1. Gereedschapsfabrikant
  2. Bouwgereedschap leverancier
  3. Bouwwinkel
  4. Fabrikant
  5. Gereedschapwinkel

Wat wij doen Wij ontwikkelen slijpers die gereedschap langer in topconditie houden. Voor ons zijn tools geen wegwerpartikelen, maar duurzame investeringen waarop u kunt vertrouwen. Zo dragen we samen bij aan minder verspilling én betere prestaties.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hopeloos bedrijf

Hopeloos bedrijf, wacht al een maand op bestelling en iedere keer hebben ze een excuus dat ze een vertraging hebben. Ben het eerlijk gezegd kotsbeu, hopelijk is nu geen rommel als het ooit geleverd is.
Ronny Sterkens

14 oktober 2025

Beste Ronny,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht — wij begrijpen dat dit frustrerend is.

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan kwaliteitsverbeteringen van onze producten, waardoor sommige bestellingen helaas vertraging hebben opgelopen. We hebben daarbij ons best gedaan om alle klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

We hopen dat uw bestelling inmiddels goed is aangekomen en dat u er veel plezier van zult hebben. Mocht er toch iets niet in orde zijn, laat het ons gerust weten — wij staan klaar om het samen met u op te lossen.

Met bouwkrachtige groeten
Team SharpTools

Sharptool gewoon aanschaffen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sharptool (tyco)
Aller eerst een super goede service bij problemen.

De eerste sharptool had ik al mogen gebruiken deed ze werk maar was soms best onveilig met de handelingen.
De 2.0 versie is duidelijk de juiste vervanger en doet zijn werk zuper goed als je de handelingen door heb.
1 tip slijp de zaagjes niet te veel achter elkaar om over verhitting tegen te gaan.

Naar mening kan je deze tool aanschaffen .
slijpen gaat goed, het zagen gaat goed tot dat de zaagjes het begeven op de postkant van het metaal.
De behuizing kan nog een 3.0 upgrade gebruiken maar tot nu klasse mannen

1 oktober 2025

Antwoord van SharpTools NL

Hartelijk dank voor uw geweldige review en uw uitgebreide feedback — daar zijn we echt blij mee! 🙏

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de SharpTool 2.0 en dat u het verschil met de eerste versie merkt. Uw tip over het niet te lang achter elkaar slijpen is heel waardevol, die nemen we zeker mee. Ook uw suggestie over de behuizing noteren we voor toekomstige verbeteringen — wie weet komt er inderdaad een 3.0 😉

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en enthousiasme. We wensen u veel slijp- en zaagplezier met uw SharpTool!

Team Sharptools

Werkt perfect

Werkt perfect
Ik zo er zeker nog een aanschaffen

Antwoord van SharpTools NL

Rick ontzettend bedankt voor uw review!

Top ding

Top ding! Ben er blij mee.

2 september 2025

Antwoord van SharpTools NL

Top Jeff, succes met slijpen!

Top produkt

Sharptools heeft een handig en nuttig product ontworpen dat een hoop geld scheelt doordat je de zaadjes steeds kan slijpen (nieuwe tandjes) hoef je geen nieuwe te kopen omdat de zaadjes duur zijn scheelt dat een hoop geld
Mijn ervaring is. Het werkt echt en is makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader

1 mei 2025

Antwoord van SharpTools NL

Dank Jacob, goed om te horen. Slijp ze!

Tycho

binnen enkele weken terugverdiend!

in begin denk je dat het een dure aanschaf is maar het is dubbel en dwars waard. wij willen niet meer zonder. multitoolzaagjes gaan maanden mee inplaats van bot na paar keer gebruik.

wij zijn er erg blij mee!!

Montagebedrijf De Wilde

Antwoord van SharpTools NL

Keurig! Dat horen wij graag Jelle. Dank voor uw review.

Werkt veel beter dan versie 1

Werkt veel beter dan versie 1, welke ik ook heb.
Deze versie is snel te gebruiken en werkt goed De tanden mochten nog wel iets fijner worden

Antwoord van SharpTools NL

Dank voor uw eerlijke mening Kees. Het is een echte upgrade!

Top product

Top product. Ze doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Gebruiken de sharptool 2.0 en het bespaart en is uiteraard zoveel sneller dan naar de winkel en nieuwe bladen kopen. Scheelt centen en tijd! En de bladen zijn dan echt gewoon weer super scherp.

31 augustus 2025

Antwoord van SharpTools NL

Juist, goed om te horen Asman. Dank voor uw oprechte review.
Tycho

Hij werkt perfect alleen jammer dat je…

Hij werkt perfect alleen jammer dat je het blad 2x moet slijpen om wat fijnere tanden te krijgen .

9 juni 2025

Dank voor uw review!
2x slijpen zorgt ervoor dat uw tanden het scherpst worden. U moet het zien als een mes die ook aan 2 kanten wordt geslepen.

Slijp ze!

Top service van Sharptools NL

Nadat het asje na 2x gebruiken was gebroken contact opgenomen met Sharptools. Diezelfde dag nog reactie ontvangen en direct een nieuwe opgestuurd gekregen.
Goede communicatie en een top service!

29 augustus 2025

Antwoord van SharpTools NL

Graag gedaan. Zoals het hoort :)

Dank voor uw oprechte mening!

Geld besparen

Het is even wennen om de sharptool te gebruiken maar als je de handigheid krijgt kan je de oude zaagjes perfect slijpen en opnieuw gebruiken. Ik heb de sharptool al dik terugverdiend.

27 augustus 2025

Antwoord van SharpTools NL

Juist. Dat is precies waarom wij de tool hebben ontwikkeld. goed om te horen, wij wensen ijmond veel succes toe!

Komen afspraken na .

Komen afspraken na .
Snelle levering en een top product
Kunt echt razendsnel je zaagjes weer super scherpe krijgen .

25 augustus 2025

Antwoord van SharpTools NL

Zoals het hoort. Dank voor de review Jonas, daar doen wij het voor! Succes met slijpen.
Tycho.

De investering dubbel en dwars waard.

Ons team slijpt inmiddels dagelijks de multitool bladen op elke klus. Wij besparen nu al enorm veel geld. Die starlock bladen zijn namelijk niet gratis.
de sharptool leek een behoorlijke investering maar het is het dubbel en dwars waard. Aanrader!

22 augustus 2025

Antwoord van SharpTools NL

Bedankt voor onze eerste trustpilot review. Wij kunnen uw reactie erg waarderen bij ons op kantoor. Hier doen wij het voor. Succes met besparen!
Tycho van SharpTools

Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)