Eerst zien dan geloven zeggen ze altijd toch , mensen deze pil werkt uitstekend wil wel een tip geven aan de toekomstige mede shark gebruikers ONTBIJT EERST GOED !! Want geloof me pil werkt meteen je... Toon meer

Ik ben super tevreden met deze pillen! Ben in anderhalve maand 6 kilo kwijt, dit was nooit gelukt zonder de capsules. Leuk dat anderen ook meteen het verschil zien, dus aan complimenten geen gebrek... Toon meer

Fijne klantenservice, kan soms laat reageren ivm drukte, maar ze geven altijd antwoord! Had laatst een bestelling geplaatst, te weinig capsules ontvangen. Nadat ik dit had aangegeven, werd t ook metee... Toon meer

Heb het product echt nog niet gekocht ga dat zeker wel doen alleen de persoon achter dit product wordt alleen al enorm gewaardeerd veel leuke gesprekken met hem. Einde van deze maand het product zel... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

afslank pillen

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 9% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,0

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top communicatie top product

Eerder ervaring gehad met deze pillen. Binnen 2weken was ik 6kg afgevallen en voelde me super. Even gestopt en daarna weer 2weken ingenomen. Toen bijna 5kg afgevallen. En weer gestopt. Nu weer Nieuwe pillen besteld en na een paar dagen was het nog niet binnen. (Dit was ik niet gewend van ze) Normaal een dag of 2. Via de mail benaderd en meteen een mail terug gekregen met excuses en dat het nog even kon duren omdat de levering vertraagd is en dat ik snel een track and trace code kon ontvangen. En jahoor, na een paar dagen waren de pillen binnen gekomen. Heerlijke energie en totaal geen eetlust en mijn 2liter water per dag gaat er makkelijk in. Ik heb er zin in. Ik zeg tot nooit kilo’s 👋

25 juni 2025

Niet tot nauwelijks afgevallen

Levering was prima, binnen een week. Toen ik mailde om te vragen waar de bestelling bleef kreeg ik ook keurig heel snel antwoord.
Ik gebruik de pillen nu echter 2 weken en ben niet tot nauwelijks afgevallen. En tja, daar was het me natuurijk wel om te doen.....
Dus nee, ik ben niet tevreden

30 mei 2025

Snelle service

Ze hadden het per ongeluk verkeerd opgestuurd , mailtje gestuurd en het werd meteen de volgende bezorgd!
Fouten maken is menselijk maar de manier hoe ze het oppakken een 10+!

8 mei 2025

Top!!!

Top!!!!
Snelle service ook direct aangeleverd.
Deze geven ook een enorme verschil,
Veel energie, geen eetlust en resultaat is er zeker!!
Heel tevreden!

27 maart 2025

Ik heb mijn eerdere review verwijderd

Ik heb mijn eerdere review verwijderd. Dit is de 2e keer dat ik heb besteld. Maar bij de 2e keer nul resultaat terwijl bij de 1e keer een perfecte resultaat had. Qua kg cijfers niks en ook geen energie boost.
Zoals omschreven gebruikt. Een goed gezond ontbijt in de ochtend, veel water gedronken en gesport. Denk dat de inhoud is veranderd?? Had nog de “sterke” variant ook nog is

25 januari 2025

Is het lezen waard.

Paar maanden terug had ik een hele slechte review geschreven, omdat ik dacht dat ik de pillen die ik had bestelt niet zou krijgen, maar had ze alsnog gekregen, ik voel mij daardoor zo rot over, terwijl ik supper goed werd geholpen , de pillen doen hun werking, daar geen twijfel over.
Als je twijfelt om de pillen tw kopen, doe het en je zult er geen spijt van krijgen.

8 februari 2024

Bestelling nooit geleverd

Bestelling nooit geleverd. Betaling blijft openstaan op klarna. Zolang de pillen niet geleverd worden in Belgie . Betaal ik niets

2 december 2024
Logo Sharks Pil

Antwoord van Sharks Pil

Beste,

U had al een geschil bij klarna aan gevraagd en die heeft u verloren omdat u het pakket wel heeft ontvangen, wij vinden u review niet aanvaardbaar.