5 arbetsdagar.
Efter 10 dagar fortfarande ingen återbetalning. Kontaktar suport igen. Får endast automat svar att mitt ärende är löst. Kontaktar upprepade gånger suport utan något svar. Över 2 månader sedan, ingen hjälm inga pengar tillbaka. Helt usel sida med totalt kass kundsuport. Bluffsida helt klart. Mycket besviken.
Null oppfølging på hendvendelser
Null oppfølging på hendvendelser. Kun automatiserte svar.Tviler på det dukker opp pakke fra Sharkspeed og jeg har kanselert ordren men er svært usikker på om den bli behandlet.
Handla INTE av Sharkspeed
Håller inte vad dom lovar angående leveranstid.
Försämrat hela semestern.
Istället för att få utrustningen i tid kommer man nu få betala mer och inte ha det i tid.
Otroligt besviken.
Handla INTE här!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.